- 25 Mart 2014
- 2.906
- 5.510
- 158
Bugünkü menum
Sabah 8 buçukta
1 haşlanmış yumurta
Bikac parça tel peynir
1 bardak süt
1 dilim ekmek..ekmek beyaz ekmekti aslında niyetim ekmek yememekti ama dün hiç ekmek yemedim yemeği de erken yediğim için gözlerim karardı yedim mecburen.
Saat 10 buçukta
1 mandalina
Bikac tane fındık 1 ceviz
Saat 2 de
1 porsiyon meyve(yarım elma yarım armut)
1 kaşe yoğurt
Saat 6 da
1 tabak et yemeği
1 parça ekmek
Patlıcan biber közleme yoğurtlu Bikac çatal
Şu 2lt
Spor 30dk.egzersiz hareketleri
LAydLiNe
Az ve öz güzel gayet iradeli bir menü:)Menüyü yazayım.
7.30 1 tost (ekşi maya ekmek ile), domates salatalık
13.15 zeytinyağlı pırasa 1 dl ekmek
19.00 4 köfte, patatesli yemek, 1 dl ekmek
Afiyet olsun canım ama börek ve pirinçli çorba pek olmamış gibi.bana göre kilo vermeni engeller sanki.Bugünkü menüm
10.00
2 dilim ıspanaklı börek
1 bardak üzüm suyu
Öğle
13.00
2. Kase pirinçli süt çorbası
1 dilim ekmek
Akşam
2 kepçe yayla çorbası
4 kaşık beşamel soslu karnabahar
1 kase yoğurt
Su 2 lt
Spor toplamda gün içinde 3 kez ve toplamda 20 dk bebeğimle pilates topu üzerinde zıplama
Afiyet olsun canım menün iyi.kızlar bugünkü menüm
8.00
1 dilim ekmek
1 az yağda yumurta
1 dilim peynir
12.30
şekersiz nescafe
13.00
şekersiz çay
1 hurma
1 adet biskrem
19.30
2 patlıcan 1 biber dolması
sarımsaklı yoğurt
salata
2 lt su
Sanırım yeni doğum yaptın canım. Menüne yorum yaptım ama emziren bi anne için çok ta kötü değil. Maşallah diyeyim....Culartesi günü 40 ı çıkmış olaçak İnşallah, başucuna soğana karanfil batırıp koydum iyi geldi şükür. Öksürüğü kesildi burnu da tıkanmıyor artık :)
Kesinlexikle bugün tekrar asılmaya başladım amacım yarın 80 küsürleri görmek İnşallah:)
Afiyet olsun canım dolmalar pirinç değilse menü güzel. Birde ekmegin çeşidinide yazıyoruz normal ekmek yasak olduğu içinkızlar bugünkü menüm
8.00
1 dilim ekmek
1 az yağda yumurta
1 dilim peynir
12.30
şekersiz nescafe
13.00
şekersiz çay
1 hurma
1 adet biskrem
19.30
2 patlıcan 1 biber dolması
sarımsaklı yoğurt
salata
2 lt su
Afiyet olsun canım ekmekler hariç güzel menünBugünkü menum
Sabah 8 buçukta
1 haşlanmış yumurta
Bikac parça tel peynir
1 bardak süt
1 dilim ekmek..ekmek beyaz ekmekti aslında niyetim ekmek yememekti ama dün hiç ekmek yemedim yemeği de erken yediğim için gözlerim karardı yedim mecburen.
Saat 10 buçukta
1 mandalina
Bikac tane fındık 1 ceviz
Saat 2 de
1 porsiyon meyve(yarım elma yarım armut)
1 kaşe yoğurt
Saat 6 da
1 tabak et yemeği
1 parça ekmek
Patlıcan biber közleme yoğurtlu Bikac çatal
Şu 2lt
Spor 30dk.egzersiz hareketleri
LAydLiNe
Afiyet olsun canım menü aslında güzel ama patateste diyette yenmemesi gereken bir sebzeymiş. Yanlış olmasın ama karbonhidrattı sanırımMenüyü yazayım.
7.30 1 tost (ekşi maya ekmek ile), domates salatalık
13.15 zeytinyağlı pırasa 1 dl ekmek
19.00 4 köfte, patatesli yemek, 1 dl ekmek
Berbat olmuş ama biraz spor yapsaydın sanki dengelerdi.dün gece oğlumu gönderdik. bu yüzden giremedim menümü. zaten pek de parlak değil durum.
9.00
2 dilim tb ekmeği
1 kk peynir
6 zeytin
1 yumurta
14.30
1 mandalina
1 elma
10 fındık
19.00
2 içli köfte (Adana usulü haşlanmış)
1 patatesli açma
berbat bir menü.
Eski tahlillerini sistemden görüyordur canım mutlaka gereklidir ki vermiştir. Doktorların gereksiz ilaç yazacağına inanmıyorum. Kızlarda söylemiş. Ama çok rahatsızsan mutlaka beklemeden git doktora ya da ara sor. Yan etkiler önemli.Doktor iştah keseceğiz yardımcı bir ilaç yazacağım dedi diğer ilaçlarda hiç birşey yok bunu içtiğim zaman kötü oluyorum karnım çok ağrıyor kasıklarımda sürekli bir baskı kramp var sanırım bana yan etki yaptı korkuyorum kullanmaya reçetesinde müdahale gerektiren yan etki bölümünde kas krampları yazıyor o yüzden gideceğim doktora inşallah oturup kalkarken bile zorlaniyorum. Birde benim şekerime falan yeni tahlil yapmadı bana kilo harici bir problem olmadığını söyleyip şeker ilacı yazması beni tedirgin ediyor çok sinir oldum doktora ağrı çekince daha çok sınır olmaya başladım
Ooooo ilk menü gelmiş ne güzel ama menü güzel değil. Ona rağmen yazman çok güzel olmuş. Bisküvi ve makarna olmamışBugünkü menüm kızlar
Sabah 8 buçukta
1 haşlanmış yumurta
1 barsak süt
Saat 10 buçukta
4 petibor bisküvi
1 avuc fındık çeviz karışık
Saat 4 buçukta
1 tabak erişte makarna
Patlıcan biber yoğurtluşu
İnş. Başka bişey yemem.yememeyi düşünüyorum ama çok acikirsam 1 kaşe yoğurt yerim.
Şu 2lt
Spor 15dk egzersiz yaparsam yazarım yine.
Ağlayacak üzülecek hiçbir şey yok canım. Yediklerine dikkat ettiğin sürece her şey güzel olacak. Ben sana inanıyorum başaracaksın.Konu sağlık olunca insan çok kötü oluyor herşeyi sorguluyor ben ilaçları kullanmadan önce daha iyiydim şimdi sersemledim herşeye ağlıyorum baya kötü oldum yani. Neyse artık 7sinde tekrar gel demişti o zaman gideceğim söyleyeceğim
O bir avuç kuru üzümü öğlen arasıyla değiştirirsen senin için daha faydalı olur canım. Ufak bir tavsiye. Sporun çok güzel. Menün de harika olmuş.
- Bugün menü
Sabah 09.45
1 haslanmis yumurta
7 yesil zeytin
1 dilim beyaz peynir
1 kırmızı közlenmiş biber
Yarim salatalik
1 adet kızarmış form ekmek
Ara
8 findik
1 kuru kayisi
Aksam 16.45
6 yk haslama kiyma
Bi tabak salata
1 dilim kepekli ekmek
Ara
1 avuc kuru üzüm
2 lt su icildi.
45 dakika tempolu yürüyüş ve 20 dakika eliptik yapildi..
Demir eksikligim var bu yuzden kuru üzüm günlük bir avuc yiyorum..
bugün cozutmanın sınırlarını zorlamış bulunmaktayım. süürekli canım bişeyler isterken yapamıyorum ben diyet. serbest gün yaptım aklıma gelen her şeyi yedim ve bitti
yarın yeni bir başlangıç olacak. tartı oynamasada sağlıklı beslenmeye devam edeceğim bundan sonra. canım bişeyler istesede artıkbugün yediklerime sayıp yemeyeceğim.
sporumu yazayım puanlanması açısından
45 dk lesslie 135 puan
1 saat tempolu yürüyüş 180 puan
ada81
LAydLiNe
Maşallah canım sana 41 kere. Kitaplarını merak ettim. Özelden yazsana ne üzerine, isimleri ne? Annene geçmiş olsun. İnşallah biran önce sağlığına kavuşur. Senin yoğunluğu gördükçe kendi yoğunluğum bana yoğunluk gibi gelmiyor.Kızlar iyi akşamlar dün gelemedim. Annemin dizleri rahatsızdı ameliyat kararı çıktı onunla ilgileniyordum. Haftaya perşembe olacak, önümüzdeki iki hafta bizim vize haftası, ben bakacağım.
Benim de canım sıkıldı motivasyonum kaçtı toparlanmaya çalışıyorum.
Ayrıca bir kitabımın 4. birisinin 2. baskısı çıkacak onlarla uğraşıyorum biraz düzenlemelerim vardı, yarın birisini haftaya birisini teslim edeceğim. Onların yoğunluğu var.
Sakin düzenli hayatıma dönmek istiyorum biran önce.
günaydın hayırlı cumalar olsun.Günaydın kızlar
Dün geldim yoğunluktan alıntılarımı bile cevaplayamadım ama şükür bugün yoğunluk yok sizinle birlikteyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?