Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bugünkü menum
Sabah 8 buçukta
1 haşlanmış yumurta
Bikac parça tel peynir
1 bardak süt
1 dilim ekmek..ekmek beyaz ekmekti aslında niyetim ekmek yememekti ama dün hiç ekmek yemedim yemeği de erken yediğim için gözlerim karardı yedim mecburen.

Saat 10 buçukta
1 mandalina
Bikac tane fındık 1 ceviz

Saat 2 de
1 porsiyon meyve(yarım elma yarım armut)
1 kaşe yoğurt

Saat 6 da
1 tabak et yemeği
1 parça ekmek
Patlıcan biber közleme yoğurtlu Bikac çatal

Şu 2lt
Spor 30dk.egzersiz hareketleri

LAydLiNe

afiyet olsun canım güzel menün

bugün ki menüm

09:00
1 dilim peynir
1 dilim tam buğday ekmeği
2 yemek kaşığı kabak çekirdeği

13:00
4 köfte
1 tatlı kaşığı chia tohumu katılmış ayran

15:30
1 elma
4 kaşık yoğurt

18:30
2 dilim karnıbahar böreği(mücverin fırın hali gibi düşünebilirsiniz. sağlıklı börek,diyetisyenimin bilgisinde)
1 bardak ayran

3,5 lt su

30 dk yürüyüş 30 puan
100 ip atlama ( puanını not almamışım canım,yok heralde. eklersin tekrar. bir de halay horon roman havası vs onlarıda ekleyelim. açıp oynuyorum ben spor niyetine kışın özellikle ada81 )

LAydLiNe

01.11.2018-Persembe

08:20 = 1 kase tarhana çorbası

13:00 = Halley

15:00 = 1 kase mercimek çorbası

18:30 = 1 kase sütlü gevrek
19:00 = 3 tane küçük balık

1.5 lt su, 2 bardak çay. Kızlar kötü oldum hiçbirşey yiyemiyordum midem çok bulanıyordu istifra falan ettim kaynanam zorla yedirdi balığı onu bile zorla yedim ilaçları birdaha kullanmayacağım LAydLiNe

İyi akşamlar kızlar 19.00da eve geldim, çocukların birisinin Türkçe sınavı var çalışmış biraz tekrar ettik küçüğün de ödevini kontrol ettim yanlışlarını düzelttik uydular şimdi. Ben de uyurum herhalde çok erken uyanmıştım Yorgunum.

Bugünkü menüm
10.00
2 dilim ıspanaklı börek
1 bardak üzüm suyu

Öğle
13.00
2. Kase pirinçli süt çorbası
1 dilim ekmek

Akşam
2 kepçe yayla çorbası
4 kaşık beşamel soslu karnabahar
1 kase yoğurt

Su 2 lt
Spor toplamda gün içinde 3 kez ve toplamda 20 dk bebeğimle pilates topu üzerinde zıplama

Afiyet olsun canım ama börek ve pirinçli çorba pek olmamış gibi.bana göre kilo vermeni engeller sanki.

kızlar bugünkü menüm

8.00
1 dilim ekmek
1 az yağda yumurta
1 dilim peynir

12.30
şekersiz nescafe

13.00
şekersiz çay
1 hurma
1 adet biskrem

19.30
2 patlıcan 1 biber dolması
sarımsaklı yoğurt
salata

2 lt su
Afiyet olsun canım menün iyi.

Sanırım yeni doğum yaptın canım. Menüne yorum yaptım ama emziren bi anne için çok ta kötü değil. Maşallah diyeyim....

kızlar bugünkü menüm

8.00
1 dilim ekmek
1 az yağda yumurta
1 dilim peynir

12.30
şekersiz nescafe

13.00
şekersiz çay
1 hurma
1 adet biskrem

19.30
2 patlıcan 1 biber dolması
sarımsaklı yoğurt
salata

2 lt su
Afiyet olsun canım dolmalar pirinç değilse menü güzel. Birde ekmegin çeşidinide yazıyoruz normal ekmek yasak olduğu için

Afiyet olsun canım ekmekler hariç güzel menün

Menüyü yazayım.
7.30 1 tost (ekşi maya ekmek ile), domates salatalık
13.15 zeytinyağlı pırasa 1 dl ekmek
19.00 4 köfte, patatesli yemek, 1 dl ekmek
Afiyet olsun canım menü aslında güzel ama patateste diyette yenmemesi gereken bir sebzeymiş. Yanlış olmasın ama karbonhidrattı sanırım

Günaydın kızlar ben bugün cuma olduğunu unutmuşum valla tartılmadan çıkıyordum az daha
Diyetisyene gittiğimde 98.9 kilo ile başladım salı günü diyete bakalım kaç çıkacağım LAydLiNe

Berbat olmuş ama biraz spor yapsaydın sanki dengelerdi.
Eski tahlillerini sistemden görüyordur canım mutlaka gereklidir ki vermiştir. Doktorların gereksiz ilaç yazacağına inanmıyorum. Kızlarda söylemiş. Ama çok rahatsızsan mutlaka beklemeden git doktora ya da ara sor. Yan etkiler önemli.
Ooooo ilk menü gelmiş ne güzel ama menü güzel değil. Ona rağmen yazman çok güzel olmuş. Bisküvi ve makarna olmamış
Ağlayacak üzülecek hiçbir şey yok canım. Yediklerine dikkat ettiğin sürece her şey güzel olacak. Ben sana inanıyorum başaracaksın.
O bir avuç kuru üzümü öğlen arasıyla değiştirirsen senin için daha faydalı olur canım. Ufak bir tavsiye. Sporun çok güzel. Menün de harika olmuş.

Bence de iyi fikir. Sporun çok güzel. Bu arada ben kaçırdım sanki spor puan listesini. Atarsanız ekleyeyim ilk sayfaya. Hatta bugün yoğun olmazsa ilk sayfayı tamamen güncelleyeyim.
Maşallah canım sana 41 kere. Kitaplarını merak ettim. Özelden yazsana ne üzerine, isimleri ne? Annene geçmiş olsun. İnşallah biran önce sağlığına kavuşur. Senin yoğunluğu gördükçe kendi yoğunluğum bana yoğunluk gibi gelmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…