Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydın kızlar...
çok üzgünüm ama takımı batırdım sanırım
kilom 58.5
geçen hafta 57.8 idi
gerçi bu haftayı pek iyi yönetemedim
artış bekliyordum da, bu kadar beklemiyordum hani...
sıradışı bir tatlı isteği oldu bu hafta
yoğun çalıştığım için belki... zihinsel olarak yoğun çalıştığımda yoldan çıkıyorum.
salıya kadar da böyle devam edecek...
LAydLiNe ne yapalım dersin?

LAydLiNe canım 75.8’im. Geçen hafta 74,2 idim. 1.600 fazlam var.
Tam tahmin ettiğim gibi, şiştim kaldım. İzne bu sebeple ayrılmak istiyorum, takıma zararım olmasın.

Yaş 40ı geçti, artık eskisi gibi biraz koşturmadan erimiyorum, aksine yeme, içme, spor düzenim bozulunca şişiyorum. Önümüzdeki hafta da böyle geçecek sonra inşallah annem de iyi olur ben işe ve düzenime geri dönerim.

Tamam canım. Bazen daha önceden bir sıkıntı yaşanmışsa bilmek lazım. O yüzden sordum.
O zaman kesin durakladığım için, benim de aklıma o geliyordu zaten, duraklama geçsin derken hamile oldum işte
T. B. M. M'ye bu kadar zor giriliyormu acaba
Bilmem bi denemek lazım oraya nasıl giriliyor

Tamam canım görmediysen sorun yok ama bugünden itibaren düzenli menü bekliyorum lütfen.

Bu hafta herkes kilo almış. Anlayacağın battık. Sırf bu yüzden izne ayrılmak istiyorsan benim sana tavsiyem ayrılma. Çünkü ayrılınca daha da çok bırakacaksın kendini. Yeni kararını bekliyorum. İyi düşün bu konuyu.

Sence ne yapabiliriz? Listeyi bıraktığında düşün bir kendini? Bir de ada81 i düşünün M melis08 le ikiniz. Listeye dönmeyi isteme sebebi, liste dışında kendini frenleyememesi. Ayrıca ben de yeniden dönüyorum listeye çünkü 100-200 derken 67 yi gördüm tartıda ki ben 59 lu kilolarda mezun olmuştum. Karar senin. Canının istediği tatlılar mı yoksa aynaya baktığında kendini güzel hissetmen mi?

Sonuçları gördükten sonra acayip canım sıkıldı kızlar yaaaaa

evvet biliyorum... muzu ilaç niyetine yiyorum mecburen... okula götürmeyi unutmazsam, okulda yiyorum. dün çok kramp girince parmaklarıma yemek durumunda kaldım. suya mazaretim yok. az oldu gerçekten
kendimi öyle şiş hissediyorum ki şu an...
haftaya da mens şişkinliği başlar... darlandım resmen

Ayy canım benim çok sevindim sizin adınıza Allah sağ sağlim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Günaydın canım. Her gün menü yaz buraya. Bir de ben listeye dönüyorum yeniden. Listesiz olmuyor.
Yazmaya çalışırım canım. Ama bazen kaçırınca utanıyorum yazmaya..ama bugün fazla çıkmasının sebebi wc bence.yarın tekrar tartılicam. Bi de tartımin pili bitiyor onuda yenilemem lazım. Tabi en önemlisi artık çok daha dikkat etmem lazım.

buradan balkon konuşmamı yapayım herkese
kızlar listesiz olmuyor bu iş listeye sorumluluk duyuyorsun takımı düşünüyorsun ağzına bişey atamıyorsun... ama listesizken ammannnn yaaaa bugün yiyeyim yarın yemem modunda oluyor insan.. sonrası mı ? sonrası +100 ,+200 , +800 hoooppp kilolar geri geliyor bakın ben aylardır 69lardan bi uzaklaştım geri dönemiyorum.... bu yüzden listeden çıkmayı düşünen varsa asla tavsiye etmem en kötü -300 de olsa kilo vermeye devam ediyoruz...
..

Bu konuda hem fikiriz. Çünkü ben de yavaş yavaş sinsi sinsi almışım. Azıcık geçmiş sonuçları inceledim. 2017 Aralık ayında 67.7 ile listeye girmişim. Sonra 59 küsürlü bir kiloyla mezun olmuşum. Geçen cumartesi tartıda gördüğüm sonuç 67.4 yani bir sene de verdiklerimi tekrar almışım. İşin güzel tarafı ise şükür 67.7 yi geçmeden tekrar dönüyorum listelere. Yoksa biliyorum ki bugün yarın derken sonu hiç gelmiyor. Bugün yemekte döner vardı. Pilavı öyle güzel göründü ki gözüme. Eğer bugün listeye girmeyecek olsaydım sanırım alırdım o pilavı çünkü elim gitti geri çektim. Sadece dönerini aldım. En basit örneğini verdim size.

Boyun kaçtı canım senin?

aynen öyle canım , bugün evdekiler makarna istediler... liste olmasaydı bi tabak aman ne olacak der kesin yerdim...
ama şimdiden akşam menüm belli bolll salata ve ton balık ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…