- 7 Mayıs 2018
- 1.910
- 3.157
- 48
Kızlar napiyorsunuz herkes meşgul sanırımbende eşimin babannesi var dünden geldi bir kaç gün kalacak 12.45 gibi kurstan geldim biraz mutfakta biseyler yaptım dağıtmalık şimdi oturuyorum birazdan kalkar yemek hazırlığına başlarım
Benimde o dönemim çok ağrılı geçiyor 7 8 gün falan kaldı hiç gelsin istemiyorum o yüzdenBen de iş yerinde karın ağrısıyla cebelleşiyorum. İlk günler çok halsiz ve ağrılı geçiyor benim regl dönemim. Tek güzel olan taraf şimdiden 1,5 litre suyumu içtim. Akşam da 1 litre kesin içerim. Senin nasıl gidiyor oruç?
Gecmis yıllarda bi yazi okumustum bi turlu diyet yapamayan istahi acik olanlar 7 gun oruc tutsun sonra midenin alistini göreceksiniz diyordu...Benimde o dönemim çok ağrılı geçiyor 7 8 gün falan kaldı hiç gelsin istemiyorum o yüzdenbenim iyi çok şükür bir sıkıntı yok yemek hazırlığı yapıyorum, başıma birşeyler vurdu sadece acaba diyorum ben oruç tutarak mi diyet yapsam ne dersin kaptanım akşamları uygun beslenirim sahura kalkmıyorum zaten ne dersin? Oruç olduğum için yemek yiyemem genelde gündüzle sıkıntım var çünkü benim böyle mi denesem akşamları erken yatıyorum kaçamak olacağını sanmıyorum. Hemde misafir falan gelirse ya da ben gidersem yiyemem hem sevap hem diyet
Listeler yarışıyor ama onlarında free listesi vaaaaaaaa dimisahgull kaptişim
Hmm kaptanımGecmis yıllarda bi yazi okumustum bi turlu diyet yapamayan istahi acik olanlar 7 gun oruc tutsun sonra midenin alistini göreceksiniz diyordu...
Allah kabul etsin canimIyi akşamlar herkese menümü yazayım
Oructum
Akşam 17:50
1 kase tavuk çorbası
1 tabak ıspanak
2 tane kandil simidi
Su yatana kadar 2 lt yapacağım
ÇayLAydLiNe
Afiyet olsun canımBugün menü
Sabah 9.30
1 haslanmis yumurta
7 yeşil zeytin
1 yk lor peynir
Yesillik
1 adet kizarmis form light ekmek
Ara
Yarim yeşil elma, 3 yk yoğurt , 7 badem , 2 hurma uzerine tarcin ( bi kasede karistirip yedim )
Aksam 16.00
1 tabak haşlanmış kiyma
1 dilim kepel ekmek
Boool salata
Ara
Kandil simit 1 adet ufaciktiiii
2 lt su zorla icildi
60 dakika tempolu yürüyüş yapildi.
15 dakika eliptik yapildi.
15 dakika bölgesel hareket
LAydLiNe
Benimde o dönemim çok ağrılı geçiyor 7 8 gün falan kaldı hiç gelsin istemiyorum o yüzdenbenim iyi çok şükür bir sıkıntı yok yemek hazırlığı yapıyorum, başıma birşeyler vurdu sadece acaba diyorum ben oruç tutarak mi diyet yapsam ne dersin kaptanım akşamları uygun beslenirim sahura kalkmıyorum zaten ne dersin? Oruç olduğum için yemek yiyemem genelde gündüzle sıkıntım var çünkü benim böyle mi denesem akşamları erken yatıyorum kaçamak olacağını sanmıyorum. Hemde misafir falan gelirse ya da ben gidersem yiyemem hem sevap hem diyet
Tamamdır kaptanım o zaman öyle yapalım bakalım inşallah güzel olurOlur canım neden olmasın bence deneyebiliriz. Yatmadan yoğurtlu bir ara yap eğer sahur yapmayacaksan. Bence Cuma’ya kadar tutabiliyorsan tut. Aynen dediğin gibi sevabı da cabası olur
Listeler yarışıyor ama onlarında free listesi vaaaaaaaa dimisahgull kaptişim
Dikkat et tabiii iki hafta sonra sen de gireceksin listeye ona göre
bu hafta bana da uğrar sürpriz misafir... teker teker gelin...Ben de regl oldum kızlar yaaaa bu haftam zor geçecek ama mutlaka ve mutlaka derece yapmamız gerektiği için çok dikkat edeceğim.
İşin güzel tarafı hiç iştahım yok şükür
Boya göre 45 diyor ama boy kısa olunca cocuk gibi kalıyorum.53 falan bana göre ideal.ama şuan 57 oldum bi 5 kilo versem rahatlicam inş.O zaman şuan zaten ideal kilonda değilsin canım. Senin biraz daha vermen gerekiyor. Büyük ihtimal basen ve kalça probleminde bundan kaynaklanıyor. Çünkü boya göre senin 45 kilo felan olman lazım. Çünkü ben 170 e 60 olduğumda rahatlıyorum. Biraz gayret et derim.
Valla ben bir de listeye girdim şimdi istesem de yiyemem artık. Şükür şimdilik bir sıkıntım yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?