Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar napiyorsunuz herkes meşgul sanırım bende eşimin babannesi var dünden geldi bir kaç gün kalacak 12.45 gibi kurstan geldim biraz mutfakta biseyler yaptım dağıtmalık şimdi oturuyorum birazdan kalkar yemek hazırlığına başlarım

Ben de iş yerinde karın ağrısıyla cebelleşiyorum. İlk günler çok halsiz ve ağrılı geçiyor benim regl dönemim. Tek güzel olan taraf şimdiden 1,5 litre suyumu içtim. Akşam da 1 litre kesin içerim. Senin nasıl gidiyor oruç?

Benimde o dönemim çok ağrılı geçiyor 7 8 gün falan kaldı hiç gelsin istemiyorum o yüzden benim iyi çok şükür bir sıkıntı yok yemek hazırlığı yapıyorum, başıma birşeyler vurdu sadece acaba diyorum ben oruç tutarak mi diyet yapsam ne dersin kaptanım akşamları uygun beslenirim sahura kalkmıyorum zaten ne dersin? Oruç olduğum için yemek yiyemem genelde gündüzle sıkıntım var çünkü benim böyle mi denesem akşamları erken yatıyorum kaçamak olacağını sanmıyorum. Hemde misafir falan gelirse ya da ben gidersem yiyemem hem sevap hem diyet

Merhaba , herkesin kadili mubarek olsun
sabah bi kosusturma sonra spora gittik arkadaşla 1.5 saat spor yaptim eve gel dus aldim. Cok acikmistim yemegimi yedim bi sizlere bakayim dedim...istahim cok fazla tutuyorum kendimi...

Gecmis yıllarda bi yazi okumustum bi turlu diyet yapamayan istahi acik olanlar 7 gun oruc tutsun sonra midenin alistini göreceksiniz diyordu...

Iyi akşamlar herkese menümü yazayım
Oructum

Akşam 17:50
1 kase tavuk çorbası
1 tabak ıspanak
2 tane kandil simidi

Su yatana kadar 2 lt yapacağım
Çay LAydLiNe

Bugün menü
Sabah 9.30
1 haslanmis yumurta
7 yeşil zeytin
1 yk lor peynir
Yesillik
1 adet kizarmis form light ekmek

Ara
Yarim yeşil elma, 3 yk yoğurt , 7 badem , 2 hurma uzerine tarcin ( bi kasede karistirip yedim )

Aksam 16.00
1 tabak haşlanmış kiyma
1 dilim kepel ekmek
Boool salata

Ara
Kandil simit 1 adet ufaciktiiii

2 lt su zorla icildi

60 dakika tempolu yürüyüş yapildi.
15 dakika eliptik yapildi.
15 dakika bölgesel hareket

LAydLiNe

Afiyet olsun canım

Olur canım neden olmasın bence deneyebiliriz. Yatmadan yoğurtlu bir ara yap eğer sahur yapmayacaksan. Bence Cuma’ya kadar tutabiliyorsan tut. Aynen dediğin gibi sevabı da cabası olur

Ben Cuma’ya göre +500 gördüm bu sabah biran önce ödemi atmam lazım inşallah Cuma’ya kalmaz

Olur canım neden olmasın bence deneyebiliriz. Yatmadan yoğurtlu bir ara yap eğer sahur yapmayacaksan. Bence Cuma’ya kadar tutabiliyorsan tut. Aynen dediğin gibi sevabı da cabası olur
Tamamdır kaptanım o zaman öyle yapalım bakalım inşallah güzel olur

Listeler yarışıyor ama onlarında free listesi vaaaaaaaa dimi sahgull kaptişim
Dikkat et tabiii iki hafta sonra sen de gireceksin listeye ona göre

uyku düzenim berbat.. çarşamba ankaraya gitmek için sabahın 4ünde uyanacağım... 12 den önce uyuyabileceğimi de sanmıyorum... uykusuzluk alt üst ediyor beni...
Ben de regl oldum kızlar yaaaa bu haftam zor geçecek ama mutlaka ve mutlaka derece yapmamız gerektiği için çok dikkat edeceğim.
İşin güzel tarafı hiç iştahım yok şükür
bu hafta bana da uğrar sürpriz misafir... teker teker gelin...

Günaydın kızlar
18.11.2018-pazar

10.00:
1 kupa sütlü kahve

11.00:
1/4 porsiyon tereyağlı yumurta
50 gr köy peyniri
Domates biber sote
1 çatal bal
2 ceviz
2 dilim çavdar ekmeği

16.00
1 küçük muz

19.00:
2 dilim balık
3-4 tane çiğ köfte
Yeşillik

21.00 :
Hurma

2 litre su, 1 saat Zumba

Boya göre 45 diyor ama boy kısa olunca cocuk gibi kalıyorum.53 falan bana göre ideal.ama şuan 57 oldum bi 5 kilo versem rahatlicam inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…