Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Adacımm
Menün iyi adapte sürecindesin sanırım zamanla daha iyi olur
Sadece ekmekle pilav yanyana olmamalı biri varsa diğeri yok
Su en az 2
Ve mutlaka spor olmalı canım
Öpüldünnn

Hadi toparlanın daha yarış yapıcaz haftayaaa

Kızlar maşallah listeniz kalabalık
Herkes üstüne düşeni yapsa sorun kalmaz zaten
Hadi toparlanın
Bizde destek olalım
Eski enerjiyi kazanın

Allah kabul etsinn
Mantı dışında güzel bence

Dr dan geliyorum bende kalbim son 10 gündür pir pir ediyor saniyelik anlik oluyor..
Dr kalbime bakti kalpte bisey yok dedi holter takacak haftaya carsamba.. ritim bozukluğu olabilir dedi...
Geçmiş olsun canım
Umarım önemli birşey değildir

Kızlar iyi geceler,
Nasılsınız? Geçmişe şöyle bir baktım. Aklımda kalanları derledim.
Oruç tutanların orucu kabul olsun.
ada81 geçmiş olsun canım önemli birşey değildir umarım.
latiska Ankara’ya neden gidiyordun?
Birprensess eşinin babaannesi ne güzel okurken özendim, bizimkilerin hiç birisi kalmadı benim anneannem de 4 yıl oldu vefat edeli. Allah uzun sağlıklı ömür versin.
LAydLiNe işaret dili biliyorsun ve eğitim veriyorsun. Çok güzel maşallah. Benim büyük kızım da çok hevesli, zor mu öğrenmesi biz de isteriz.

Ben de dün ve bugün annemleydim biraz daha iyi artık. Yine walkerla ama desteksiz oturup kalkmaya başladı. Yarın ablam gidecek benim kızlar tatil bu hafta, onlarla vakit geçireceğim sinemaya gideriz. Perşembe dersim var, büyük kızımı götürürüm yanımda anlattıklarımı dinlemeye üniversitede vakit geçirmeye bayılıyor.

Haftaya spora ve düzenime dönüyorum inşallah.

Kizlar biri katilmak isteyenlere baksin. En son yazana 13. Takima bekleriz demeniz ve takim linki koymaniz yeterli. Ben yonlendirirdim ama LAydLiNe

Tamam canım ben sürekli bakıyorum ama dün çok yoğundum hiç gelemedim biz bir şekilde hallederiz çok teşekkürler ilgin için

Günaydın kızlar

Dün tam geldim alıntılarımı yaptım yine bir sürü hasta geldi bir daha giremedim siteye. Akşama yarış çıktı dediler hoppp havuza gittim. Bazı saçma ve sıkıntılı işler var can sıkıcı. İçinde olmak istemediğim. Öyle bir iş olduğunu bilseydim hiç gitmezdim. Gitmiş oldum ama canım da sıkıldı. Arkasından spora gittim. Eve geldikten sonra da koltukta sızıp kalmışım resmen yorgunluktan.

Bu arada tartıda çok güzel bir rakam gördüm regl olmama rağmen.

66.4 Cumaya göre -500 pazartesiye göre -1000 Uzun zamandan beri gördüğüm en iyi sonuçlardan ama cumaya hedefim en az 1 kiloydu. Yani 65.9 olmam lazım

Evet herkes üzerine düşeni yapsa en azından gün içinde sorun kalmayacak

Hadi toparlanın daha yarış yapıcaz haftayaaa
Oo en sevdiğimm
Allah kabul etsinn
Mantı dışında güzel bence
Evet ya manti yediğime çok çok pişman oldum
Sağol canım annene de Acil şifalar diliyorum
Günaydın kaptanım çok güzel kilo vermişsin maşallah

Herkese günaydın güzellikler musmutlu, bol bol eksili ve irademize sahip çıkabildiğimiz bir gün diliyorum
Ben bugün oruçlu değilim. Ceviz muz salatalık yedim şimdi kursa gideceğim

Adacımm
Menün iyi adapte sürecindesin sanırım zamanla daha iyi olur
Sadece ekmekle pilav yanyana olmamalı biri varsa diğeri yok
Su en az 2
Ve mutlaka spor olmalı canım
Öpüldünnn
Evet canim alisma evresindeyim bide ben gunu erken kapatiyorum 16.00 gibi yemek yiyorum sonra agzima hic bisey atmiyorum...ilerleyen saatlerde biseye saldirmayayim diye yedim ekmegi
Haftanin 3 gunu spor salonuna gidiyorum canim... dr gidince spor yapamadim zaten spor yapip kaslasip tartida arti cikanlardanim

Tesekkurler canim , annenin daha iyi olmasina sevindim cok şükür.

Kızlar maşallah listeniz kalabalık
Herkes üstüne düşeni yapsa sorun kalmaz zaten
Hadi toparlanın
Bizde destek olalım
Eski enerjiyi kazanın
Insallah canim , bende bi motivasyonla geliyorum herseferinde kimse yazmayinca bende kabuguma cekiliyorum bendeki motivasyonda gidiyor...

Canim kolay gelsin , senin menulerini merak ediyorummmmm

Insallah canim , bende bi motivasyonla geliyorum herseferinde kimse yazmayinca bende kabuguma cekiliyorum bendeki motivasyonda gidiyor...
Düzelir canım
Bi dönem bizde durulduk
Kızlar kilo almaya başlayınca buranın kıymetini anlar
Malum kürkçü dükkanı bura
Kaptan yardımcınız kim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…