- 7 Mayıs 2018
- 1.910
- 3.157
- 48
Diyetisyen şimdilik spor yok dedi canım sadece yürüyüş. Kursa gidip geliyorum ancak yürüyerek o kadarCanim menun kötü degil ama birazda yavas yavas spor eklesen guzel olacak...
TÜBİTAK mı? Beni de 11 aralıkta çağırmışlar ama dersim var ayarlayıp gidebilir miyim bilmiyorum.
Gerçekten su mu tutuyor ben de bugün ben deki ödemin sebebi ne diyordum göz kapaklarıma kadar şişlik hissediyorum üstelik reglm de, yarın + çıkmaktan korkuyorum , bugün ne yapsam da şu ödemeden kurtulsam?
TÜBİTAK mı? Beni de 11 aralıkta çağırmışlar ama dersim var ayarlayıp gidebilir miyim bilmiyorum.
Kocaman bir tepsi baklava vardı canım ve bütün öğrenciler gözümün içine bakıyordu yemem için. Dilimleri de çok küçüktü veeee günü çok erken kapatmam işe yarayacak inşallah. Şimdiye kadar açlıktan ölmem lazımdı ama maşallah çok iyiyim halaKaptanim 1 baklava olsaymis tadımlık iyi olurmus...ama gunu erken kapatmissin insallah erirrrr gider)
Aynen biraz daha bekleyebilir ama onun yaşıtları için açılan bir kurs duyarsanız kaçırmayın çünkü küçük yaşta öğrenilenler biliyorsundur ki kolay kolay unutulmuyor[QUOTE="LAydLiNe, post: 57968359, member: 353785]
Öncelikle annenin daha iyi olmasına çok sevindim canım
İşaret dilini öğrenmek istiyorsa ve hevesliyse hiç zor olmaz ama öğreten kişi önemli her zaman olduğu gibi. Bir de iki seviyesi var A1 ve A2 diye geçer kurs kayıtlarında. A1 alanlar yani temel eğitimi alanlar konuşma konusunda biraz geride kalıyorlar ama dediğim gibi eğer öğreten kişi iyi ise A1 seviyesinde konuşabilenler de var. Benim şimdiki öğrencilerim çok şükür 1,5 ay olmasına rağmen konuşuyorlar. Bunun en büyük nedeni ise hastanemizde işitme engelli 3 kişinin çalışıyor olması. Onlarla pratik yaptıkları için çok rahat iletişim kurabiliyorlar. Etrafınızda böyle biri var mı?
Teşekkür ederim canım gün gün iyiye gidiyor.
Etrafımızda böyle biri yok ama çok ilgisini çekiyor. Henüz 10 yaşında ama kurs içim biraz daha büyümeyi beklemeli sanırım.
Aynen biraz daha bekleyebilir ama onun yaşıtları için açılan bir kurs duyarsanız kaçırmayın çünkü küçük yaşta öğrenilenler biliyorsundur ki kolay kolay unutulmuyor
Yaa canım benim aklıma sonra dan geldi 12. Takım di diye hatırlıyorum. Orayada katilmistim ama o takım sonradan kapandı. Engel mi bilmiyorum o durum.Guzel menü canim beyaz ekmek yerine kepekli tost ekmegi olsa daha iyi olur)
Sporda var
proje değerlendirmeye mi? benim dersim olsa bile gidiyorum, sonra telafi yapıyorum zaten. bilimsel anlamda çok katkısı oluyor... aynı gün gitsek görüşürdük de
Aynen biraz daha bekleyebilir ama onun yaşıtları için açılan bir kurs duyarsanız kaçırmayın çünkü küçük yaşta öğrenilenler biliyorsundur ki kolay kolay unutulmuyor
Sütü azaltıyormuş maydanozmaydanoz çayı işe yarayabilir
Cuma günü öncesi bulgur pilavı yeme bence bundan sonra. Gerçi listede değilsin ama ister istemez etkiler insanı. Baklava olmasaymış süpermiş. Su çok az.22 kasım çarşamba
9.30
1 haş.yum
2 çatal penir
2 zeytin
1 dilim kadar kepek ekmek
12.30
1 kepçe çorba
1 sk yeşil fasulye
1 sk bulgur pilavı
18.30
1 sk türlü
1 dilim ekmek
salata
ayran
1 dilim baklava (geleneksel tatlı krizi)
kahve
1.5 litre su
Ben de küçük kızın anaokulunda aile katılım gününde çocuklara işaret dilini ve işitme engellileri anlatıp zamana göre 3-5 kelime öğretmeyi düşünüyorum. Eminim dikkatlerini çekecektir.kızımın okuluna sosyal farkındalık kapsamında bir grup gelmişti de bir kaç kelime öğrenmişti... nasıl da hevesle anlatıyordu.. ne kadar küçük o kadar kalıcı ve duyarlı...
Listeye gireceğin zaman kayıtlarını kontrol ederiz canımYaa canım benim aklıma sonra dan geldi 12. Takım di diye hatırlıyorum. Orayada katilmistim ama o takım sonradan kapandı. Engel mi bilmiyorum o durum.
Oooooooooooo harika bir sonuç ve şimdiye kadar aldığın en iyi sonuç. Maşallah 41 kere. Haftaya çok daha güzel olacak inşallahIlk bildirimi ben yapayım çok şükür şişlik olmasına rağmen tartı bana gülümsedi
Pazartesi : 97.8 kg
Bugün : 96.3 kg
Fark : 1.5 kg
Aslında ben 96.8 falan çıkarım diye tahmin ediyordum çok şükür hedefimden çok vermişimbirde üstüne şişliğim var çok dikkat etmem lazım regl döneminde. Haftaya cuma kesin listedeyim. Yeni yıl hedefimde 89 inşallah
Teşekkür ederim kaptanımCuma günü öncesi bulgur pilavı yeme bence bundan sonra. Gerçi listede değilsin ama ister istemez etkiler insanı. Baklava olmasaymış süpermiş. Su çok az.
Ben de küçük kızın anaokulunda aile katılım gününde çocuklara işaret dilini ve işitme engellileri anlatıp zamana göre 3-5 kelime öğretmeyi düşünüyorum. Eminim dikkatlerini çekecektir.
Listeye gireceğin zaman kayıtlarını kontrol ederiz canım
Oooooooooooo harika bir sonuç ve şimdiye kadar aldığın en iyi sonuç. Maşallah 41 kere. Haftaya çok daha güzel olacak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?