Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

liste gerçekten işe yarıyor kızlar listede olmasaydı yemeye devam ederdim... insan kendini düşünmese bile takıma duyduğu sorumluluktan cuma günü tartıya çıkmanın verdiği panikle yemiyorsun ) üstelik regli şişliğim başladı ona rağmen gitti

günaydın kızlar

geçen cuma 74.2 kg
bu cuma 74.5 kg
fark 300 gr

berbat ama hem dikkat etmedim hem de yeni regli oldum

Nasıl yani 65 olana kadar listeye giremeyecekmiyim?

Bence en kotu 69.900 rahat görürsün.. bugun patlat kendine bi maydanoz suyu gitsin odemler
Bugün yarın regl günüm. Yapıp içerim şimdi. pazartesi günü ne kadar tartılmam. O gün bile regl den dolayi şişlik olur

Napiyorsunuz kızlar? Hava soğuk donuyorum resmen eşim gelsin pasayi ona emanet edip yururum biraz. Modum çok düşük gecede 2 saat ancak uyumusumdur.

Napiyorsunuz kızlar? Hava soğuk donuyorum resmen eşim gelsin pasayi ona emanet edip yururum biraz. Modum çok düşük gecede 2 saat ancak uyumusumdur.
Benimde esim gelecek ogle yemegi hazirlik ugrasiyorum... kizi okula goturecek.. onlar gitsin hemen spora gececem...1 saat spor yaparim sonra hazirlacam saat 4 te anaokulunda ogretmenler gunu kutlamasi var oraya gidecem...saat 5 gibide kizimin gecen seneki kreşine gidip ogretmeninin ogretmenler gununu kutlayıp eve gelecem )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…