Evet olur canim hemde mis gibi olurEvet aslında biliyorum yoğurt çoğu şeyin yanında yenilmemeliymiş ıspanak hazır yapmıştım yemeğini tavaya biraz alıp üstüne yumurta kırsam olur mu daha önce hiç yumurtalı ıspanak yapmadım bekarken annem yapıyordu ama hazıra konuyorduk
kolay gelsin canım ben de sıcak su içiyorumgel beraber içelim
Yesil cay bende guzel wc calistiriyorBende yeşil çay içiyorum
Deneyelim bakalım akşamEvet olur canim hemde mis gibi olur) ve seni tok tutar...
Bende 67 diyeyimKızlar yılbaşına tammmm 38 gün varhadi herkes yılbaşı için kendine bir hedef kilo koysun ilk hedef benden gelsin 65 inşallah
Hoşgeldin canım aramıza Ben Ebru inşallah hep birlikte ideal kilomuza ulaşacağız burada13. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :asya_01
İsim (İsteğe Bağlı ):asya
Mesleginiz:öğretmen
Yaşınız :28
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı :1
Yaşadığınız şehir:antalya
Boyunuz :1,60
Kilonuz:70,5
Hedef kilonuz :ilk 65 sonra 60
Kilo alma hikayeniz :hamilelik
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? :kendim için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? :4. takım
Neden 13. Takım?kudum yazdıklarınızı ortam sıcak geldi ve samimi
O yüzden gittim kabak adım, kabak musakka yaptım yanına da yoğurt,ekmek yemeyeceğimSen hiç bir şey içme canım bol su iç yeter. Zaten ana listede değilsin + çıksan da çok önemi yok. Kendini üzme bu konuda. Bu hafta olmazsa haftaya girersin listeye. Önemli olan verdiğimiz kiloların kalıcı olması zaten. Normalde suyu az içiyorsun emziren bir anneye göre. Bir de tuzu az kullan. Perşembe günleri de nohut, fasulye, turşu, bulgurlu yiyeceklerden uzak dur. Leblebi dahil. Çünkü ertesi güne + çıkıyorsun.
Akşama bir karışım yapayım inşallah rezene, papatya, ıhlamurbol su iç canım gider inşallah ıhlamur iç ıhlamurda ödeme iyi geliyor hemde sütüne çok faydalı)
Benim 89Kızlar yılbaşına tammmm 38 gün varhadi herkes yılbaşı için kendine bir hedef kilo koysun ilk hedef benden gelsin 65 inşallah
Canim menun kötü degil ama birazda yavas yavas spor eklesen guzel olacak...Bende menümü yazayım
08:00 = 1 haşlanmış yumurta
Domates salatalık
1 kk peynir
4 yeşil 4 siyah zeytin
13:00 -14:00 = 3 tane çiğköfte marul
1.5 tane sosis
Meyveli yoğurt(mandalina,muz,elma) hepsi küçüktü
18:30 = 1 tabak ıspanak
Bir kaç ceviz
Su 2.5 ltLAydLiNe sosis ve çiğ köfte yediğim için çok pişmanım
Super bi karışım canim rezene bendede odem iyi atiyor.Akşama bir karışım yapayım inşallah rezene, papatya, ıhlamur
Kaptanim 1 baklava olsaymis tadımlık iyi olurmus...ama gunu erken kapatmissin insallah erirrrr giderKızlar bugün menüm çok kötü oldu. Genel kalori anlamında çok değil ama maalesef ki yememem gereken şeyler yedim.
Kahvaltı (08:00)
1 tane dereotlu poğaça
Öğle (12:00)
1 kase detoks çorbası tarifini birazdan vereceğim
Ara 14:15
Yarım elma
2 tane ceviz
Akşam (15:30)
3 tane çiğköfte
Biraz marul
1 bardak ayran
3 küçük dilim baklava
2,5 litre su
Açıklaması olmaz ama baklavaların açıklamasını yapayım size. İşaret Dili kursunda öğrencilerim öğretmenler günü için sürpriz hazırlık yapmış. Diyetteyim dememe rağmen çok ısrar ettiler ve benim için hazırlık yaptıklarından dolayı kıramadım. O yüzden akşamı yapmıyorum.
Guzel menü canim beyaz ekmek yerine kepekli tost ekmegi olsa daha iyi olurkızlar menümü vereyim ben
sabah öğle bir gibi oldu saat 11,20 de 1 haş yum az kaşarlı içi alınmış çeyrek ekmeğe tost
az köz patlıcan 3 zeytin çay
saat 14 gibiydi sütlü kahve 1 havuç
saat 18 gibi eşim gelince
1 tabak menemen köz patlıcan turp çay roka
su 3 lt tamamlarım
spor 30 dk yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?