Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Tebrik ederim kaptanım

Günaydın artık kilo vermem çok yavaşladı,kabak detoksu ananas deyoksu derken iyi vermiştik ama artık takıldı kaldı bu kadar da aç kalmama rağmen. Bı iyi yanı midem küçüldü eskisi kadar yiyemiyorum.
Geçen hafta 62.200
Bugün 62.200 fark yok maalesef.

Vavvvvv çok iyi twbrikler,ne kadar iyi geliyor insana değil mi.bel hizasında kollarının etrafı boşlukta kalıyor zayifladikca

77.2 geldim Bi wc daha yaptım:)
Fark - 500 gr(ödemli mödemli idare eder haftaya daha iyi olur inşallah

Vavvvvv çok iyi twbrikler,ne kadar iyi geliyor insana değil mi.bel hizasında kollarının etrafı boşlukta kalıyor zayifladikca

Benim boyum uzun biraz canım 170 o yüzden aslında çok farketmiyorum bu kilolarda ama ne olursa olsun eskisinden hafif hissediyorsun o duygu paha biçilemez

77.2 geldim Bi wc daha yaptım:)
Fark - 500 gr(ödemli mödemli idare eder haftaya daha iyi olur inşallah

Çok dert ettin canım dert etme demiştim ben sana. Zaten listeye girerken daha önce yarıştığın için başlangıç kilon 65 olacak yani her halükarda - li bir ortalamayla gireceksin. Sen diyetine dikkat et eminim haftaya çok daha iyi bir sonuç göreceksin.

Canım ne yiyorsun ne içiyorsun hiç bilmiyoruz, sadece cumaları bildirim yapıyorsun. Bu şekilde zaten listede olsan da motivasyonun olmaz. Boyun kaçtı senin?

tebriklerrrr kaptanımmmmm

ödem olabilir canım normal -400 de kötü değil emzirdiğin için yavaş yavaş gitsin kalıcı gitsin

canım , hafta içi daha çok gelmeye çalış motivasyon önemli ayrıca hergün düzenli menü verirsen menünde neler varr görürüz yavaşlamayı önleyebiliriz.

***13.Takım 597. ETAP***

merryangel (67.4///% )
anneyim83(62.2///% ) Kilosu sabit
LAydLiNe (66.9/66.1/0.8/%1.18)
ada81(72.8///%)

13. Takım ortalaması: %

*** 13.TAKIM 596. ETAP Free Liste ***

aylahl(73.5//%) 575. Etapta 75.2 kilo ile izne ayrılan üye
bilmece811 (///%) 564. Etapta 58.5 kilo ile izne ayrılan üye
Birprensess (96.4///%) 592. Etapta 95 kilo ile bildirimsiz izne ayrılan üye

Bydelikız(80.6///%) 547. Etapta 68.5 kilo ile bildirimsiz izne ayrılan üye (Hamilelik nedeniyle)
fanur (74.2///%) 564. Etapta 72.3 kilo ile bildirimsiz izne ayrılan üye
umudum2(57.1///%) 575. Etapta 55.1 kilo ile mezun olan üye
zambak86(65///%) 8. Takımdan transfer olmak istiyor. 512. Etapta 65 kilo ile izne ayrılan üyenin kilosu 84 e bölündü.
solmez (78.5///% ) 596. etapta 78.5 kio Hamilelik nedeniyle izne ayrılan üye
Latiska (58.5///% ) 596. etapta 58.5 kilo ile izne ayrılmak istiyor.
melis08 (75.8///%) 596. etapta 75.8 kilo ile izne izne ayrılan üye

13. Takım ortalaması: %

ooooo minnacıkkkk kalmışız listedeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…