Merhabalar kabul buyurursanız an itibarıyla aranıza katılmış bulunmaktayım.
13. Takıma yönlendirdiler. Henüz tam anlamıyla inceleyemedim detaylı olarak herşeyi okuyup kavramaya çalışcam:)
Kısaca kendimden bahsedeyim 27 yaşındayım 2 prenses annesiyim ve malesef kilo problemi yaşıyorum. Şu an güncel kilom 87.
60 kılo ile 2. Kızıma hamile kalıp tam da 87 kılo ile doğuma girdim ve sonrasında 65 e geri düştüm tam da sona yaklaştım 6-7kilo versem tamam bu iş diye düşünürken olumsuz bir süreçten geçtim ve tekrar doğum yaptığım kiloma geri döndüm. Şimdi uzun bir zayıflama süreci beni bekliyor tek başıma motive olamıyorum. İnşallah burada bu süreci zevkle geçiririm.
Teşekkür ederim hoşbuldum:):)Merhaba cnm hoşgeldin aramıza
Hosgeldin canim aramizaMerhabalar kabul buyurursanız an itibarıyla aranıza katılmış bulunmaktayım.
13. Takıma yönlendirdiler. Henüz tam anlamıyla inceleyemedim detaylı olarak herşeyi okuyup kavramaya çalışcam:)
Kısaca kendimden bahsedeyim 27 yaşındayım 2 prenses annesiyim ve malesef kilo problemi yaşıyorum. Şu an güncel kilom 87.
60 kılo ile 2. Kızıma hamile kalıp tam da 87 kılo ile doğuma girdim ve sonrasında 65 e geri düştüm tam da sona yaklaştım 6-7kilo versem tamam bu iş diye düşünürken olumsuz bir süreçten geçtim ve tekrar doğum yaptığım kiloma geri döndüm. Şimdi uzun bir zayıflama süreci beni bekliyor tek başıma motive olamıyorum. İnşallah burada bu süreci zevkle geçiririm.
Benimde kızım suan 5.5 yasinda canim... 6 yaşı aldim bende bitirmek uzereyiz. bencede 4 yaş alin derim... kesinlikle cok faydali tavsiye ederim..bi arkadaşım bu kitabi 5.sınıfa kadar alin ara ara yapsin demisti devam edecem ..Aldığın kitabı bize seminerlerde çok övmuslerdi faydalı diye kaç yaş aldın canım. Bende almak istiyorum ondan ama çocuklarım 3 buçuk yaş.ben 4 yaş almak ıstiyorum alana kadar 4 yaşına girerler zaten..3 yasa gerek görmedim. Sen ne dersin.
Yürüyüş bandi benim arkadaşımBenimde var bandim. Eşim ısrarla evde yer yok satalım diyor bende yatak odama sikistirdim kenara arada açıp biniyorum.hazır şeyi satmayı hiç sevmem.
Gayet guzel bir menu normalde gezmeseydin yurumeseydin patates kizartmasi olmasaymis diyecektim ama sabah olmasi gezmis olman onu eritmistir...Bugünkü menum
Sabah kahvaltı 9 Buçukta disaridaydik kahvaltida
1 dilim peynir
2 dilim ekmek
Sucuklu yumurta 4 çatal falan
Bikac lokma reçel bal
Patates kızartması
Saat 5 te
1 tabak tavuk yemeği
Salata
Su 1 lt ancak vardır dışarıdaydim çünkü
Spor 3 tane avm gezdik epey yürümüş oldum kahvaltıdan sonra.
Kaptan bu arada bugün tartıldim ben merak edip 56.9 çıktım halbuki cuma günü 1 gün önce 57.4 çıkmıştım çok enteresan. Bakalım cumaya ne olacak.
LAydLiNe
Afiyet olsun canim guzel menu sporda var daha ne olsunBugünkü menüm
Sabah 11de
1dilim ekmek
2tane yumurta
5tane zeytin
Peynir
Salatalık
Öğlen 15de
1tane elma
1fincan kahve
Akşam 18de
2yk patates püresi
Et sote
Salata
2litre su
30dk yürüyüs
Aman allahım güncel ve ne hızlı cevap bunu sevdim
Hosgeldin canim aramiza.. 1. Saydaki formu doldur canim hepimiz seni taniyalim.... kaptanimiz gelince aciklama yapacaktir..Bende geldim arkadaşlar ne yapmam gerekiyor şimdi size zahmet olmazsa biriniz yardımcı olabilirmisiniz
Cumartesi ve pazar hafta sonu sessizligi oluyor bazen.. hafta ici daha yogun buralarAman allahım güncel ve ne hızlı cevap bunu sevdim
Haydi bismillahirrahmanirrahimGonul83 ne yapiyoruz bugun mis gibi tertemiz bi kahvaltiyla basliyoruz bugun bol su iciyoruz yapabilme imkanin varsa biraz spor yapiyoruz ... aksama menünü merak ediyorum ))
Oh ne güzel yazdın ağzına sağlık ya benim iki çocuk olunca evde ıvır zıvır çok oluyor ve çoğunlukla da evdeyim eşimde boğazına çok düşkün ama oda karar verdi birkaç gün önce zayıflayacağım diye bakalım ne kadar tutarlı olabilecek. Önceden çocukların artığını bitirmeye çalışırdım yada çöpe yemek gitmesin aman ekmeği çöpe atmıyım derken çöpçü balığı gibi dolabı temizliyordum aman napim çöpe gitsin ona göre yapmaya çalışıyorum artık günah ziyan olmasın öbür türlüde kilo alıyordumPazar pazar balkon konusmami yapiyorum. Kizlar bugune kadar yedik ne oldu ?
Hep bildigimiz tatlar hep bize zarar verdi .hemde giymek istedigimiz butun cicilerden uzak kaldik...
Yiyecek miyiz yoksa giyecekmiyizbence artik cıtır olalim sagliksiz herşeyden arindiralim kendimiziiiii
Canim , olabildigince abur cubur almamaya calisin.. esin yada cocuklar isterlerse o gunluk birer tane alin yensin bitsin... evde olunca benim aklimda abur cuburda oluyorOh ne güzel yazdın ağzına sağlık ya benim iki çocuk olunca evde ıvır zıvır çok oluyor ve çoğunlukla da evdeyim eşimde boğazına çok düşkün ama oda karar verdi birkaç gün önce zayıflayacağım diye bakalım ne kadar tutarlı olabilecek. Önceden çocukların artığını bitirmeye çalışırdım yada çöpe yemek gitmesin aman ekmeği çöpe atmıyım derken çöpçü balığı gibi dolabı temizliyordum aman napim çöpe gitsin ona göre yapmaya çalışıyorum artık günah ziyan olmasın öbür türlüde kilo alıyordum
Ona artık dikkat etmeye çalışacağız başka çaresi YÖK bizde çok kuruyemiş tüketiyoruz çocuklar seviyor allahtan nane Yok evde tarçın çubuğu atıyorlardı sanki onu yapayım bari nane için taaa Türk bakkalına gitmek lazım sen ne yedin bugün kahvaltı da ben birazdan hazırlayacağım kahvaltıyı herkes uyandı ben kaçarCanim , olabildigince abur cubur almamaya calisin.. esin yada cocuklar isterlerse o gunluk birer tane alin yensin bitsin... evde olunca benim aklimda abur cuburda oluyor
Ben her ay findik ,badem ,hurma, incir aliyorum.kizimada bu atistirmaliklardan veriyorum kendimde ara ogun olarak bumlari tuketiyorum..
Suyun icine nane ve limon at canim ...nane istah kesme ozelligi var)
Bende yeni hazirladim canim ev halki yeni uyandiOna artık dikkat etmeye çalışacağız başka çaresi YÖK bizde çok kuruyemiş tüketiyoruz çocuklar seviyor allahtan nane Yok evde tarçın çubuğu atıyorlardı sanki onu yapayım bari nane için taaa Türk bakkalına gitmek lazım sen ne yedin bugün kahvaltı da ben birazdan hazırlayacağım kahvaltıyı herkes uyandı ben kaçar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?