Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Merhaba cnm hoşgeldin aramıza

Hosgeldin canim aramiza ) burada hep birlikte keyifle kilo verecegiz..
Oncelikle 1. Sayfadaki formu doldur canim kaptanımız gelince gereken bilgiyi verir..
Hergun neler yedigimizi yaptığımız sporlari paylaşıyoruz.. birbirimizin menulerini yorumluyoruz nerde hata yapiyoruz birbirimizi uyariyoruz...

Benimde kızım suan 5.5 yasinda canim... 6 yaşı aldim bende bitirmek uzereyiz. bencede 4 yaş alin derim... kesinlikle cok faydali tavsiye ederim..bi arkadaşım bu kitabi 5.sınıfa kadar alin ara ara yapsin demisti devam edecem ..
Zekare yi videosunu izle canim oda cok faydali geldi bana 6-9 yasa bakmistim ben...sizin cocuklarin yas grubu var mi hatirlayamadim simdi...

Benimde var bandim. Eşim ısrarla evde yer yok satalım diyor bende yatak odama sikistirdim kenara arada açıp biniyorum.hazır şeyi satmayı hiç sevmem.
Yürüyüş bandi benim arkadaşım ) netten aciyorum bir film yada kacirdigim bir diziyi izlerken yapiyorum sporumu zaman çabuk geciyor.

Gayet guzel bir menu normalde gezmeseydin yurumeseydin patates kizartmasi olmasaymis diyecektim ama sabah olmasi gezmis olman onu eritmistir...

Bugünkü menüm

Sabah 11de
1dilim ekmek
2tane yumurta
5tane zeytin
Peynir
Salatalık

Öğlen 15de
1tane elma
1fincan kahve

Akşam 18de
2yk patates püresi
Et sote
Salata

2litre su
30dk yürüyüs
Afiyet olsun canim guzel menu sporda var daha ne olsun

Bende geldim arkadaşlar ne yapmam gerekiyor şimdi size zahmet olmazsa biriniz yardımcı olabilirmisiniz
Hosgeldin canim aramiza.. 1. Saydaki formu doldur canim hepimiz seni taniyalim.... kaptanimiz gelince aciklama yapacaktir..
Hergun yediklerimizi ve yaptigimiz sporlari paylasiyoruz.... elimiz kacamaklara gitmesin diye burada sohbet edip motive olup birbirimizi destekliyoruz..

Katilim cok onemli burada ne kadar cok takimda olursan emin ol o kadar cok motive oluyorsun..
Keyifle kilo vermeler canim )

Gonul83 ne yapiyoruz bugun mis gibi tertemiz bi kahvaltiyla basliyoruz bugun bol su iciyoruz yapabilme imkanin varsa biraz spor yapiyoruz ... aksama menünü merak ediyorum ))

İsim belirtmeyeyim 5,5 yıllık evliyim Almanya ya gelin geldim ondan önce İstanbul’da yaşıyordum işletme mezunuyum ve bu alanda uzun zaman çalışmıştım şimdi ev hanımıyım 4 ve 2 yaşında iki oğlum var 35 yaşındayım
65 kiloyum hedefim 53 boyum 1.55 cm
Doğumlardan sonra ve herşey dahil tatil otelinden sonra epey kilo aldım 5 kilo gibi
Sağlıklı olmak ve güZel görünmek için kilo vermek istiyorum umarım burası faydalı olur

Pazar pazar balkon konusmami yapiyorum. Kizlar bugune kadar yedik ne oldu ?
Hep bildigimiz tatlar hep bize zarar verdi .hemde giymek istedigimiz butun cicilerden uzak kaldik...
Yiyecek miyiz yoksa giyecekmiyiz bence artik cıtır olalim sagliksiz herşeyden arindiralim kendimiziiiii

Gonul83 ne yapiyoruz bugun mis gibi tertemiz bi kahvaltiyla basliyoruz bugun bol su iciyoruz yapabilme imkanin varsa biraz spor yapiyoruz ... aksama menünü merak ediyorum ))
Haydi bismillahirrahmanirrahim Suyla aram hiç Yok suyu daha cazip kılmak için içine ne koysam acaba spor da sıkıntı ama deneyeceğim akşama ne yiyeceğimi biliyorum ama belli de olmaz kabak dolması ve beyaz lahana salatası

Oh ne güzel yazdın ağzına sağlık ya benim iki çocuk olunca evde ıvır zıvır çok oluyor ve çoğunlukla da evdeyim eşimde boğazına çok düşkün ama oda karar verdi birkaç gün önce zayıflayacağım diye bakalım ne kadar tutarlı olabilecek. Önceden çocukların artığını bitirmeye çalışırdım yada çöpe yemek gitmesin aman ekmeği çöpe atmıyım derken çöpçü balığı gibi dolabı temizliyordum aman napim çöpe gitsin ona göre yapmaya çalışıyorum artık günah ziyan olmasın öbür türlüde kilo alıyordum

Canim , olabildigince abur cubur almamaya calisin.. esin yada cocuklar isterlerse o gunluk birer tane alin yensin bitsin... evde olunca benim aklimda abur cuburda oluyor
Ben her ay findik ,badem ,hurma, incir aliyorum.kizimada bu atistirmaliklardan veriyorum kendimde ara ogun olarak bumlari tuketiyorum..

Suyun icine nane ve limon at canim ...nane istah kesme ozelligi var )

Ona artık dikkat etmeye çalışacağız başka çaresi YÖK bizde çok kuruyemiş tüketiyoruz çocuklar seviyor allahtan nane Yok evde tarçın çubuğu atıyorlardı sanki onu yapayım bari nane için taaa Türk bakkalına gitmek lazım sen ne yedin bugün kahvaltı da ben birazdan hazırlayacağım kahvaltıyı herkes uyandı ben kaçar

Bende yeni hazirladim canim ev halki yeni uyandi ) bende tanitayim kendimi sana 37 yasindayim 5.5 yasinda 1 dunya guzeli kızım var.. calismiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…