Sağol canim , ne guzel senin kuzular simdiden 2 dil biliyor degil mi ?Biz mecbur almanca aldığımız için ben bi öneride bulunamicam cnm
Evet yarin tekrardan temiz sayfa acacam... spor aletlerim yuruyus bandim ve eliptik bisilletim babamin kaldigi odada oyle olunca o odada rahat spor yapamiyorum bi an önce spora başlamam lazim..
Sağol canim , ne guzel senin kuzular simdiden 2 dil biliyor degil mi ?
Ay yok satma canım , benim 9 yilda bu 3. Yürüyüş bandim bozuldu yenisini aldım bozuldu yenisini aldim esim pes etti artik hahahaAyy bende diyeti bozunca yürüyüs bandımi saticaktim çok isteyen de vardı
Eşimde hayır dedi satıyorsun diyete girince tekrar istiyorsun demişti iyiki satmamışım
Ayyy masallahhh kuzularaEvet cnm bide ingilizce 3dil oluyor
Ay yok satma canım , benim 9 yilda bu 3. Yürüyüş bandim bozuldu yenisini aldım bozuldu yenisini aldim esim pes etti artik hahaha
Bozulanida 12 tlye aldilar
Ayyy masallahhh kuzulara
HahaÖğrenmeye çalışıyorlar ne yapsınlar mecbur
Kendi öğretmeni almancayi tam bilmiyor diyor
Türkçe öğretmeni türkçeyi tam bilmiyor diyince ay bi güldüm
Aslında sabahlari ac karnina 40 dakika yurusek daha cok ise yariyormusnapsın baktı baş edemiyor seninle
Ayy valla kıymetini bilmiyoz kiz koşu bandimizin
Yazık orda boynu bükük biri gelipte kullansa diye bekliyor
Neyse bundan sonra kullanmaya devam ins
Aslında sabahlari ac karnina 40 dakika yurusek daha cok ise yariyormus
Bende 40 dakika savahlari eliptik yapmak istiyorum ogleden sonra 1 saat yürüyüşHiç bilmiyordum
Bende akşam yürüyordum gün boyu yediklerim biraz erisin diye
Bende 40 dakika savahlari eliptik yapmak istiyorum ogleden sonra 1 saat yürüyüş
Ramazan bayramindan hemen sonra sanırım. Haziran olabilir.Tamamdır canım tabii ki girebiliyorsun. Mezuniyetinin üzerinden altı ay çoktan geçti diye biliyorum. Benden sonra mezun olmuştun dimi?
Aldığın kitabı bize seminerlerde çok övmuslerdi faydalı diye kaç yaş aldın canım. Bende almak istiyorum ondan ama çocuklarım 3 buçuk yaş.ben 4 yaş almak ıstiyorum alana kadar 4 yaşına girerler zaten..3 yasa gerek görmedim. Sen ne dersin.Kizlar yarin kitap fuarina gidecem kizima egitim setlerine bakacam onerileriniz var mi ?
Biz , osman abalinin kitabini aldik gorsel zekayi gelistirme dikkat guclendirme bu kitap az kaldi bitmek uzere...
Zekare yayinlarini alacam bu aklimda birde tudem yayinlarinin var onuda alacam, baska sizlerinde cocuklarinizda kullandiginiz önerebileceğiniz bi yayin var mi ?
Benimde var bandim. Eşim ısrarla evde yer yok satalım diyor bende yatak odama sikistirdim kenara arada açıp biniyorum.hazır şeyi satmayı hiç sevmem.napsın baktı baş edemiyor seninle
Ayy valla kıymetini bilmiyoz kiz koşu bandimizin
Yazık orda boynu bükük biri gelipte kullansa diye bekliyor
Neyse bundan sonra kullanmaya devam ins
Bugünkü menum
Sabah kahvaltı 9 Buçukta disaridaydik kahvaltida
1 dilim peynir
2 dilim ekmek
Sucuklu yumurta 4 çatal falan
Bikac lokma reçel bal
Patates kızartması
Saat 5 te
1 tabak tavuk yemeği
Salata
Su 1 lt ancak vardır dışarıdaydim çünkü
Spor 3 tane avm gezdik epey yürümüş oldum kahvaltıdan sonra.
Kaptan bu arada bugün tartıldim ben merak edip 56.9 çıktım halbuki cuma günü 1 gün önce 57.4 çıkmıştım çok enteresan. Bakalım cumaya ne olacak.
LAydLiNe
Benimde var bandim. Eşim ısrarla evde yer yok satalım diyor bende yatak odama sikistirdim kenara arada açıp biniyorum.hazır şeyi satmayı hiç sevmem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?