Cok guzelmis , yaptiginiz hazirladiginiz resimleri durumuna koyabilirmisin bakayim banada fikir verir))
Süpermiş..cocuklardan yapamiyorumki ben malesef.Yürüyüş bandi benim arkadaşım) netten aciyorum bir film yada kacirdigim bir diziyi izlerken yapiyorum sporumu zaman çabuk geciyor.
Çok sağol canımBenimde kızım suan 5.5 yasinda canim... 6 yaşı aldim bende bitirmek uzereyiz. bencede 4 yaş alin derim... kesinlikle cok faydali tavsiye ederim..bi arkadaşım bu kitabi 5.sınıfa kadar alin ara ara yapsin demisti devam edecem ..
Zekare yi videosunu izle canim oda cok faydali geldi bana 6-9 yasa bakmistim ben...sizin cocuklarin yas grubu var mi hatirlayamadim simdi...
Hoşgeldin canimMerhabalar kabul buyurursanız an itibarıyla aranıza katılmış bulunmaktayım.
13. Takıma yönlendirdiler. Henüz tam anlamıyla inceleyemedim detaylı olarak herşeyi okuyup kavramaya çalışcam:)
Kısaca kendimden bahsedeyim 27 yaşındayım 2 prenses annesiyim ve malesef kilo problemi yaşıyorum. Şu an güncel kilom 87.
60 kılo ile 2. Kızıma hamile kalıp tam da 87 kılo ile doğuma girdim ve sonrasında 65 e geri düştüm tam da sona yaklaştım 6-7kilo versem tamam bu iş diye düşünürken olumsuz bir süreçten geçtim ve tekrar doğum yaptığım kiloma geri döndüm. Şimdi uzun bir zayıflama süreci beni bekliyor tek başıma motive olamıyorum. İnşallah burada bu süreci zevkle geçiririm.
şöyle yerimi alip menuleri bekliyeyimmm
Afiyet olsun canim sabah 3 yumurta yemisin bayagi tok tutmustur seni yarim dilim ekmek olmasa daha iyi olurmus yaninda 2 ceviz yeseydin tam bi karatay kahvaltisi olurdu... sporda var harikaOzm ben yazıyım bari
Sabah geç kahvaltı yaptım 11.30
3tane yumurta
2dilim peynir
Az salatalık az domates
Yarım dilim ekmek
1bardak süt
Akşam 18de
Az tavuk sote
8yk bulgur pilavı
1kase yoğurt
2litre su
30dk yürüyüs
Evinede takimada hosgeldin canim..bende oyleyim bi yere gidince evimi cook ozlerim...Selam kızlar ben geldim evimdeyim çok şükürGerçekten insanın evi gibisi yok ya çok şükür canım evim miss bugün evimle aşk yaşıyorum resmen çok özlemişim
Hosbuldum canım Bende öyleyim anneme de gitsem evimi çok özlüyorumEvinede takimada hosgeldin canim..bende oyleyim bi yere gidince evimi cook ozlerim...
Evlendikten sonra aileme bile gittigimde rahat edemezdim..illa evim evim guzel evim)
Amin canimHosbuldum canım Bende öyleyim anneme de gitsem evimi çok özlüyorumÇok şükür, yuvalarımız hiç bozulmasın inşallah
Afiyet olsun canim sabah 3 yumurta yemisin bayagi tok tutmustur seni yarim dilim ekmek olmasa daha iyi olurmus yaninda 2 ceviz yeseydin tam bi karatay kahvaltisi olurdu... sporda var harika
Selam kızlar ben geldim evimdeyim çok şükürGerçekten insanın evi gibisi yok ya çok şükür canım evim miss bugün evimle aşk yaşıyorum resmen çok özlemişim
Bugün menü
Sabah 10.10
1 haslanmis yumurta
1 dilim beyaz peynir
7 yesil zeytin
1 salatalik
Yesillik
1adet kizarmis form ekmek
1 mandalina
Ara
8 findik
8 badem
Aksam 16.00
1 adet tavuklu lahmacun ( incecikti )
Yesillik
1 adet salatalik turşusu
Ara
2 dilim ayva
2 lt su içildi.. dip kose temizlik yapildi.
LAydLiNe
Oncelikle hosgeldiniz aramiza..1. Sayfadaki formu doldurun tanisalimSlm banada yardimci olurmusunuz
Hosbuldum canım nasılsın?Hoşgeldin cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?