Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Cok guzelmis , yaptiginiz hazirladiginiz resimleri durumuna koyabilirmisin bakayim banada fikir verir ))

Hava karardı şimdi de yarın gün ışığında çekeyim diyeceğim de sabah hava ışımadan çıkıyorum evden. Birazdan bir deneyeyim olmazsa sonra çekerim artık

Çok sağol canım

Hoşgeldin canim

Afiyet olsun canim sabah 3 yumurta yemisin bayagi tok tutmustur seni yarim dilim ekmek olmasa daha iyi olurmus yaninda 2 ceviz yeseydin tam bi karatay kahvaltisi olurdu... sporda var harika

Son düzenleme:
Selam kızlar ben geldim evimdeyim çok şükür Gerçekten insanın evi gibisi yok ya çok şükür canım evim miss bugün evimle aşk yaşıyorum resmen çok özlemişim

Bugün menü
Sabah 10.10
1 haslanmis yumurta
1 dilim beyaz peynir
7 yesil zeytin
1 salatalik
Yesillik
1adet kizarmis form ekmek
1 mandalina

Ara
8 findik
8 badem

Aksam 16.00
1 adet tavuklu lahmacun ( incecikti )
Yesillik
1 adet salatalik turşusu

Ara
2 dilim ayva

2 lt su içildi.. dip kose temizlik yapildi.
LAydLiNe

Selam kızlar ben geldim evimdeyim çok şükür Gerçekten insanın evi gibisi yok ya çok şükür canım evim miss bugün evimle aşk yaşıyorum resmen çok özlemişim
Evinede takimada hosgeldin canim..bende oyleyim bi yere gidince evimi cook ozlerim...
Evlendikten sonra aileme bile gittigimde rahat edemezdim..illa evim evim guzel evim )

Evinede takimada hosgeldin canim..bende oyleyim bi yere gidince evimi cook ozlerim...
Evlendikten sonra aileme bile gittigimde rahat edemezdim..illa evim evim guzel evim )
Hosbuldum canım Bende öyleyim anneme de gitsem evimi çok özlüyorum Çok şükür, yuvalarımız hiç bozulmasın inşallah

Afiyet olsun cnm
Bence iyi menün kaçamakta yok

Bugunku menu sabah 11 35 kahvalti recel bir cay kasigi 4 zeytin bir kucuk dilim peynir haşlanmiş yumurta 1 tane ekmek 3 dilim çay sekersiz Sat 3 te Mevlit Vardi pilav Kavurma Ayran akşam yemegi sat 7 balik istafirt salata mevsim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…