Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

08.12.2018 cumartesi
Her zaman bu şekilde yemiyorum, cuma kaçamağı diyelim
Kestane ile mozaik pasta fazla ve yanlış zamanda oldu biliyorum
Kestaneyi 2-3 hafta olmuştu alalı yapmazsam bozulacaktı ve çok severim Kestaneyi, bu kış ilk defa yedim
Mozaik pastayı da kızım yaptı 11 yaşında ilk pastasıydı ince bir dilim yedim yemezsem olmazdı

Bende ikisini de çok severim zaten sevmediğim şey YÖK ki o yüzden bu haldeyiz ya ben çok sevdiğim kalorili birşey varsa sabah yemeğe çalışıyorum ona göre gümümü ayarlıyorum

Benim kahvaltım bir parça çikolata
Kurutulmuş köy elması bir avuç
Çok az yağda kızarmış yeşil biber
Zeytin köy peyniri taze soğan
Rezene çayı(çaylarım hep şekersiz)
2 dilim kepekli tost ekmeği

Gunaydin kizlar
Sabah kahvalti menu

Yarim simit
Kucuk kiprit yarisi peynir
Zeytin 4 tane
Çay şekersiz
Afiyet olsun kizlar menuleri aksam toplu bi sekilde yaziyoruz boylece yorumlaması kolay oluyor )

Kizimi gonderdim okula , boynum tutulmus ayyy saga donemiyorum biraz evi toplayayim gelir bi gecmis yapayim ....

Bol su iciyoruz degil mi elimizi cislara sürmüyoruz

Sabah karbon olmus canim , gune karbonla baslarsak gun boyu vücud karbonlu seyleri istemeye devam ediyor.. insulin meselesi..
Ben her zaman karatay kahvaltısını dogru buluyorum gun boyu tokluk hisso devam ediyor...

Herkese merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katılıyorum. 2010-2011 yılında 70 kilolardan 48 kilolara kadar inmiştim 9 ay kadar bir sürede. İlkdoğumumdan sonraki kilolarımdı verdiklerim. Sonradan 2 doğumum daha oldu. Onlarda daha tedbirliydim. Boyum kısa olunca 55-56 fazla oluyor ideal kiloma ulaşmak için aranızdayım.
İngilizce öğretmeniyim, 3 kızım var. Herkese başarılar
Boy: 1.55
Kilo:56
Hedef:50

Hoşgeldin canım aramıza

Merhaba canim hosgeldin aramiza ilk sayfadaki formu doldurursan canim kaptanimiz gelince gerekli aciklamayi yapacaktir...
Wawww 70lerden 48 e düşmüşsün izaman neler yaptin ne kadar spor yaptin biraz bize anlatirmisin )

Merhaba canim hosgeldin aramiza ilk sayfadaki formu doldurursan canim kaptanimiz gelince gerekli aciklamayi yapacaktir...
Wawww 70lerden 48 e düşmüşsün izaman neler yaptin ne kadar spor yaptin biraz bize anlatirmisin )
Çok teşekkürler, çok hırslıydım hergün 45 dk pilates 1 saat dışarda yürüyüş yapıyordum.
Plates çok güzel forma sokuyor, ebru şallının sabah programını takip ediyordum ozamanlar, hafta sonlarıda videolarla devam. Haftada 1 kilo bir kilo gittiği zamanlar oldu tık tık. Diyeti 50 kiloda bırakmıştım ama 48 e kadar kendiliğimden düşmüştüm. Özel bir diyet uygulamadım acıkmadan yemiyor, doyardoymaz yemeği bırakıyordum. Sadece sağlıklı şeyler yiyordum. Aile yapımızda kilo vermeye müsaitti eşimde sğlıklı beslenir hamur işi istemezdi. Keşke yine öyle kararlı olabilsem yıllardır fazlalık 5 kiloyu atamadım gitti

Masallah canım , metabolizman cok iyi ozaman...insallah burada 5 kiloyu verirsin canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…