Oncelikle hosgeldiniz aramiza..1. Sayfadaki formu doldurun tanisalim) kaptanimiz gelince gerekli açıklamayı yapacaktir..
Takimin amaci birbirimize destek olup kilolara veda etmek
Canim menüleri alt alta yazsan daha anlasilir olur gecmis sayfada ornekler varBugunku menu sabah 11 35 kahvalti recel bir cay kasigi 4 zeytin bir kucuk dilim peynir haşlanmiş yumurta 1 tane ekmek 3 dilim çay sekersiz Sat 3 te Mevlit Vardi pilav Kavurma Ayran akşam yemegi sat 7 balik istafirt salata mevsim
Gruplarda yapanlar olmuştu 7 gun degilde 3 gun hatta 1 gun bile yapanda vardihttp://deli-anne.com/?p=28586
Kızlar bunu daha önce deneyen var mı? Kursa gittiğim bir bayan önerdi bana bunu. Vücuda çok iyi geliyormuş hem ruhen hem fiziken. Ben deneyeceğim yarın hurma alıp. Linki açamayanlar için yazayım hurma ve su ile besleniyorsun sadece. Aslında biz bunu perşembe günü yapsak takımı her hafta birinci yaparız
Bende deneyeceğim yapabilirsem eğer bakalımGruplarda yapanlar olmuştu 7 gun degilde 3 gun hatta 1 gun bile yapanda vardi
Tesekurler ilk deneyi sizlerin tercubelirindenorenecezCanim menüleri alt alta yazsan daha anlasilir olur gecmis sayfada ornekler var) miktarlarda onemli ne kadar yedin bunlarida belirtirsen yorumlanmasi daha kolay olur.
Hep birlikte keyifle kilolarimiza veda edecegiz insallah.. motivasyon icin takima mutlaka ugra canım.. birbirimizin menülerine yorum yapiyoruz ..Tesekurler ilk deneyi sizlerin tercubelirindenorenecez
Iyi geceler canim yarin menulerini bekliyorumKızlar benden bu kadar bu akşamlık çok yorgunum uyuyacağım sabah görüşürüz inşallah herkese musmutlu geceler diliyorum
Hoşbuldum teşekkürler:)Hoşgeldin canim
Hosbuldum canım nasılsın?Başladın mı nasıl gidiyor diyetin
http://deli-anne.com/?p=28586
Kızlar bunu daha önce deneyen var mı? Kursa gittiğim bir bayan önerdi bana bunu. Vücuda çok iyi geliyormuş hem ruhen hem fiziken. Ben deneyeceğim yarın hurma alıp. Linki açamayanlar için yazayım hurma ve su ile besleniyorsun sadece. Aslında biz bunu perşembe günü yapsak takımı her hafta birinci yaparız
Bende deneyeceğim yapabilirsem eğer bakalım
Kızlar benden bu kadar bu akşamlık çok yorgunum uyuyacağım sabah görüşürüz inşallah herkese musmutlu geceler diliyorum
Ben biraz geç kaldım kusura bakmayın bütün gün temizlik yaptım bugun çok yorgundum. Düzgün yiyemedim haliyle.
Sabah 10.00
2 yemek kaşığı kadar yumurta salatası
1 bardak süt
Ara 13.00
1 muz
Öğle 15.00
1 bardak süt
1 dilim reçelli ekmek
Akşam 19.00
1 tabak yoğurtlu makarna ( temizlik dolayısıyla daha hafif birşey yapamadım pratik olsun diye makarna tercih ettim günü de hafif geçirmenin verdiği rahatlıkla yedim.)
Son olarak 1 tane portakal yedim.
AlmanyadayızŞuan hangi ülkede yasiyorsun canim ?
Iyiyim cnn sen nasılsin
Evet başladım şimdilik iyi gidiyor
Bunu biliyorum cnm ben annemin arkadaşı yaptı kadın çok iyi kilo verdi ama o çorbada iciyordu
Vayyy benden habersiz öyle olsun
Iyi gecelerr cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?