Hiç sorma hep artıkçılık yapıyorum omdan oluyor birde mantı bu kendimi zor tuttum sadece 3 kaşık yedim gerçekten eskiden olsa belki o açlığın üstüne 2 tabak yerdim eski yediklerime göre o kadar azalttım ki. Hoşbulduk artık tanışırız buralardayım birde şu işin yarışma kısmını merak ediyorum nasıl oluyor
Ayrıca gerçekten burada zayıflayıp başarıya ulaşan var mı buna inanmak istiyorum
Bence artık canımız tatlı istese de yememiz kendimizi tutmamız lazım. Şimdiye kadar yediğimiz için kilo vermeye çalışıyoruz. Tatlı yemezsek ölmeyiz benceRegl zamanı iyi geliyor bana başka şeyler yemektense minicik alıyordum ağzıma
Canımız tatlı istediği zmn ney yiyebilir tarcın denedim kesmiyor
Canım aslında çok küçük gibi görünüyor ama biliyorsun ki senin metabolizman biraz farklı. Acaba bir süre yemesen ne olur diye merak ettim. Yerine ne koyabilirsin peki düşünsene biraz?Eki Görüntüle 2214648 Eki Görüntüle 2214648
Eki Görüntüle 2214648
Canim yediğim bu kadar bunu yemezsem wc sorun yasiyorum kahvaltida baska ne yiyebilirim ki?? kepek ekmek marketlerde paketli olanlardan aldim hic sevmedim tadını...
Muhallebi haricinde güzel bir menü bir de mantı olmasa olurmuş. Bu menü senin kilo vermeni sağlamaz ama olduğun kiloyu korumanı sağlar. Biraz kilo verebilmek istiyorsan biliyorsun ki lokma dahi olsa kaçamak yapmamamız lazım.Bugünkü menum
Sabah 8 buçukta
1 haşlanmış yumurta
2 tane burgu peynir
1 bardak süt
Saat 10 buçukta
1 kaşe kısır
1 fincan muhallebi
Saat 1 de
1 bardak süt
Saat 5 te
1 kaşe çorba
2 kaşık yumurtalı ıspanak
2 kaşık mantar
2 kaşık mantı
Salata yoğurt
Şu 2lt
Spor 15dk.leslie ve egzersiz
LAydLiNe
Kahvaltıdaki pekmez, dolma biberler pirinçliyse onlar ve akşam eğer patates yediysen o olmamış. Onun haricinde güzel bir menü. Bir de akşam saatini 19:00 çekersen çok daha iyi olur bence senin için. Su güzelBugun menusu
Sabah. Sat 7 30
Bir haşlanmis yumurta
Kibrit buyuklunde peynir
Zeytin 6 tane
1 kepek ekmegi
Cay sekersiz
2 çay kasigitahin li pekmez
Ara ògun
Buyuk fincanda
Turk kahvesi
Olen sat 12
Corba 1 buyuk boy kase corba
Eristeli yesilmercimeli
2 orta boy dolma biberi
Yogur 4 kasik
Ara ogun
Bir avuc findik ceviz
Cay sekersiz
Aksam sat 7 30
Mercimek corbasi
Batatesli izmir
Kofte 3 adet koftenin adedi
Salata
Bolsu 2 litre
Ben kurstan geldim şimdi yemek yiyeceğim çok açım sonrada yatarım hiç iş güç yapasım yok kasıklarımda geçmeyen ağrı var doktora gitmeyi düşünüyorum yarın giderim heraldeKızlar nerelerdesiniz yarın C U M A hatırlatayım dedim
Öyle beğendim ki seni maaşallah nasıl verdin ne kadar sürede kaç kg vermiştin o göbek bacaklar nasıl da incelmiş Yok olmuş allah aşkına sana zahmet olmazsa biraz anlatırmısın o süreci belki yüz kere anlatmışsındır ama vereceğin Bilgiler bizim için çok yol gösterici olurSenin mesajına tek olarak cevap vermek istedim. O başaranlardan birisi tam karşında duruyor
Aşağıdaki linke fotoğraflarımı bırakıyorum. Kararı sen ver
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ene-sokma-cabasi.1042214/page-4#post-55808130
Öyle beğendim ki seni maaşallah nasıl verdin ne kadar sürede kaç kg vermiştin o göbek bacaklar nasıl da incelmiş Yok olmuş allah aşkına sana zahmet olmazsa biraz anlatırmısın o süreci belki yüz kere anlatmışsındır ama vereceğin Bilgiler bizim için çok yol gösterici olurpeki şimdi bu görüntü de değilmisin balık tutmana da çok imrendim doğrusu hele ki çiçekler içindeki sokakta çekildiğin resim çok hoş
Ben kurstan geldim şimdi yemek yiyeceğim çok açım sonrada yatarım hiç iş güç yapasım yok kasıklarımda geçmeyen ağrı var doktora gitmeyi düşünüyorum yarın giderim heralde
Sabah 09
1 haşlanmış yumurta
Yeşil biber, domates,salatalık, zeytin, beyaz peynir
3 dilim kepekli tost ekmeği
1 çatal tahin pekmez ve reçel( çatalın ucuyla)
Bir kupa yeşil çay
11:30
Kuru kayısı biraz ceviz kuru hurma
15:00
1 mandalina
1 kase ev yapımı yoğurt
Az salatalık turşusu çok az
Bir kaç dilim yaş hurma
1 tabak garnitürlü bezelye kıymalı
18:30
Bitki çayı
Bir avuç Antep fıstığı
1,5 tl yakın su
Hoşbulduk canımBoyun kaçtı canım? Dünkü yediklerine göre aslında kilon az görünüyor. Seninle tanışamadık bu arada hoş geldin aramıza
Ne kursuna gidiyorsun canım. Erkendende geliyorsun dilkat ediyorum.Selam kızlar kurstan şimdi geldim oturuyorum siz neler yapıyorsunuz
Hiç açlık hissetmedim aslında birde ben erken yatıyorum çocuklarla birlikte uyuyorum saat en geç 20:30 gibi ama sonra uyanıyorum 23-24 gibi eşimle sohbet televizyon falan izliyoruz o çay falan içiyor bazen ya çok zorlanıyorum su konusundaAkşam hiç bir şey yememişsin olmamış bu. Kendini aç bırakmaman lazım. Ve su çok az en az 2,5 lt içmen lazım.
Aynı ben, bende hep uyuyakalıyorum sonra uyanıyorum bazen uyanık kalabilirsem film izliyorum. Atıştırmamak açısından güzel oluyor erken uyumak.Hiç açlık hissetmedim aslında birde ben erken yatıyorum çocuklarla birlikte uyuyorum saat en geç 20:30 gibi ama sonra uyanıyorum 23-24 gibi eşimle sohbet televizyon falan izliyoruz o çay falan içiyor bazen ya çok zorlanıyorum su konusunda
Kızlar yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Günaydın
Ağlamak istiyorum regl oldum
Perşembe gününden olur mu bu yaaaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?