Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Merhaba kızlar
Ben baya yoğundum hiç fırsatım olmadı yazmaya. Geçen cuma başladım ben bugün bi tartılayım dedim kilo vermişim çok sevindim cuma gününe kadar inşallah 300-500 gr daha veririm su işini hala çözemedim fazla içemiyorum

Senin mesajına tek olarak cevap vermek istedim. O başaranlardan birisi tam karşında duruyor

Aşağıdaki linke fotoğraflarımı bırakıyorum. Kararı sen ver

https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ene-sokma-cabasi.1042214/page-4#post-55808130

Regl zamanı iyi geliyor bana başka şeyler yemektense minicik alıyordum ağzıma
Canımız tatlı istediği zmn ney yiyebilir tarcın denedim kesmiyor
Bence artık canımız tatlı istese de yememiz kendimizi tutmamız lazım. Şimdiye kadar yediğimiz için kilo vermeye çalışıyoruz. Tatlı yemezsek ölmeyiz bence
Canım aslında çok küçük gibi görünüyor ama biliyorsun ki senin metabolizman biraz farklı. Acaba bir süre yemesen ne olur diye merak ettim. Yerine ne koyabilirsin peki düşünsene biraz?
Muhallebi haricinde güzel bir menü bir de mantı olmasa olurmuş. Bu menü senin kilo vermeni sağlamaz ama olduğun kiloyu korumanı sağlar. Biraz kilo verebilmek istiyorsan biliyorsun ki lokma dahi olsa kaçamak yapmamamız lazım.
Kahvaltıdaki pekmez, dolma biberler pirinçliyse onlar ve akşam eğer patates yediysen o olmamış. Onun haricinde güzel bir menü. Bir de akşam saatini 19:00 çekersen çok daha iyi olur bence senin için. Su güzel

Kızlar nerelerdesiniz yarın C U M A hatırlatayım dedim
Ben kurstan geldim şimdi yemek yiyeceğim çok açım sonrada yatarım hiç iş güç yapasım yok kasıklarımda geçmeyen ağrı var doktora gitmeyi düşünüyorum yarın giderim heralde

Öyle beğendim ki seni maaşallah nasıl verdin ne kadar sürede kaç kg vermiştin o göbek bacaklar nasıl da incelmiş Yok olmuş allah aşkına sana zahmet olmazsa biraz anlatırmısın o süreci belki yüz kere anlatmışsındır ama vereceğin Bilgiler bizim için çok yol gösterici olur peki şimdi bu görüntü de değilmisin balık tutmana da çok imrendim doğrusu hele ki çiçekler içindeki sokakta çekildiğin resim çok hoş

Sabah 09
1 haşlanmış yumurta
Yeşil biber, domates,salatalık, zeytin, beyaz peynir
3 dilim kepekli tost ekmeği
1 çatal tahin pekmez ve reçel( çatalın ucuyla)
Bir kupa yeşil çay

11:30
Kuru kayısı biraz ceviz kuru hurma

15:00

1 mandalina
1 kase ev yapımı yoğurt
Az salatalık turşusu çok az
Bir kaç dilim yaş hurma
1 tabak garnitürlü bezelye kıymalı

18:30
Bitki çayı
Bir avuç Antep fıstığı

1,5 tl yakın su

Canım şimdi çok müsait değilim ama akşama kesin uzun uzun anlatacağım. Şimdi de bu kiloma çok yakınım. Geçen hafta 65,3 tüm. Sadece 5 kilo fazlam var ondan kurtulmaya çalışıyorum. Zaten o kiloya bir daha asla çıkmadım, Allahın izniyle çıkmam da

Balık tutmayı da çok seviyorum ve halaaaa tutuyorum

Ben kurstan geldim şimdi yemek yiyeceğim çok açım sonrada yatarım hiç iş güç yapasım yok kasıklarımda geçmeyen ağrı var doktora gitmeyi düşünüyorum yarın giderim heralde

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine. Diyetisyen işin noldu senin?

Akşam hiç bir şey yememişsin olmamış bu. Kendini aç bırakmaman lazım. Ve su çok az en az 2,5 lt içmen lazım.

Boyun kaçtı canım? Dünkü yediklerine göre aslında kilon az görünüyor. Seninle tanışamadık bu arada hoş geldin aramıza
Hoşbulduk canım
Boy 1.55 kilo 54.8 hedef 50
3 çocuklu bir öğretmenim.

Selam kızlar kurstan şimdi geldim oturuyorum siz neler yapıyorsunuz
Ne kursuna gidiyorsun canım. Erkendende geliyorsun dilkat ediyorum.

Arkadaşlar sizleri tanımaya çalışıyorum kim kimdi biraz zaman alacak gibi. Ben ilkokulda ingilizce öğretmenliği yapıyorum. Öğlenciyim. Öğle yemeğimi evde yemeye çalışıyorum ama yiyemediysem yanıma alıyorum. Bugün yine yetiştiremedim , çorbamı bardağa alıp bir dilim ekmekle yiye yiye gittim. Okadar yoğunum ki yemek yemeye fırsat kalmıyor. Öğlene kadar yemek ve ev işleri. Öğleden sonra okul, eve gelince çocukları uyuturken bende uyuyup kalıyorum çoğu zaman.

Son düzenleme:
Akşam hiç bir şey yememişsin olmamış bu. Kendini aç bırakmaman lazım. Ve su çok az en az 2,5 lt içmen lazım.
Hiç açlık hissetmedim aslında birde ben erken yatıyorum çocuklarla birlikte uyuyorum saat en geç 20:30 gibi ama sonra uyanıyorum 23-24 gibi eşimle sohbet televizyon falan izliyoruz o çay falan içiyor bazen ya çok zorlanıyorum su konusunda

Aynı ben, bende hep uyuyakalıyorum sonra uyanıyorum bazen uyanık kalabilirsem film izliyorum. Atıştırmamak açısından güzel oluyor erken uyumak.

Ikegai diye popüler bir kitap var duymuşsunuzdur. onu okuyorum bu ara. Japonların dünya sağlık örgütü istatistiklerine göre en uzun ömürlü halk olduklarından ve yaşam tarzlarından bahsediliyor... vs

Diyor ki kitap, Henüz doyduğunuzu ama biraz daha yiyebileceğinizi hissettiğiniz anda yemeyi bırakın. Yani sofradan kalktığınızda hala biraz aç olmalısınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…