Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canim afiyet olsun , oglen patates ve 3 dilim ekmek olmamis... patates ne kadar yedin ? Patates varsa ekmek hic yemesek daha iyi olur.. yada 1 dilim ekmek yeterli olurdu.
Ara ogun kek yerine kuruyemiş atistirmalik daha iyi olurdu canim...

Herkese iyi geceler güzellikler hapsura hapsira bir hal oldum hasta olucam galiba üşüttüm çok uykum var cok yemekten sonra yatarım diye düşünmüştüm ama uyuyamadım şimdi yatıcam televizyon karşısında

Bugun menu
Sabah 09.45
1 yagda yumurta
1 dilim beyaz peynir
9 yesil zeytin
Yesillik
1 adet kizarmis form ekmek
1 mandalina

Ara
8 findik
2 kare bitter

Aksam 16.20
3 adet kuru biber dolması (bulgurlu)
2adet patlican
1 kase yogurt

Ara
2 dilim ayva

LAydLiNe 2 lt su içildi.. bugün hareketsizdim acikcasi ...spor yapmayi ozledim.. pazar günü babam gidiyor haftaya sporlarimla geliyorum...

Afiyet olsun cnm
Benimde yarın bitter almam lazım evde dursun
Tatlı krizinde ihtiyacım olur :)

Canim , hurma bulundur cayin yaninda 2 -3 hurma yersen inan tatli isteğini azaltacaktir...benimde hala ara ara oluyor krizler nadiren mecbur iki kare bitter cikolata yediğim oluyor.

Aktara uğradım beyaz leblebi, hurma ve ceviz aldım. niyetim sağlamdı ki eve geldim bizimkiler kek yapmışlar. sadece tadına baktım ama keşke bakmayabilseydim. hedefim yeni yıla -2 kilo ile girebilmek.

Sagolun kizlar su gecen bir hafta belki de hayatimin en kotu gunleriydi cok cok zor zamanlar gecirdim ama cok sukur simdi daha iyiyim

Her zorluğun arkasında bir kolaylık vardır. bizlerle paylaşırsan belki destek oluruz. İnş. kolaya çıkarsın .

hemen bir nane limon, ben hastalanacağımı anladığımda kaynatır içerim yarıdan döner hastalık. geçmiş olsun acil şifalar...

bakıyorum bakıyorum... çok güzel kusursuz...

menüm

08,00 yoğurt kürü
9,00 2 haşlanmış yumurta ve bol maydonozlu dürüm.
peynir, zeytin, şekersiz çay , 1 dilim helva

13,00 1 kase türlü, 1 dilim ekmek

17,30 kaşarlı, salatalıklı, tahıllı denge ekmeğine sandviç ve 1 mandalina (güya bu akşam yemeğim olacaktı)

19,30 10 tane kadar hamsi 2 kaşık pirinç pilavı

20,00 1/2 dilim kek, 2 hurma, 1 ceviz, 10 tane kadar beyaz leblebi şekersiz çay.
2 lt su
20 dk bildiğim hareketlerle plates

Son düzenleme:
Günaydınlar, pazartesi yani diyetimin ilk günü 56 gösteriyordu tartı. Bugün 54.8 Çok mutlu oldum, tabi bu düzenli beslenmenin sağladığı ödemlerden kurtulmadır.
kendimi çok iyi hissediyorum. Yorgunluk yok, ki hep şikayet ederdim, daha zindeyim. Önüme ne gelirse yediğim zamanlara kıyasla Yiyeceklerden daha çok lezzet alıyorum

Sabah dokuz
sucuklu yumurta (eşime yaptım yemedi )
Domates salatalık
Biraz peynir ve az kaşar
Yeşil çay
Bir dilim tahıllı tost ekmeği

Öğlen 13 (çarşıdaydım)
Meyve salatası ve simit

Akşam 18
Karışık salata koyun peynirli
Bir mandalina
3 yemek kaşığı mantı

Dışarda olduğum için su pek içemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…