Valla kaptanim dun kabustu ne sen sor ne ben diyeyim ;((Maşallah canım ne güzel 3 çocuk. Fazla kilonda yokmuş. Büyük ihtimal listeye giremeden bütün fazlalıklarından kurtulursun.
Çok erken uyuyormuşsun.Ben 01.00 den önce nadir uyuyorum. Arada 00:00 oluyor ama öncesinde çok nadir. Çok yorulmuş ya da çok hasta olmam gerekiyor ki erkenden sızıp kalayım. Uyumayı çok sevmiyorum. Bir de sevsem sanırım hiç bir işim yetişmeyecek.
Su çok önemli canım. Alışkanlık haline getirmek lazım. Ben çok su içen bi insanım ve faydasını çok görüyorum. Hem sağlık açısından hem de cilt sağlığı açısından çok lazım.
Bir polyanna dahaYarın 0.30 un altına düşmeyelim yeter. ada81 @zambak86 ne alemdesiniz kızlar?
Ben varım. Bu arada ben yakın zaman da 69 lara kadar çıkmıştım yaaaa bir ileri iki geri 4 kiloya yakın vermişim. Dün öğrencilerim hocam siz bayağı zayıfladınız deyince farkettim. Ben hep hedefi 60 düşündüğüm için kendimi kilolu hissediyordum da meğer arada bayağı farketmiş
Ne kaçırdın bi anlat bakalım
Ooooooooooooooo Prenses ama onu beklersen senin hiç gideceğin yok. Pazartesiye randevu alıyorsun hemen diyetisyene gidiyorsun. Erteleye erteleye koca bir yıl gitti.
Bence sen gerçekten istemiyorsun kilo vermeyi ya da kendine inanmıyorsun. Biraz inan artık kendine. Ben ilk öyle başladım. Başaran insanların fotoğraflarına baktım sürekli. Benim o kadınlardan ne eksiğim var dedim kendi kendime. Onlar yapabiliyorsa ben de yapabilirim dedim ve yaptım. Senin benden ne eksiğin var? Ben bu halimde bile yapabiliyorum ki biliyorsun fazla kilom yok. Senin daha iyisini yapabilmen lazım. Çocuğun yok evde bir eşin bir kendin. Ben bir de çocuklara yemek yapıyorum. Sen kendinize göre yemek hazırlayabilirsin. Aslında çok şanslısın şuan hiç farkında değilsin. Ben senin yerinde olsam şuan 36 beden elbise giyiyordum kesin.
Kendi aramızda sıkı diyet yapıp kacamaksiz günler gecirmekKamp nasıl oluyor acaba henüz yeniyim aranızda bilmiyorum:)
Canim diyet demek ac kalmak değil , saglikli seylerden dogru zamanlarda yemek..Evet çok haklısın yarın dikkat edeceğim listeme gire besleneceğim erken kalkıp erken yatıyorum yapabilirim yapmam lazım artık çok sıkıldım bu durumdan yapacağım artık yeter
Canim diyet demek ac kalmak değil , saglikli seylerden dogru zamanlarda yemek..
Aslında benim sana onerim karatay diyeti ilk 1 ay karatay diyeti yap... zaten ilk ay bayagi kilo kaybedeceksin... motive olup daha azaltirsin....
Elbette canim , bende pazartesi gunu itibarı ile karatay kahvaltisi yapacam , aksam öğünlerim pek karatay olmayacak cunku biraz kısmam gerek o yuzden kuvvetli bi kahvalti sonra spor sonra aksam yemegiKaratay konusunda Prensese yardımcı olsana canım. Sen daha iyi biliyorsun Karatayı.
Elbette canim , bende pazartesi gunu itibarı ile karatay kahvaltisi yapacam , aksam öğünlerim pek karatay olmayacak cunku biraz kısmam gerek o yuzden kuvvetli bi kahvalti sonra spor sonra aksam yemegi)
Keske imkanin olsa canim cok haklisin çalışan olmak cok zor.... en azindan sabahlari ilk uyandiginda 2 yumurta koysan ocağa , hazirlanincaya kadar piser bi saklama kapina koysan işyerinde hüpletsen seni uzun sure tok tutacaktir...Benim kahvaltılarım da bir süredir kötü gidiyor daha doğrusu evde kahvaltı yapamıyorum. Düşünsenize gün saat 08:00 de aydınlanıyor ve ben o saatte iş yerinde oluyorum. Hava karanlıkken yola çıkıyoruz anlayacağınız. Kalkar kalkmaz da canım kahvaltı istemiyor. Ben de iş yerinde yarım simit yiyorum. Sağlıklı bir kahvaltı yapsam hiç fena olmayacak.
Sağlıkla büyüt canim bebeğiniLAydLiNe kaptanım nasılsın? iznin olursa ben biraz buralarda takılabilir miyim? Gebelik bitti kabusum emzirme dönemi başladı
LAydLiNe kaptanım nasılsın? iznin olursa ben biraz buralarda takılabilir miyim? Gebelik bitti kabusum emzirme dönemi başladı
Canım ocağa yumurta koymak emin ol çok kolay da canım istemiyor hiç nedense. Kahvaltıyı biraz zorlayarak yapıyorum. Şu yaz saati uygulamasını kaldırdılar ondan sonra bozuldu düzenim.Keske imkanin olsa canim cok haklisin çalışan olmak cok zor.... en azindan sabahlari ilk uyandiginda 2 yumurta koysan ocağa , hazirlanincaya kadar piser bi saklama kapina koysan işyerinde hüpletsen seni uzun sure tok tutacaktir...
Is yerinde yeme imkanin oluyor mu ? Yanına alsan...Canım ocağa yumurta koymak emin ol çok kolay da canım istemiyor hiç nedense. Kahvaltıyı biraz zorlayarak yapıyorum. Şu yaz saati uygulamasını kaldırdılar ondan sonra bozuldu düzenim.
Ben farkında olmadan Karatay diyeti yapıyormuşum zatenIs yerinde yeme imkanin oluyor mu ? Yanına alsan...
Benim icin yumurta cok onemliyumurta yemeyince cok çabuk acikiyorum... o yuzden herkese yumurta yiyin diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?