Ben spora yazılmayı düşünüyorum canım listeme beraber daha düzenli ve etkili olur diye düşünüyorum. Çevremdeki bir iki kişide biraz baskı yapıyorlar bu spor konusunda. Eşimle konuşup ona göre yarın yazılmaya gideceğim
Dimi ne güzel anlatıyor akıcı ve sıkıcı değil ben tamamen Karatay diyetine geçmiş bulunuyorum şuanda spor pek gündemimde YÖK çünkü diyet olayına bir alışmam lazım bir hafta oldu bugün 2 hafta sonra falan başlarım belkiBu video ece icen ben cok izledim cok gaza getirdi beni)
Karatay güzel bi diyet ama ara öğün yok... ben bazen ara öğün yapmak istiyorum buda leptini bozuyor.... kahvaltinin karatat gibi olmasindan yanayim uzun sure tok tutuyorDimi ne güzel anlatıyor akıcı ve sıkıcı değil ben tamamen Karatay diyetine geçmiş bulunuyorum şuanda spor pek gündemimde YÖK çünkü diyet olayına bir alışmam lazım bir hafta oldu bugün 2 hafta sonra falan başlarım belki
Evet bazen insan ara öğüne ihtiyaç duyuyor ben şuanda %80 uyguluyorum bu hafta %95 hedefim çünkü aklıma da bünyeme de çok yattıKaratay güzel bi diyet ama ara öğün yok... ben bazen ara öğün yapmak istiyorum buda leptini bozuyor.... kahvaltinin karatat gibi olmasindan yanayim uzun sure tok tutuyor
Temizlik Te çık iyi bence lavaş yerine bulgur pilavı daha iyi olurduBugun menu
Sabah 9.30
Menemen
1 dilim beyaz peynir
7 yesil zeytin
Yesillik
8 findik
1 mandalina
Ara
2 incir
7 badem
Aksam 16.00
5 tavuk kanat
Boool salata
1 dilim lavaş
2 lt su icildi...LAydLiNe
Spor yok dip köşe temizlik yapildi.
Nerdesiniz kızlar ?
Bugun menu
Sabah 9.30
Menemen
1 dilim beyaz peynir
7 yesil zeytin
Yesillik
8 findik
1 mandalina
Ara
2 incir
7 badem
Aksam 16.00
5 tavuk kanat
Boool salata
1 dilim lavaş
2 lt su icildi...LAydLiNe
Spor yok dip köşe temizlik yapildi.
Ayran, süt falan içebilirsi acıkınca canım. Ben ayran içerim genelde.Güzel bir menü olmuş. Kaçta yatıyosun 4ten sonra bişey yemeyince yatana kadar acıkmayacak mısın?
Yani ben çocukla 2ye 3e kadar ayakta kaldığım için çok acıkıyorum
Ayran, süt falan içebilirsi acıkınca canım. Ben ayran içerim genelde.
Günaydın canım çok geçmiş olsun.Herkese günaydın, ağır bir grip geçirdimcuma işe gitmedim dinlendim. Hafta sonu hastalık birleşince kaçamaklar kaçamaklar şimdi yeniden toparlanma zamanı, güç toplamaya çalışıyorum. Sizler nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?