Aslında çok değil canım. Kızartmaları çıkar gerisinde sorun yok benceBende yazayım menümü tam diyet moduna giremedim daha bide ben az yemiyorum. Şuan kafama göre takılıyorum. Moda girebilirsem diyetisyenden aldığım listeye uyacağım inşallah.
12.30 kahvaltı (haftasonu olduğu için geç kalktım ve misafirim vardı)
Biraz patates ve biber kızartması
Peynir
1.5 haşlanmış yumurta
2 dilim ekmek
Azıcık reçel
Çay
16.00
1 kase yoğurt
Bir mandalina
Bir tane minik elma
19.00
2 dilim ekmek
4-5 kaşık bulgur pilavı
4 tane biber kızartması
4-5 kaşık kadar et kavurma
10.00 sütlü kahve
Su ölçmedim ama evde olunca fazla içemiyorum 1-1.5 ancak içiyorum
Spor da yapamadım bugün (2 günde bir tempolu yürüyüş yapıyorum)
Ufak mı kız 28 yıldır çekmediğim sıkıntıyı çektim. Çocuğa bez alamadık o kadar yanıCanım rabbim sağlık versin geri herşey hallolur. En ufak şeyde hemen çöküyorsun ama dik dur biraz. Duaya sarıl rabbim önünü açar.
Oy maşşallah Rabbim sağlıklı sıhatlı büyütmeyi nasip etsin. Adını ne koydun canımYaptım çok şükür canım. 18 gün oldu
Aynen canım.Allahın izniyle inşallah herşey yoluna gırerCanım lafa ortadan girdim ama düşüncemi yazmak istedim.
Yaşanan zor günler çok güzel tecrübe oluyor, dediğin gibi daha bağlanıyorsunuz birbirinize. İnan aileden kalan şeylerin kıymeti çok olmuyor. Beraber, omuz omuza yaptığınız şeyler daha güzel oluyor. Biz yaptık demek en güzeli. Çok gençsiniz, çalışırsınız, herşey yoluna girer. Birbirinize sıkı sıkı sarılın yeter, zor günlerinizi elbirliği ile atlatın.
Rabbim kolaylık versin. Bizim derdimiz sağlıktan ve dermansız olunca maddi zorluklar daha aşılabilir geliyor bana. Herkesin çektiği sıkıntı kendine ağırdır illaki. Tek çare dua. İnşallah kısa zamanda düzene girersiniz.Ufak mı kız 28 yıldır çekmediğim sıkıntıyı çektim. Çocuğa bez alamadık o kadar yanı
Koyamadık dahaOy maşşallah Rabbim sağlıklı sıhatlı büyütmeyi nasip etsin. Adını ne koydun canım
Oy le tabi dünde dediğim gibi herşey kilo vermek gibi olsun diyorum yani. Kız miydi erkek mi canım. Senin kilo durumun ne kaç kilo aldın doğumda.Rabbim kolaylık versin. Bizim derdimiz sağlıktan ve dermansız olunca maddi zorluklar daha aşılabilir geliyor bana. Herkesin çektiği sıkıntı kendine ağırdır illaki. Tek çare dua. İnşallah kısa zamanda düzene girersiniz.
Koyamadık dahainşallah 40 ı çıkmadan koyacağız
Anam bu ne kusura bakma yeni geldim geçmişe dönüp bakmadım nasıl beslendiğinize ama bu menü az değil mi hep böyle mi besleniyorsunuz. Ben yazmaya korktum şimdi
Ben spora yazılmayı düşünüyorum canım listeme beraber daha düzenli ve etkili olur diye düşünüyorum. Çevremdeki bir iki kişide biraz baskı yapıyorlar bu spor konusunda. Eşimle konuşup ona göre yarın yazılmaya gideceğimAaaaaaa olurmu spor yap bak sen yapmazsan bende yapmam valla oturdum kaldım hiç canımda istemiyor bugün
Hadi yapalım az da olsa
ilahi...
emin ol böyle beslenmiyoruz...
İnşallah canım. Sen istedikten sonra yaparsın ben sana çok güveniyorum. Bizim takımda da çok iyi başlamıştın bebek işleri bozdu:)
Emziriyorum canım. Az değil neden ki. Ayran da vardı yanlarında yazmamışım. Bamya çorbası dediğim baya etli bamyalı yemek gibi bişey. Çorba deniyor nedense:)
Yine bana sürtündünLAydLiNe bu arada daha önce yarışıp yarışmadığımı yazmamışım forma. Deneme süresindeyken hamile olduğumu öğrendim. Listeye girmemiştim. Sadece 1 haftalık maceram var.
Dejavu yaşamaktan da korkmuyor değilim yine regl zamanım yine yarışmaya katıldım
Yine bana sürtündün
Bu video ece icen ben cok izledim cok gaza getirdi beniGünaydın herkese bugün Pazar kahvaltıya dikkat
Bu arada internete birkaç video izledim çok etkileyici idi bayanın adı Ece içen Karatay diyeti yapmış güzel motivasyon videosu var tavsiye ederim izleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?