Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Aslında çok değil canım. Kızartmaları çıkar gerisinde sorun yok bence

Günaydın herkese bugün Pazar kahvaltıya dikkat
Bu arada internete birkaç video izledim çok etkileyici idi bayanın adı Ece içen Karatay diyeti yapmış güzel motivasyon videosu var tavsiye ederim izleyin

Canım rabbim sağlık versin geri herşey hallolur. En ufak şeyde hemen çöküyorsun ama dik dur biraz. Duaya sarıl rabbim önünü açar.
Ufak mı kız 28 yıldır çekmediğim sıkıntıyı çektim. Çocuğa bez alamadık o kadar yanı

Aynen canım.Allahın izniyle inşallah herşey yoluna gırer

08:30 minicik mandalina
09:30
2 haşlanmış yumurta
Domates salatalıkpeynir zeytin
Avuç içi kadar ekmek

11:30 1 elma 3 bisküvi
14:30 yoğurtlu brokoli bira ceviz

17:09 etli bamya 1 kase yoğurt
2lt su sıfır spor

Ufak mı kız 28 yıldır çekmediğim sıkıntıyı çektim. Çocuğa bez alamadık o kadar yanı
Rabbim kolaylık versin. Bizim derdimiz sağlıktan ve dermansız olunca maddi zorluklar daha aşılabilir geliyor bana. Herkesin çektiği sıkıntı kendine ağırdır illaki. Tek çare dua. İnşallah kısa zamanda düzene girersiniz.

Oy maşşallah Rabbim sağlıklı sıhatlı büyütmeyi nasip etsin. Adını ne koydun canım
Koyamadık daha inşallah 40 ı çıkmadan koyacağız

Oy le tabi dünde dediğim gibi herşey kilo vermek gibi olsun diyorum yani. Kız miydi erkek mi canım. Senin kilo durumun ne kaç kilo aldın doğumda.

Dün fazla yürüdüm kızlar kuturum oldum resmen. Ama bugünde yürüyüş umu yapicam kas ağrısına boyun eğmek yok

Aaaaaaa olurmu spor yap bak sen yapmazsan bende yapmam valla oturdum kaldım hiç canımda istemiyor bugün
Hadi yapalım az da olsa
Ben spora yazılmayı düşünüyorum canım listeme beraber daha düzenli ve etkili olur diye düşünüyorum. Çevremdeki bir iki kişide biraz baskı yapıyorlar bu spor konusunda. Eşimle konuşup ona göre yarın yazılmaya gideceğim

Ooo benim lohusayken yediklerimin yanında çerez bunlar bebek hala işleri bozuyor bi düzenimiz yok maalesef dün gece 4 buçuğu gördüm işe de başladım 2 aydır yarım gün çalışıyorum. Annem yanımda o olmasa hiçbişey yapamam. Annem de haftasonu olduğu için kafa dağıtmaya istanbula geçti. Dün kız da huysuzdu yemek yapamadım o yüzden ne varsa onu yedik işte. Spor da yapamadım. Bugün gelir annem yemek de yaparım yürüyüş de inşallah.

LAydLiNe bu arada daha önce yarışıp yarışmadığımı yazmamışım forma. Deneme süresindeyken hamile olduğumu öğrendim. Listeye girmemiştim. Sadece 1 haftalık maceram var.

Dejavu yaşamaktan da korkmuyor değilim yine regl zamanım yine yarışmaya katıldım

Günaydın herkese bugün Pazar kahvaltıya dikkat
Bu arada internete birkaç video izledim çok etkileyici idi bayanın adı Ece içen Karatay diyeti yapmış güzel motivasyon videosu var tavsiye ederim izleyin
Bu video ece icen ben cok izledim cok gaza getirdi beni )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…