Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

09:30 domates salatalık zeytin peynir maydanoz yeşil çay ceviz

12:00 Türk kahvesi şade hurma kayısı incir
15:00 etli nohutlu bamya 1 mandalina ve yoğurt
19:30 1 havuç 1mandalina
22:00 bir bardak süt

2 lt su
nedense hiç açlık hissetmiyorum sadece canım ABur cubur istiyor

Anam bu ne kusura bakma yeni geldim geçmişe dönüp bakmadım nasıl beslendiğinize ama bu menü az değil mi hep böyle mi besleniyorsunuz. Ben yazmaya korktum şimdi

Yanlış canım yanlış bu menü bakma sen bunlara defalarca söylüyorum cankizzzz a Birprensess e ama beni dinleyen kim. Sen onlara bakmadan yaz menünü.

Maşallah maşallah 41 kere harika bir menü. Akşam ki o bir dilim lavaş olmayaydı tam madalyalık bir menü olurmuş. Kahvaltıdaki bir dilim etimek olmayınca harika göründü menün bana. Eminim kendini çok hafif hissediyorsundur.

Günaydın canım. Geçmiş olsun.

Tam ben soracaktım ki daha önce yarışmıydın diye sen cevaplamışsın zaten. Hoş geldin canım aramıza. Hedefin çok yüksek kendini öyle şartlandırma. Boyumuz seninle aynı. Eminim çok daha iyisini yapabilirsin. Sana attığım linki incele lütfen
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ene-sokma-cabasi.1042214/page-4#post-55808130

Yeni başlamana rağmen harika bir menü canım. Tebrikler. Spor olarak kendini haftada 3 gün 35 dk tempolu yürüyüş olarak ayarla. Çok faydasını göreceksin. Günlük yapmana gerek yok.
LAydLiNe canim doğum günün kutlu olsun mutlu ol senelerce
Çok teşekkür ederim canımmmmmm
LAydLiNe canım doğum günün kutlu olsun canım. Sevdiklerinle sağlık, mutluluk dolu yıllar dilerim
Amin canım çok teşekkürler
vallahi hiçbişey yolunda değil canım bitik haldeyim.netim de yoktu giremedim sen nasılsın
Allah kolaylık versin canım, emin ol her şey yoluna girer yeter ki siz birlikte mutlu olun. Gerisi eninde sonunda düzeliyor.
LAydLiNe doğum günün sanırım. Nice güzel yaşların olsun inşallah
Evet canım doğum günümdü çok teşekkürler
Üzme kendini hiçbir şey için
Harika bir menü bence. Bamya çorbasının yanında etli pilav yok muydu Konya' dan taşınmasaydım ne güzel olurdu tanışırdık seninle
Bugünkü menüm

Sabah 11.30
1dilim ekmek
1dilim kasar peyniri

Öğlen 14.30
1tane minik kurabiye

Akşam 18.30
1tane ton balıklı kaşarlı tost

2litre su
30dk yürüyüs

Çok az olmuş cankız çok sağlıksız.
Kızartmalar haricinde güzel olmuş canım menün. Ama suyun mazereti olmaz en az 2,5 lt su içmen lazım. Su çok önemli.
Arada kaçamak olur katı diyet yapınca bozmaya daha eğilimli oluyoruz

İnşallah.
Kızartma ne zamandır aklımdaydı misafir gelince yaptım tam diyete başlamadan yiyeyim bari dedim.
Kaçamak arada da olsa olmamalı. Ben 85 ten inerken hiç kaçamak yapmadım.
Ben anladım

Günaydın canım. Geçmiş olsun.
Günaydın canım çok teşekkür ederim. Aslında basit bir şey gibi görünüyor da ellerimi parmaklarımı hareket ettiremeyince bayağı telaşlandım. Çünkü ödem birçok hastalığın habercisi olabiliyor.

Kontrol ettirmekte fayda var canım. İyi yapmışsın.

Geçmiş olsun canım inşallah güzel sonuçlar alırsın

Harika bir menü bence. Bamya çorbasının yanında etli pilav yok muydu Konya' dan taşınmasaydım ne güzel olurdu tanışırdık seninle
Yok pilav yapmadım evet ya ne güzel olurdu buluşur spor yapardık
ben sevmem aslında ama iyi süt yapıyor diyete de uygun diye yiyorum:)

Coook geçmiş olsun canim .
Romatizma olabilir mi canim.

Konyadamisin canim unv orada okudum severim konyayi .

Gecmis olsun canim , bol c vitamini alirsan hemen toparlanirsin insallah...

Aynen yaaaaa güzel olurdu
Coook geçmiş olsun canim .
Romatizma olabilir mi canim.
Sanmıyorum canım. Dahiliye doktoru bir de kardiyolojiye görün dedi ama bakalım tahlil sonuçları ne diyecek.

08:30 minicik mandalina
09:30
2 haşlanmış yumurta
Domates salatalıkpeynir zeytin
Avuç içi kadar ekmek

11:30 1 elma 3 bisküvi
14:30 yoğurtlu brokoli bira ceviz

17:09 etli bamya 1 kase yoğurt
2lt su sıfır spor
Bisküvi olmasaymış harika bir menüymüş.

Yok canım yok sen içini rahat tut iyi düşün ki iyi olsun.
Bi posta misafir ağırladım gönderdim biraz sonra ikinci posta gelecek. Bugün menümü yazmicam sanırım yürüyüş de yattı
Yaz sen yaz kötü de olsa yaz ki bir daha kötü olmasın.
Çok sessiz buralar hep mi böyle haftasonu diye mi
Arada böyle oluyoruz canım. Maalesef
Bugünkü menüm

Sabah 11
2tane yumurta
1dilim beyaz peynir
Salatalık

Öğlen 14.30
1kase çorba

Akşam 18.30
8tane köfte
Birkactane patates kızartması

2litre su
Spor yok
Kahvaltı çok geç canım bir de akşamki patates kızartması olmamış onun haricinde çok güzel. Köftenin yanına ayran tavsiye ederim.
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine. Bol bol C vitamini şart bu mevsimde.
Günaydın canım çok geçmiş olsun.
Bende saldım baya ama birazdan tartılıp başlayacağım zararın neresinden dönersek kardır
Daha tartılmadın mı? Hemen bekliyorum kilonu. Vee menülerini özellikle takip edeceğim. Sıkı takibimdesin haberin olsun.
Güzel menü olmuş canım maşallah. Abur cuburdan uzak durunca bütün fazlalıklar gidiyor zaten.

97.4 kg çıktım bu sabah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…