İnşallah canım. herşey insanlar için toparlamak lazım het zorluğun bir güzelligi var eşimle daha çok bağlandık dostu düşmanı ayırdık. Maaşı alınca ilk iş senin ihtiyaçlarını karsılıcaz dedi çok üzüldüğümü biliyor. O zaman a kadar dağıtmadan daha fazla spor olsun bari 70 ı görmüştüm ne güzelSen masallah cok azimlisin bi baslarsan hemen gider o kilolar...benim kilomda sporsuz gitmiyor spor şart ...
Bu durumlarda eşinin sana destek vermesi cok guzel... hersey zamanla gecer.... inan bu tatsizliklar insani zamanla daha güçlü yapiyor... ben her sıkıntının insani biraz daha güçlendirdiğini düşünürüm....İnşallah canım. herşey insanlar için toparlamak lazım het zorluğun bir güzelligi var eşimle daha çok bağlandık dostu düşmanı ayırdık. Maaşı alınca ilk iş senin ihtiyaçlarını karsılıcaz dedi çok üzüldüğümü biliyor. O zaman a kadar dağıtmadan daha fazla spor olsun bari 70 ı görmüştüm ne güzel
Bizim içinde öyle oldu Rabbim başka dert vermesinBu durumlarda eşinin sana destek vermesi cok guzel... hersey zamanla gecer.... inan bu tatsizliklar insani zamanla daha güçlü yapiyor... ben her sıkıntının insani biraz daha güçlendirdiğini düşünürüm....
Bende kilo alınca aynalara küsüyorum mutsuz gergin oluyorum... bi an once 65 kiloyu gormek istiyorumBizim içinde öyle oldu Rabbim başka dert vermesin1 aya toparlarım kilo konusunuda inşallah kilo alınca çok mutsuz oluyor insan yaa
Inşallah canım hedefine ulaşırsınBende kilo alınca aynalara küsüyorum mutsuz gergin oluyorum... bi an once 65 kiloyu gormek istiyorum)
Canım rabbim sağlık versin geri herşey hallolur. En ufak şeyde hemen çöküyorsun ama dik dur biraz. Duaya sarıl rabbim önünü açar.Canım bayadır konuşamadık seninle de. Eşim askerden geldi maddi manevi harabe yi toparlanmaya çalışıyoruz. Kıraya cikmamiz lazım 2 aya. Mıras oldu oturdugumuz ev. Ne bileyim psikolojik olarak bıtık haldeyız
İyi hamilelikte çok almamışsın ya da aldıkların gitmiş. Ben 3 lü rakamlarla geleceksin diye korkuyordum. Hadi bakalım başla biryerden
Yaptım çok şükür canım. 18 gün olduCanım sormayı unuttum kız doğum yaptınmı
İnşallah canım. herşey insanlar için toparlamak lazım het zorluğun bir güzelligi var eşimle daha çok bağlandık dostu düşmanı ayırdık. Maaşı alınca ilk iş senin ihtiyaçlarını karsılıcaz dedi çok üzüldüğümü biliyor. O zaman a kadar dağıtmadan daha fazla spor olsun bari 70 ı görmüştüm ne güzel
İyi hamilelikte çok almamışsın ya da aldıkların gitmiş. Ben 3 lü rakamlarla geleceksin diye korkuyordum. Hadi bakalım başla biryerden
Şuraya bi menü bırakayım
Sabah:
1 yumurta, peynir, zeytin, ceviz, çay
Ara: yarım sıcak simit, çay
Öğle: 8-9 tane mercimek köfte
Akşam: 1 kase bamya çorbası
Su:3 lt daha içerim
Belki 1 muz yerim az sonra acıkıyorum bazen.
Bugünkü menüm
Sabah 11.30
1dilim ekmek
1dilim kasar peyniri
Öğlen 14.30
1tane minik kurabiye
Akşam 18.30
1tane ton balıklı kaşarlı tost
2litre su
30dk yürüyüs
Anam bu ne kusura bakma yeni geldim geçmişe dönüp bakmadım nasıl beslendiğinize ama bu menü az değil mi hep böyle mi besleniyorsunuz. Ben yazmaya korktum şimdi
Bende yazayım menümü tam diyet moduna giremedim daha bide ben az yemiyorum. Şuan kafama göre takılıyorum. Moda girebilirsem diyetisyenden aldığım listeye uyacağım inşallah.
12.30 kahvaltı (haftasonu olduğu için geç kalktım ve misafirim vardı)
Biraz patates ve biber kızartması
Peynir
1.5 haşlanmış yumurta
2 dilim ekmek
Azıcık reçel
Çay
16.00
1 kase yoğurt
Bir mandalina
Bir tane minik elma
19.00
2 dilim ekmek
4-5 kaşık bulgur pilavı
4 tane biber kızartması
4-5 kaşık kadar et kavurma
10.00 sütlü kahve
Su ölçmedim ama evde olunca fazla içemiyorum 1-1.5 ancak içiyorum
Spor da yapamadım bugün (2 günde bir tempolu yürüyüş yapıyorum)
Cnm kurabiye yedim bugünkü menüm olmadi
Afiyet olsun cnm
Keşke kızartma yemeseydin
Bende daha yeni diyet moduna girebildim
Inş sende girersin :)
Arada kaçamak olur katı diyet yapınca bozmaya daha eğilimli oluyoruz
İnşallah.
Kızartma ne zamandır aklımdaydı misafir gelince yaptım tam diyete başlamadan yiyeyim bari dedim.
İnşallah canım. Sen istedikten sonra yaparsın ben sana çok güveniyorum. Bizim takımda da çok iyi başlamıştın bebek işleri bozdu:)16 kilo almıştım cnm 108le doğuma gittim ama hepsi gitti bikaç kilo kaldı doğumdan. Takıma girmek beni biraz motive eder inşallah. Hamur işlerine falan sardım bu aralar ama çok şükür yediğim kadar kilo almadım
Emziriyorum canım. Az değil neden ki. Ayran da vardı yanlarında yazmamışım. Bamya çorbası dediğim baya etli bamyalı yemek gibi bişey. Çorba deniyor nedense:)Bu menü senin için az değil mi? Emzirmiyor musun? Emzirmesen bile lohusasın vücudunun kendini toplaması için daha güzel beslenmen lazım. Beğenmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?