Oglun öğle uykusuna yatiyor mu canim o zamanlar evde spor yapsanAy kızlar catlıcam valla eşim sırf gıcıklığına yürüyüş ume engel olsun dıyee oğlanı saldı ustume. Spor yapıpta napacan diyor. Oğlanda ağlaya ağlaya uyudu. Uyku saati de şaşacak şimdi. Ev di çocuktu kendime 1 saat ayıramıyorum yaa valla kulaklarımdan ateş atıyor sınırden
Marneuli neresi canim bilemedim ...Kulanici adi:minomelek
Ad:Minara
Meslek:ev hanimi
Medeni durum evli
Çocuk:2.kiz ve oglan
Yaşadigim yer Marneuli
Yaa işte eşim bozuyor çocuğun düzenini yoksa hep öyle yaparım ben. Güme gitti bugün.Oglun öğle uykusuna yatiyor mu canim o zamanlar evde spor yapsan
Yarin yaparsin canim bazen boyle oluyor... duzenli spor yaptigin zamanlarda haftada kac gun spor yapıyorsun ?Yaa işte eşim bozuyor çocuğun düzenini yoksa hep öyle yaparım ben. Güme gitti bugün.
Canim tartiliyormusun tarti nediyor ?Bugunku menum
Sabah sat 7 30
2 yumurta
6 zeytin
1 peynir
1 fincan cay sekersiz
Ara 1dilim ekmek tahinli pekmezli
Olen sat 12
Tarhana corbasi
Kara simsek
Ara ogun
Havuclu yogurlu yada kavrulmus
Garnatul
300 milim
Aksam sat 7 30
Pata tes kivircikli soganli morlahanali
Ara yufkayla yapiliyor kabak tatlisi
Merhabalar arkadaslar
Kullanıcı Adı : medgic26
İsim (İsteğe Bağlı ):Çiğdem
Mesleginiz:ev hanimo
Yaşınız :32
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı :1 oglus
Yaşadığınız şehir: eskisehi4
Boyunuz :170
Kilonuz:98.7
Hedef kilonuz :80
Kilo alma hikayeniz : dogum ve normalde hep kiloluyum
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? :2.cocugum olsun istiyorum
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : evet 6. Gruptaydim kendim ayrildim subatta bitiyormus 6 ay
Neden 13. Takım? : davet edildiğim icin geldim :)
Merve iyiydi yine voronese kızıyordum bir de
Canım ben hep emzirirken alıyorum kiloyu. Kilo vermekten ziyade almamak için kontrol altında olayım istiyorum.
Düzenli yaptigimda 4 gün kesin. Bazen 7 de 7 de yaptığım oluyordu tam asıldıgım zaman larYarin yaparsin canim bazen boyle oluyor... duzenli spor yaptigin zamanlarda haftada kac gun spor yapıyorsun ?
Canim tartiliyormusun tarti nediyor
Şimdi tartildim 77 .5 kilo ya dusmusum 78 den az ama hic verrememekden iyi
Ilk hafta daha fazla verilir kilo genelde cunku ödem olur o gider... ama senin menulerin cok sıkı diyet degil de sanki kilo koruma menüsü gibi....Ya kizlar nasil 1 hafta sonundaki sonuc 78 den
77.5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?