Evet , benim demir eksikligim var bu yuzden c vitamine ihtiyacim var....en azindan sabah kahvaltida alıyorum. Haftanin 4 Gunu spor yapiyorum zatenMandalin portakal armut yesil elma bunlardan seciyorum genelde kuzu meyvesiz olmaz onu hic eksik etmemek lazim vitaminsizlik basa bela çünkü.. karatayda 1 porsiyon meyve serbert yiyebilirsiniz fakat erken saatlerde
Ohh masallah valla bende zipliyirum evde ip atlar gibi 1000 2000 ne kadar olursaEvet , benim demir eksikligim var bu yuzden c vitamine ihtiyacim var....en azindan sabah kahvaltida alıyorum. Haftanin 4 Gunu spor yapiyorum zaten)
Bizde kutlama olmuyor canim.. pijamalarimizla tv izleyip uyuruz her sene boyle hic degismezYılbaşında neler yapacaksiniz plan program yapaniniz varmi??
Ip atlamak bayağı kalori harciyorOhh masallah valla bende zipliyirum evde ip atlar gibi 1000 2000 ne kadar olursa
Gecmis olsun canim
Gecmis olsun
Olsun ods birseyBizde kutlama olmuyor canim.. pijamalarimizla tv izleyip uyuruz her sene boyle hic degismez
İpsiz benimkiIp atlamak bayağı kalori harciyor
Bugun menu
Sabah 10.20
1.5 haşlanmış yumurta
7 yeşil zeytin
1 dilim beyaz peynir
1 kırmızı biber
1 salatalik
Yesillik
8 findik
Ara 15.10
1 dilim ananas
7 badem
Aksam 17.00
7 yk tavuklu pilav
1 kase yogurt
1 hurma
2 lt su icildi ..LAydLiNe
45 dakika yürüyüş bandinda tempolu yürüyüş yapildi...
Ekran görüntüsü al telefonun arka pilanı yap gözünün önünde dursunYarın açar bakarım bu hatırlatmaya
Her gün kim getiriyor o börekleri iş yerine21 Aralık Cuma Menüm
Kahvaltı 08.00
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
1 tatlı k pekmez
2 dilim beyaz ekmek
Ihlamır 1 bardak
İşyerinde bikaç oarça börek yedim
Ara 10.30
1 bardak süt
1 mandalina
Öğle 14.00
2 kepçe yoğurt çorbası
3 yk ıspanak
2 küçük parça yoğurtlu haşlanmış karnıbahar
2 dilim beyaz ekmek
Ara 16.00
1 kase yoğurt
1 elma
Akşam
2 kepçe yoğurt çorbası
4 yk ıspanak
4 köfte
3 ince dilim patates (köfte patates fırında yaptım)
2 dilim beyaz ekmek
Ara 22.00
1 kase yoğurt
1 elma
35 dk tempolu yürüyüş
1 lt detoks suyu
2 lt yakın su
Insallah kaptanimBu hafta menün hep bu şekilde gider kaçamak yapmazsan eğer sana garanti 1 kilo gider diyorum ne dersin?
Cuma gunleri kilo bildirimi sen bildirim yaptin mi canim ben mi
Ay cnm yok tartildim şimdi 76.7 gösterdi az ama olsun hic veremekden iyi dir diye dusunuyorum böy her hafta 1.2 kilo versek oh yaza fit gireriz kizlar dusunseniz mayisakadar böyle guzel kilo verdimizi
Ekran görüntüsü al telefonun arka pilanı yap gözünün önünde dursun
Her gün kim getiriyor o börekleri iş yerine
EmZirdiğin için menün farklı dimi bende yeni Memeden kestim 2 yaşındaBenim 5.5 ay oldu canım.Anka yeni yaptı lohusa daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?