Günaydın canim seninde gunun guzel geçsinGunaydin herkese mutlu haftasonları diliyorum
EmZirdiğin için menün farklı dimi bende yeni Memeden kestim 2 yaşında
Günaydın bu sabah eşimde evdeydi hep birlikte kahvaltı yaptık oda rejimde allahtan Böyle fazla yememek için sınırlarda gezdim gezdim durdum uçurumun kıyısından döndüm allahım yemeği çok Seven bir insan için ne kadar zor bir durum allahım kimseyi açlıkla sınamasın karnım tok gözüm aç
En iyisi Pazartesi oruç tutayım günler çok kısa çünkü
Vallahi tutuyorum çocuklara kek yapıyorum ki kekin her türlüsüne bayılırım ucundan sadece tadına bakıyorum dün gece eşime diyorum ki şuanda 8 kişilik bir karaorman pastasını tek başıma mideme indirebilirim öyle özledim ki yaş pastayı burada markete gitmek zaten ölüm öyle güzel abur cuburlar çikolatalar var ki gördükçe eriyorumEmzirdiğim için biraz daha fazla menüm
Ay sorma ya bende seviyorum yemeyi sen yine yutabilmişsin kendini ben görünce dayanamıyorum offf. Bende düşünüyorum oruç tutmayı da menülerimi nasıl ayarlicam tam bilemiyorum.
Merhaba kızlar kaç gündür çok işlerim vardı sabah kursa gidip akşam temizlik ertesi gün sabah yemek hazırlığı kurs seminer söyleyişi doğum günü derken gram girmeye vaktim yoktu bugünde işlerim var evde biraz akşama da doğum günü var oraya gideceğim bizimkilerin. Yani kosturmacali bir hafta oldu benim için bol bol yürüyüş yaptım dün bildirim yapmayı unuttum listede değilim zaten. Bugün biraz evde işlerim var onları halledip çıkacağım merak etmeyin iyiyimBirprensess canim sende gelmiyorsun nerelerdesin ?
Aynen devam benimde öyle oluyor acıkmıyorum kolay kolay ana işte insan bir ıbır zıvır birşey yemek istiyorNasil güzel karatay kahvaltısı yaptiysam daha acikmadim carsida gezdim avmye gittim benim coktan tansiyonumun düşmesi lazimdi....
Saat 10.30 ta yaptim kahvaltimi aksam 17.00 gibide aksam yemegimi yerim))
Aynen oyle canim bos yere midemizi sagliksiz seylerle dolduruyoruz zaten benimki soyle oluyor tatli yedigim an arkasindan inanilmaz bi tuzlu isteği oluyor. Bi tatli bi tuzlu kısır döngüye giriyorum.. tatliya agzimi surmesem sorun yokAynen devam benimde öyle oluyor acıkmıyorum kolay kolay ana işte insan bir ıbır zıvır birşey yemek istiyor
Canim kuru meyve olarak ne tuketiyorsun ??...çünkü kuru meyvelerde cokta masum degiller ...gunluk 2 adet kayisi , hurma veya incir olabilir ama 3 ogun tuketilmesi fazla...Menum. Kahvalti.2 3 dilim peynir 1 kase yogurt 1 bardak süt 1 k kaymak kuru meyve cayyy
Öglen 1 dolu dolu tabak yeşil fasulye 1 kase yogurt.3 tane kuru meyve cay(*1 parmak çukulata)
Akşam1 kase yogurt 1 meyve 1 dilim peynir.3 kuru meyve çayy
1.5lt suu boll haraket.
Bidaha dene canim aksamlardan sonra bosluk birak tekrar @bu isarethemen yanina ada81 yaz bosluk birakmaİyi akşamlar@
Ada8
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?