Iyiyiz hafta sonu kosusturmasi senden ne haber senin cocuk var mi ? Senin yas kacti canim ?Kizlar nasilsiniz
Çok güzel bence acaba diyorum arada bir şok diyet mi uygulasakBugun menu
Sabah 10.30
Karatay kahvaltısı
2 yumurta yagda icine 2 parca sucuk ekledim
7 yesil zeytin
1 yk lor peynir
1 Kozlenmis kirmizi biber
1 salatalık
Yeşillik
8 fındık
Aksam 17.00
5 adet tavuk kanat
Boool salata
1 kucuk parca lavaş
1 hurma
2 lt su icildi ..LAydLiNe spor yok bugun çarşı avm gezdim )
Ben sok diyet yapamiyorum canim uzun sure karatay tarzina devam edecem..Çok güzel bence acaba diyorum arada bir şok diyet mi uygulasak
Çok diyet yasak karatay diyor.sagliksiz.yapmayin öyle şeyler.Ben sok diyet yapamiyorum canim uzun sure karatay tarzina devam edecem..)
73 ten mi maşallah canım. Bende 72 den 55 e inmiştimEvet az kaldi yuzduk kuyrugna geldik.73 den indik.
Boyuna göre 47 düşük değil mi canım. 50 sanki daha ideal ama tabi sen kendini daha iyi bilirsin. Benimki merak.160 boyum
Anlıyorum canım dediğim gibi yöntemin gerçekten faydalı oluyor.zamaninda çok faydasını gördük ama kendi adıma hesaplaması zor geliyor bana ama grupça alınan kararlara da uyarım sıkıntı yok yetrki bizi motive etsin.Canim , kimi pilates yapmak istemez , kimi lesli yapmaktan hoşlanmaz gunleri ayirirsak pek olmaz gibi . Yani kim neyi yapmak istiyorsa o sporu yapsin canim bu benim fikrim tabii ...
En iyisi yaris olmasin herkes menüsünü yazarken ne kadar spor yapdigini yazsin ben istedim bi hareketlilik motivasyon olsun ...
Canim bulgur pilavi ve tursu ne kadar yedin?Bugünkü menüm
Sabah yok
Öğlen 13.00
1dilimekmek
1dilim kasareyniri
Domates salatalık
1bardak süt
Akşam 19.30
Bulgur pilavı
Tavuk şiş
Turşu
2litre su
50dk hızlı tempoda yürüyüs
2fincan kahve
Gecmis olsun canim , Rabbim sifa versin.kulak agrisida zorHayırlı günler kızlar. Napiyorsunuz Nasılsıniz? Ben sabahladim oglus sabah 5 te uyudu kulağı ağrıyor du kuzum un eşim gelsin hastaneye goturecem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?