Bir tek patatesli yumurta olmasaymis iyiymis canim09:30
Bir avuç ceviz
Bir mandalina
Patatesli yumurta (çay tabağı kadar)
Peynirli yumurta (çay tabağı kadar)
Zeytin az peynir
Yarım dilim tahıllı ekmek
Siyah çay
16:30
1 avuç Antep fıstığı
Salata
1 porsiyon zeytinyağlı pırasa
1 muz
4,5 kaşı ev yoğurdu
2,3 adet hurma
2 lt su 22:00 bir küçük domates
Evet işte olmadı o biliyorum ....Bir tek patatesli yumurta olmasaymis iyiymis canim) karatayda patatesonerilmiyor.nasil tarti nediyor ? Haftaya insallah listede olursun daha bi azimli oluyor liste olunca..
Sürekli tekrar ediyor bu kulak iltihap i neden bilmiyorum. Sen nasilsin canim nasıl gidiyor hayatGecmis olsun canim , Rabbim sifa versin.kulak agrisida zor
Canim bulgur pilavi ve tursu ne kadar yedin?
Benim gobegimi en iyi lesli toplamisti... yer hareketleri sevmiyorum o yuzden pek bilmiyorum video canimm.İnternette çok göbek bel eritme videosu var hangisine bakayım şaşırdım bana sonuç aldığınız bir video önerirmisiniz basit hareketler olsun
Turşudandir canim verirsin 100 grcikBirazcık fazla yedim galiba
Ama tartıldım 100fazla çıktım
Turşudandir canim verirsin 100 grcik)
Hosgeldin canim aramiza seni daha iyi tanimak icin 1. Sayfamizdaki formu doldururmusun ? Kaptanimiz gelince yardimci olacaktir.11.00 : tavada karışık sote, 1 dilim çavdar ekmeği, beyaz peynir
14.30 : 1 dilim kaşar peyniri, 3-4 zeytin
15.30 : yayla çorbası, çeyrek porsiyon bezelye yemeği, 1 dilim çavdar ekmeği, çeyrek porsiyon fırında patates yemeği, salata
18.00 : kornet dondurma
20.00 : evde 40 dk kardio -500 kalori
Tamam peki o zaman lesli ile ilgili olan video paylaşırmısımBenim gobegimi en iyi lesli toplamisti... yer hareketleri sevmiyorum o yuzden pek bilmiyorum video canimm.
Ozel msj attim sana bi bakTamam peki o zaman lesli ile ilgili olan video paylaşırmısım
Kizlar tarti guzel şeyler soyledi bugun 52ye inmişim cumaya artik
Cok gecmis olsun canim 4 cocukta sezaryan mi ?Selam kızlar nasılsınız. Ben dün biraz dışarı çıkmıştım yoruldum galiba dikişlerim belim falan çok ağrıyor 2 gündür. İlk sezaryen olduğum güne geri döndüm sanki
Hosgeldin canim aramiza , ben kaptan yardimcisiyim 1. Sayfadaki formu doldurursan herkes seni tanir.. kaptanimiz gelincede aciklama yaparSelam arkadaşlar nasılsınız? Beni de aranıza alır mısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?