Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bir tek patatesli yumurta olmasaymis iyiymis canim ) karatayda patatesonerilmiyor.nasil tarti nediyor ? Haftaya insallah listede olursun daha bi azimli oluyor liste olunca..

Bende evi temizledim camasir serdim...kızımı yikadim anca bu saat oldu birazdan kocaman bir salata hazirliyacam 16.00 gibi yemegimi yerim. Bizde her pazar lahmacun oluyor kizim coook seviyor o yuzden pazar menüsü hic değişmiyor ....bugunde tavuklu lahmacun var )

Bir tek patatesli yumurta olmasaymis iyiymis canim ) karatayda patatesonerilmiyor.nasil tarti nediyor ? Haftaya insallah listede olursun daha bi azimli oluyor liste olunca..
Evet işte olmadı o biliyorum ....
tartı iyi gidiyor geçen hafta 800 gr vermiştim ama şimdi okullar tatil oldu burada oğlanı yürüyerek götürüyordum şimdi evdeyiz nasıl yapacağız bakalım evde bayağ bir hareket etmem lazım
Bakalım şu listeye geçince ne olacak merakla bekliyorum bende sonuçları

İnternette çok göbek bel eritme videosu var hangisine bakayım şaşırdım bana sonuç aldığınız bir video önerirmisiniz basit hareketler olsun

İnternette çok göbek bel eritme videosu var hangisine bakayım şaşırdım bana sonuç aldığınız bir video önerirmisiniz basit hareketler olsun
Benim gobegimi en iyi lesli toplamisti... yer hareketleri sevmiyorum o yuzden pek bilmiyorum video canimm.

11.00 : tavada karışık sote, 1 dilim çavdar ekmeği, beyaz peynir

14.30 : 1 dilim kaşar peyniri, 3-4 zeytin

15.30 : yayla çorbası, çeyrek porsiyon bezelye yemeği, 1 dilim çavdar ekmeği, çeyrek porsiyon fırında patates yemeği, salata

18.00 : kornet dondurma
20.00 : evde 40 dk kardio -500 kalori

Hosgeldin canim aramiza seni daha iyi tanimak icin 1. Sayfamizdaki formu doldururmusun ? Kaptanimiz gelince yardimci olacaktir.

İyi akşamlar.menumm
Kahvalti 1 dardak su icerim her sabah önce.sonra 3 dilim peynir.1bardak süt.1k kaymak 1 kase yogurt cay

Öglen 4k karabugday 2 dlim patez kizartma turşu.yeşilllik.1 kase vişne kompostasnin meyvesi sadece.

Akşama dogru.3 k recel çay 2 dlim peynir 1 dlm ekmek.1 çuklata parmak.1 kase yogurt saat 4 gibi bitti artik hic bişey yemeden de uyuyucam.

1 lt su
Bol haraket

Selam kızlar nasılsınız. Ben dün biraz dışarı çıkmıştım yoruldum galiba dikişlerim belim falan çok ağrıyor 2 gündür. İlk sezaryen olduğum güne geri döndüm sanki

Selam kızlar nasılsınız. Ben dün biraz dışarı çıkmıştım yoruldum galiba dikişlerim belim falan çok ağrıyor 2 gündür. İlk sezaryen olduğum güne geri döndüm sanki
Cok gecmis olsun canim 4 cocukta sezaryan mi ?

Selam arkadaşlar nasılsınız? Beni de aranıza alır mısınız
Hosgeldin canim aramiza , ben kaptan yardimcisiyim 1. Sayfadaki formu doldurursan herkes seni tanir.. kaptanimiz gelincede aciklama yapar )
Onemli olan duzenli takima gelmek her gun aksam menu bildirimi yapmak ve takimda sohbete katilmak inan cok motive edecek seni ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…