Hosgeldin aramiza hemseri sayiliriz bende malatyaliyimKullanıcı Adı : merve4416
İsim (İsteğe Bağlı ):Merve
Mesleğiniz:Memur
Yaşınız :31
Medeni Durumunuz :Evli
Çocuk Sayısı :1
Yaşadığınız şehir:Elazığ
Boyunuz :155
Kilonuz:66.1
Hedef kilonuz :58
Kilo alma hikayeniz :Sağlıksız beslenme
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? :Kilo, sağlığımı olumsuz etkiliyor. İstediğim kıyafetleri giyebilmek aynaya bakabilmek ve sağlıklı olmak için kilo vermek istiyorum.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? :Katılmadım
Neden 13. Takım? :Karatay Diyeti uyguluyorum. Bu takımda uygulayan arkadaşlar var. Birlikte başarabileceğimize inanıyorum.
Evet canım hepsi sezeryanCok gecmis olsun canim 4 cocukta sezaryan mi ?
Ben de 1 ocakta başlayacağım inşallahHosgeldin aramiza hemseri sayiliriz bende malatyaliyim)ama esimin isi dolayisiyla suan osmaniyedeyiz ) benimde 1 kizim var ) yasim 37
Bende karatay yapiyorum bakalim sonuclar nasil olacak ? Spor yapabiliyormusun?
Eyyy masallah dr bana 2 doguma sezaryan izni var demistiEvet canım hepsi sezeryan
Bugünkü menüm
Sabah: Peynir, 10 adet zeytin, 3 adet cherry domates, sucuklu yumurta, ananas, 2 adet ceviz
Akşam: 1 lahmacun, 1 kase mercimek çorbası, 1 bardak ayran ve yeşillik.
Aralarda şekersiz kahve yeşil çay ve limonlu çay.
Spor olarak slim in 6 start it up yaptım
Ben de aslen malatyalıyım canım. HemşeriyizHosgeldin aramiza hemseri sayiliriz bende malatyaliyim)ama esimin isi dolayisiyla suan osmaniyedeyiz ) benimde 1 kizim var ) yasim 37
Bende karatay yapiyorum bakalim sonuclar nasil olacak ? Spor yapabiliyormusun?
Dr lar 3 diyor ama benim doktor rahattı çok şükür sorunsuz geçti. Dün yordum kendimi galiba ondan olduEyyy masallah dr bana 2 doguma sezaryan izni var demisti
Aaa ne guzel hosgeldin hemserimBen de aslen malatyalıyım canım. Hemşeriyiz
Daha yeni dogum yaptin canim aman dikkat et cok yorma kendini isleri eşine yükle o yapsinDr lar 3 diyor ama benim doktor rahattı çok şükür sorunsuz geçti. Dün yordum kendimi galiba ondan oldu
İşlerden değil KV vardı bebeği ona verdim hava almaya çıktım fazla kaptırdım galiba baharda otlara salınmış kuzular gibiDaha yeni dogum yaptin canim aman dikkat et cok yorma kendini isleri eşine yükle o yapsin)
Hahahaİşlerden değil KV vardı bebeği ona verdim hava almaya çıktım fazla kaptırdım galiba baharda otlara salınmış kuzular gibi
Canim nasıl oldu kuzu ne dedi dr ?Sürekli tekrar ediyor bu kulak iltihap i neden bilmiyorum. Sen nasilsin canim nasıl gidiyor hayat
Benim menü olmuş mu canım. Saat de ekledimEvet kızlar menuler nerde bekliyorummmm
Gayet guzel canim , karatay en saglikli diyet , uzerine sporda eklersek inaniyorum cok guzel kilolar gidecekBenim menü olmuş mu canım. Saat de ekledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?