Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

09:30
1adet krep az kaşarlı
Avuç içi kadar peynir, zeytin
Yarım portakal

15:30
Fırında 2 tavuk but 3 kuru köfte
Salata
2 dilim portakal

Saati hatırlamıyorum bir avuç Antep fıstığı

22:00 2adet domates

Kaç yaşındakide peki allah yatdımcın olsun
Sağol canım. Benim yaşım mı çocukların mı anlamadım. Benim 31. Çocuklar 10-9 2 yaşında büyükler. Küçük 28 günlük.

Benim 2. 30 haftalık doğdu o zaman da yatamadım ben. 3. de kızım yatırmadı. İlkinde de annem yoktu zaten yine yatamadım çok. Yatmak ne demek sahi

Kaçar sene arayla oldu canım, benimki dördüncü deyip duruyor da korkuyorum ben de, ben istemiyorum aslında istesem bile çok erken zaten bebeğim 9 aylık :)
Yukarda yazdım yaşları canım.
Daha çok küçük senin de canım. 4. sezaryen çok tehlikeliymiş aslında. Her doktor almıyor. Burdaki devlet hastaneleri kesinlikle kabul etmiyor. Tıp fakültesine gönderiyorlar. Ben özel düşündüğüm için tam teşekküllü özel araştırma hastanesinde yaptım macburen. En az 2 yaşına gelince düşün en azından. Benim kazara oldu yoksa ben düşünmüyordum.

Günaydın dicem ama öğle oldu

İşteyim biraz yoğunum giremiyorum o yüzden.

Dün yine yoğun bir gündü diyeti bozdum ama 35 dk tempolu yürüyüşümü yaptım

Eyyy masallah benim esim 2. Istedi ... yok valla daha bakamam dedim 1 tane yeter ))
Eşim çocukları çok seviyor ben de seviyorum tabiki de eşim kadar olamaz :)
Ama kardeş başkadır bence bir tane daha olmalı bebişin, ileriki zaman da kendini hep yalnız hissedecek çocuğun
Biz de 3 kardeşiz 2 abim var keşke 1 tane de ablam olsaydı eksikliğini çok hissediyorum

Valla benim doktor bişey demiyordu 5.sezeryanını yaptığımız oldu demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…