Eyyy masallah benim esim 2. Istedi ... yok valla daha bakamam dedim 1 tane yeterKaçar sene arayla oldu canım, benimki dördüncü deyip duruyor da korkuyorum ben de, ben istemiyorum aslında istesem bile çok erken zaten bebeğim 9 aylık :)
Hafta sonu tatil degilmi yaaa menu yazcazmi
Fazladan kaynatta geleyim kahvaltiya :)Yumurtami yapayim guzel bi karatay kahvaltisi yapayim
Yağda yaptim canimFazladan kaynatta geleyim kahvaltiya :)
Bizde tatil yok 7 /24 calisiyoruzHafta sonu tatil degilmi yaaa menu yazcazmi
Yok yok ben bugun cilbir yiycem nasipse suya sal sen :)Yağda yaptim canim) sen gel hemen sanada iki yumurta kirarim
Hemm yazarim madem bundan sonra beni deneme suresi listesine niye almiyoolarr yahuuBizde tatil yok 7 /24 calisiyoruz
Cunku senin 6 ay dolmasi gerekiyor subatta girebiliyorsun tekrar listeye suren dolar dolmax kaptanimiz alir listeye az kaldiHemm yazarim madem bundan sonra beni deneme suresi listesine niye almiyoolarr yahuu
Sağol canım. Benim yaşım mı çocukların mı anlamadım. Benim 31. Çocuklar 10-9 2 yaşında büyükler. Küçük 28 günlük.Kaç yaşındakide peki allah yatdımcın olsun
Benim 2. 30 haftalık doğdu o zaman da yatamadım ben. 3. de kızım yatırmadı. İlkinde de annem yoktu zaten yine yatamadım çok. Yatmak ne demek sahiBen de 3 çocuk var, 1.de 3 hafta yattım ,2.de 2 hafta yattım , 3.de 1 hafta yattım :)
Üçü de sezeryan mecburen kalkıyorsun ağrıları çeke çeke çocuklarına bakmak zorundasın
Dördüncü olacak olsa hiç yatamıyacağım herhalde sıralamaya göre
Yukarda yazdım yaşları canım.Kaçar sene arayla oldu canım, benimki dördüncü deyip duruyor da korkuyorum ben de, ben istemiyorum aslında istesem bile çok erken zaten bebeğim 9 aylık :)
Her gün diyet bozulmaz kiGünaydın dicem ama öğle oldu
İşteyim biraz yoğunum giremiyorum o yüzden.
Dün yine yoğun bir gündü diyeti bozdumama 35 dk tempolu yürüyüşümü yaptım
Eşim çocukları çok seviyor ben de seviyorum tabiki de eşim kadar olamaz :)Eyyy masallah benim esim 2. Istedi ... yok valla daha bakamam dedim 1 tane yeter))
Valla benim doktor bişey demiyordu 5.sezeryanını yaptığımız oldu demiştiSağol canım. Benim yaşım mı çocukların mı anlamadım. Benim 31. Çocuklar 10-9 2 yaşında büyükler. Küçük 28 günlük.
Benim 2. 30 haftalık doğdu o zaman da yatamadım ben. 3. de kızım yatırmadı. İlkinde de annem yoktu zaten yine yatamadım çok. Yatmak ne demek sahi
Yukarda yazdım yaşları canım.
Daha çok küçük senin de canım. 4. sezaryen çok tehlikeliymiş aslında. Her doktor almıyor. Burdaki devlet hastaneleri kesinlikle kabul etmiyor. Tıp fakültesine gönderiyorlar. Ben özel düşündüğüm için tam teşekküllü özel araştırma hastanesinde yaptım macburen. En az 2 yaşına gelince düşün en azından. Benim kazara oldu yoksa ben düşünmüyordum.
İltihabı varmış antibiyotik verdi. Başladık hemen bugün daha iyi uyudu çok şükürCanim nasıl oldu kuzu ne dedi dr ?
Anladim canim hayirlisi bakalimCunku senin 6 ay dolmasi gerekiyor subatta girebiliyorsun tekrar listeye suren dolar dolmax kaptanimiz alir listeye az kaldi)
Ele 52 ile ama cuma aniden 1 günde 1 kilo almiştim yeniden 52 oldum ama
Canim kac kilo ile baslamistin diyetine ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?