Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bugunku menu sabah yok
Oglen sat 12
100 ml patates kizartmasi
4 zeytin
1 haslanmis yumurta
50 ml peynir
Cay sekersiz
1 dilim ekmek

Ara yulaf karisimli portakali
3 kasik

Aksam sat 6 30
Hamsi kizartmasi
Salata mevsim
Ekmek 3 orta boy buyday ekmegi
Su 5 su bardagi
Bugun su tuketimin az yapmisim

Slm kizlar hafta sonunuda bitirdik yogun bir gun sonunda pazar alis verisi okul kiyaftlerini yika kurut topla utule yoruldum yarin is var simdi biraz dinlenmeliyizki yarin tempoya hazir olmaliyiz
Kolay gelsin canim , senin cocuklar kactane kac yasindalar ?

Selam kızlar nasılsınız. Ben dün biraz dışarı çıkmıştım yoruldum galiba dikişlerim belim falan çok ağrıyor 2 gündür. İlk sezaryen olduğum güne geri döndüm sanki

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine. Lohusasın unutma ona göre davran. Ben 40 gün yattım.

Hoşgeldin canım. Gayet güzel bir menü

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine. Lohusasın unutma ona göre davran. Ben 40 gün yattım.
Ben de 3 çocuk var, 1.de 3 hafta yattım ,2.de 2 hafta yattım , 3.de 1 hafta yattım :)
Üçü de sezeryan mecburen kalkıyorsun ağrıları çeke çeke çocuklarına bakmak zorundasın
Dördüncü olacak olsa hiç yatamıyacağım herhalde sıralamaya göre

Herkese günaydın arkadaşlar sağlıklı dengeli sporlu ve kaçamaksız bir hafta diliyorum herkese
ada81 canım dediğin videoya baktım ayakta yapılıyor egzersizler bunun göbek bölgesi için faydası oluyor mu gerçekten

Günaydın kızlar
Kaç gündür düzenli giremiyorum biliyorum çocukların hastalığı vs hâlâ da tam iyileşmiş sayılmazlar, dün de eşimin valizini falan hazırladım yoğun bir gündü, eşim iş değişikliği yapıyor başka bir yere gidiyor biz de 1 ay sonra ya da 6 ay sonra taşınacağız gideceğimiz yerin lojman durumuna göre belli olacak yani bir taşınma telaşım olacak, eşim olmadığına göre akşamları artık daha hafif yiyip daha erken yiyebilirim :)

Hangi video ben göremedim geçmişe baktım ama, benim de göbek bölgesine ihtiyacım var

Oluyor canim ayakları kaldirip indiriyorsun ya alt karin icin cok etkili bende ise yaramisti 10 gun dene bi fark goremezsen başka videolara bakarsin canim

Gecmis olsun canim , kolay gelsin cocuklarla tasinmakta zor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…