Kolay gelsin canim , senin cocuklar kactane kac yasindalar ?Slm kizlar hafta sonunuda bitirdik yogun bir gun sonunda pazar alis verisi okul kiyaftlerini yika kurut topla utule yoruldum yarin is var simdi biraz dinlenmeliyizki yarin tempoya hazir olmaliyiz
Selam kızlar nasılsınız. Ben dün biraz dışarı çıkmıştım yoruldum galiba dikişlerim belim falan çok ağrıyor 2 gündür. İlk sezaryen olduğum güne geri döndüm sanki
Bugünkü menüm
Sabah (10:00): Peynir, 10 adet zeytin, 3 adet cherry domates, sucuklu yumurta, ananas, 2 adet ceviz
Akşam(17:30):1 lahmacun, 1 kase mercimek çorbası, 1 bardak ayran ve yeşillik.
Aralarda şekersiz kahve yeşil çay ve limonlu çay.
Spor olarak slim in 6 start it up yaptım
2.5-3 litre su içtim
Hahah o ilk çocukta canım. 4 çocukla 40 gün yatmak nerde 1 saat yatınca şükrediyorumGeçmiş olsun canım dikkat et kendine. Lohusasın unutma ona göre davran. Ben 40 gün yattım.
Kaç yaşındakide peki allah yatdımcın olsunHahah o ilk çocukta canım. 4 çocukla 40 gün yatmak nerde 1 saat yatınca şükrediyorum
Ben de 3 çocuk var, 1.de 3 hafta yattım ,2.de 2 hafta yattım , 3.de 1 hafta yattım :)Geçmiş olsun canım dikkat et kendine. Lohusasın unutma ona göre davran. Ben 40 gün yattım.
Günaydın canımGünaydın kızlar
Kolay gelsin canim , senin cocuklar kactane kac yasindalar ? 2 tane çocum var 1erkek 13 yasinda kizda 9 yasinda cnm
Kaçar sene arayla oldu canım, benimki dördüncü deyip duruyor da korkuyorum ben de, ben istemiyorum aslında istesem bile çok erken zaten bebeğim 9 aylık :)Evet canım hepsi sezeryan
Hangi video ben göremedim geçmişe baktım ama, benim de göbek bölgesine ihtiyacım varHerkese günaydın arkadaşlar sağlıklı dengeli sporlu ve kaçamaksız bir hafta diliyorum herkese
ada81 canım dediğin videoya baktım ayakta yapılıyor egzersizler bunun göbek bölgesi için faydası oluyor mu gerçekten
Oluyor canim ayakları kaldirip indiriyorsun ya alt karin icin cok etkili bende ise yaramisti 10 gun dene bi fark goremezsen başka videolara bakarsin canimHerkese günaydın arkadaşlar sağlıklı dengeli sporlu ve kaçamaksız bir hafta diliyorum herkese
ada81 canım dediğin videoya baktım ayakta yapılıyor egzersizler bunun göbek bölgesi için faydası oluyor mu gerçekten
Gecmis olsun canim , kolay gelsin cocuklarla tasinmakta zor .Günaydın kızlar
Kaç gündür düzenli giremiyorum biliyorum çocukların hastalığı vs hâlâ da tam iyileşmiş sayılmazlar, dün de eşimin valizini falan hazırladım yoğun bir gündü, eşim iş değişikliği yapıyor başka bir yere gidiyor biz de 1 ay sonra ya da 6 ay sonra taşınacağız gideceğimiz yerin lojman durumuna göre belli olacak yani bir taşınma telaşım olacak, eşim olmadığına göre akşamları artık daha hafif yiyip daha erken yiyebilirim :)
Gunaydin canim kolay gelsin ..Slm gunaydin kizlar haftanin ilk gunu is sendoromu basladi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?