Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bilmiyorum benim Şubat sanirim canim
Aaa ben 3 haftada saniyirdum.belki şubata kadar benim kilocugum gider.inşall

Biz listeye ne zaman giricez
yeni gelen üyelerin iki hafta deneme süreleri vardır bu deneme süresinden sonra kaptan onaylarsa listeye girebiliyorlar...
listede olmak için öncelikle düzenli hergün menü vermek gerekiyor ...
takıma katılım çok önemli bu sadece bizim takıma özgü bişey değil bütün takımlarda bu şekilde ... örneğin bir gün gelip 3 gün takıma gelmiyorsa listeye girmesi zor...liste sorumluluk ister

Bilmiyorum benim Şubat sanirim canim
seninki farklı bir durum yanılmıyorsam sen daha önce başka bir takımdaydın izine ayrılmışşsın ama henüz 6 ay dolmamaış bundan dolayı senin beklemen gerekiyor yinede kaptanımız gelince gerekli açıklamayı yapar LAydLiNe

Oyle oyle ben biliyorum subat ortasi benim katılmam

çook şükür canım tekrar geçmiş olsun diyet nasıl gidiyor ? tartı nediyor ?
Valla canım ancak 5 ocakta başlıcam diyete maaş o zaman yatıyor alışveriş imi yapıp Bismillah dicem inşallah. Hayatımda ilk defa benim dışımda bir sebepten diyet yapamıyorum. Tartılma dım hiç bilmiyorum ama kilo aldım tabi secemiyorumki mecburen yiyorum. Ben ocak 5 ten itibaren menu paylaşımı yaparım takima ama tartiya 15 gün yaklasmayi düşünmüyorum. Kilo alinca çok moralsiz oluyorum

Bekliyorum canim gelde yarisalim ))
Ama firsatin olunca aksamlari gel menulerimizi yorumla

Bekliyorum canim gelde yarisalim ))
Ama firsatin olunca aksamlari gel menulerimizi yorumla
Aslında giriyorum sürekli de yorum yazmıyorum. Zaten sizin menuler benimkinin yanında 10 numara genelde karbonhidrat ağırlıklı yiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…