Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bugunku benüm

Sabah sat 7 30
4 zeytin
50 ml peynir

Ara 2 0rta mandalin
1 haslanmis yumurta

Oglen sat 12
Mercimek corbaso 100 ml
Ciger hindi 100 ml
Bulgur pilavi 100ml
2 dilim kepek ekmegi

Ara 2 orta mandalin
1 orta ceviz

Aksam karalahana
Yemegi
Salata mevsim
1 ekmek
Su 10 su bardagi

Canim senin menulerin bana dolu dolu geliyor sanki diyet menusu gibi degil... inan cuma gunu tarti sonucunu merakla bekliyorum )

Ben her gün tartılıyorum merak ettiğim için. Ama kilo almışsam üzülmüyorum. Yağ kasa dönüşmüştür diye düşünüyorum

Bugün ben de bir iştah patlaması var durmadan bişeyler yiyorum kendime engel olamıyorum. Yumurta yemeyince güne karbonhidrat ile başlayınca hep öyle gidiyor sanki

Bugün ben de bir iştah patlaması var durmadan bişeyler yiyorum kendime engel olamıyorum. Yumurta yemeyince güne karbonhidrat ile başlayınca hep öyle gidiyor sanki
Bugun bende oyle oldum canim hersey agzima cikolata attiktan sonra oldu gerisi geldi... yemeyince yemiyorum ama bi tadinca tutamiyorummm herseyi yiyorum

Kizlar cuma gunu tarti günümüz unutmayalim bu son gunleri iyi degerlendirelim )

Canim senin menulerin bana dolu dolu geliyor sanki diyet menusu gibi degil... inan cuma gunu tarti sonucunu merakla bekliyorum )
Yà arkadaslarin menulerine baktimda fazla geliyor ama yeme istegimi ancak bukadar durdurabiliyorum daha oncesinde bu menu daha fazlaydi ancak bukadar.sinirlaya biliyirum insahllah zamanla dahada dusecek bu menu

Profilinde resim olmayan arkadaşlar bi cicek böcek resmi koyarsaniz sizleri etiketlerken daha kolay buluruz ))

10:00
1 küçük yaş hurma
Pastırmalı yumurta
Domates, birkaçdilim salatalık, bir iki çatal peynir
Yeşil çay bir dilim kadar ekmek

16:00
1 avuç ceviz
1 tabak kUzu etli kuru fasulye
Salata
Yoğurt
2 lt su

45 dk Leslie

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…