Hiç kaçamak yapmadım canım. Kendimi zor tutuyorum. Regl olduğum için canım çok istiyor ama tutmaya çalışıyorum.Cook iyi gidiyorsun canim masallah
Bugun ben zıvanadan çıktım cok utaniyorumhic kacamak yaptin mi ?
Bugunu unutup yarin tekrar karataya devam edecemHiç kaçamak yapmadım canım. Kendimi zor tutuyorum. Regl olduğum için canım çok istiyor ama tutmaya çalışıyorum.
Unut canım Az kaçamak çok kilo.Bugunu unutup yarin tekrar karataya devam edecem
Aynen canim su seker isteginden kurtulsamUnut canım Az kaçamak çok kilo.
Canim senin menulerin bana dolu dolu geliyor sanki diyet menusu gibi degil... inan cuma gunu tarti sonucunu merakla bekliyorumBugunku benüm
Sabah sat 7 30
4 zeytin
50 ml peynir
Ara 2 0rta mandalin
1 haslanmis yumurta
Oglen sat 12
Mercimek corbaso 100 ml
Ciger hindi 100 ml
Bulgur pilavi 100ml
2 dilim kepek ekmegi
Ara 2 orta mandalin
1 orta ceviz
Aksam karalahana
Yemegi
Salata mevsim
1 ekmek
Su 10 su bardagi
Ohhh mis yansın yağlarYeşil çayımı da içtim
Karatay uygulamıyor musun canımBugün ben de bir iştah patlaması var durmadan bişeyler yiyorum kendime engel olamıyorum. Yumurta yemeyince güne karbonhidrat ile başlayınca hep öyle gidiyor sanki
Bugun bende oyle oldum canim hersey agzima cikolata attiktan sonra oldu gerisi geldi... yemeyince yemiyorum ama bi tadinca tutamiyorummm herseyi yiyorumBugün ben de bir iştah patlaması var durmadan bişeyler yiyorum kendime engel olamıyorum. Yumurta yemeyince güne karbonhidrat ile başlayınca hep öyle gidiyor sanki
Yà arkadaslarin menulerine baktimda fazla geliyor ama yeme istegimi ancak bukadar durdurabiliyorum daha oncesinde bu menu daha fazlaydi ancak bukadar.sinirlaya biliyirum insahllah zamanla dahada dusecek bu menuCanim senin menulerin bana dolu dolu geliyor sanki diyet menusu gibi degil... inan cuma gunu tarti sonucunu merakla bekliyorum)
Oncelikle hosgeldin canim..neden keyifsizlikle ??Merhaba bütün keyıfsızlıkle ben geldim :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?