79 da d veririm cesareti vardı 3 gündür 81 i görünce moral sıfırlandıOncelikle hosgeldin canim..neden keyifsizlikle ??
Hepbirlikte keyifle kilo verecegiz insallah.. oncelikle 1. Sayfamizdaki formu doldurursan seni tanimis oluruz... kaptanimiz gelince gerekli aciklamayi yapacaktir...79 da d veririm cesareti vardı 3 gündür 81 i görünce moral sıfırlandı
Birde üstüne bulantı sancı ve daha hastalanmama 4 gün var
Pufgggg
Evet daha önce 72 de takılı kalkıştım bu sayalar sahtesinde 60 a düşmüştüm :)Hepbirlikte keyifle kilo verecegiz insallah.. oncelikle 1. Sayfamizdaki formu doldurursan seni tanimis oluruz... kaptanimiz gelince gerekli aciklamayi yapacaktir...
Onemli olan takıma duzenli gelip motive olmak
O halde yine yapabilirsin motiveye ihtiyacin var demekEvet daha önce 72 de takılı kalkıştım bu sayalar sahtesinde 60 a düşmüştüm :)
Aynen , inşallah cuma'ya + çıkmayız:)Bugun bende oyle oldum canim hersey agzima cikolata attiktan sonra oldu gerisi geldi... yemeyince yemiyorum ama bi tadinca tutamiyorummm herseyi yiyorum
Yok canım ya ben yapamam Karatay bana ters :)Karatay uygulamıyor musun canım
Günaydın canlar
Gunsydin kizlar
Boşver canim uzulme bunca üyeliğin boyunca tek nazar boncuğun olsunada81 canım mesaj gelmiş neden ceza aldığıma dair. Üslup yüzünden yazılmış öyle komik geldi ki konuyu uzatmamak adına hiçbir şey yapmayacağım ama başkalarının üslubuna ceza gelmesi gerekirken bana gelmiş
Günaydın canlar
GunaydinlaaarrrrrrGunsydin kizlar
Bol spor sart oldu)
Tekrar hosgeldin aramiza canim , daha once hangi takimdaydin canim ?takim kurallarini biliyorsun o zaman13. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :aylnaylm
İsim (İsteğe Bağlı ):aylın
Mesleginiz:yazılım
Yaşınız :30
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı :2
Yaşadığınız şehir:Ankara
Boyunuz :166
Kilonuz:81
Hedef kilonuz :60
Kilo alma hikayeniz :stres aşırı yeme triod
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? :fit ve sağlıklı görünüm
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? :evet
Neden 13. Takım? : siz çağırdınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?