Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar ben yarin diyete başlıyorum. Menü verebilirim artık ama tartı ya ocak ortasi gibi çıkarım sistim çünkü. Moral bozmak istemiyorum.

Kızlar ben yarin diyete başlıyorum. Menü verebilirim artık ama tartı ya ocak ortasi gibi çıkarım sistim çünkü. Moral bozmak istemiyorum.
Canım kaptan uygun görürse listeye girebilirsin. Belki listeye girmek motivasyon olur. Sen listedeyken hiç üzmedin beni

madamhd nerdesin canım. Herşey yolunda inşallah.

Kızda bende fena hasta olduk. Kızın burnu tıkadıydı öksürüğü vardı uyuyamadı sabaha kadar onla uğraştım. Sabah hastaneye gittik. 8de gidip 11de çıktım hastaneden eve gelince annem çocuğa baktı ben yattım biraz. Yemek falan yapiyim derken ancak geldim. Şimdi annemi gönderdim yatmaya kızı da uyuttum bende uzanıyorum.

Ne saçma bi hafta oldu ya diyet de yalan oldu. Toparlanmak için diyeti bi süre gevşetmem lazım. Ama yine dikkat ederim.

Bugünkü menüm
Sabah 09:30
2 haşlanmış yumurta, 10 adet siyah zeytin, peynir, 4-5 adet ceviz

Akşam 17:30
Karışık kebap, salata, soda
Sporumun yarısını yaptım (slim in 6 start it up). Yarısını da birazdan yapacağım. Yeşil çay içeceğim.

Afiyet olsun dunde yazdim gormedin galiba canım yaptigin bu sporun linkini atabilirmisin ? Kac dakika sürüyor bu spor ? Menun harika

Afiyet olsun dunde yazdim gormedin galiba canım yaptigin bu sporun linkini atabilirmisin ? Kac dakika sürüyor bu spor ? Menun harika
Kusura bakma canım görmedim. 35 dakikalık bir spor. Tüm vücudu çalıştırıyor. Ben kollarım için yapıyorum. Kolları çok çalıştırıyor. Kollarımın sarkmasını istemiyorum.

Videosunu indirmiştim bu sporun. Televizyonda açıp yapıyorum. 3 aşamadan oluşuyor. İlk aşaması start it up. 2 hafta yapılıyor. Sonra ikinci aşamaya geçiliyor (ramp it up). İkinci aşama da iki hafta yapılıyor. Sonra son aşamaya geçiliyor (burn it up). Son aşama da iki hafta yapılıyor

İyi akşamlar.menum
Sabah su içtim sadece.çarşi pazar gezdim.
Öglen 14 15 gibi 3dilim peynir.1haşlama patates.çokca tere yedim.4 5 hurmayla çay içdim

Saat 19da 1.5kuçuk saglikli sosis.yarim kase yogurt.1elma.
2 ltre su.bolca haraket.hiç oturmadim desem yeridir.
İyi menu bence.çok dincim.

Guzel menu.canim vermen gereken kaç kilo vardi.

Super ben varim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…