Olur canim başla rakibemmmKızlar ben yarin diyete başlıyorum. Menü verebilirim artık ama tartı ya ocak ortasi gibi çıkarım sistim çünkü. Moral bozmak istemiyorum.
Canım kaptan uygun görürse listeye girebilirsin. Belki listeye girmek motivasyon olur. Sen listedeyken hiç üzmedin beniKızlar ben yarin diyete başlıyorum. Menü verebilirim artık ama tartı ya ocak ortasi gibi çıkarım sistim çünkü. Moral bozmak istemiyorum.
Iveettt bebeğim carpisalimOlur canim başla rakibemmm
15 güne kendimi toparlayim listeye öyle gireyim. Çünkü karbonhidrat yuklendim çokCanım kaptan uygun görürse listeye girebilirsin. Belki listeye girmek motivasyon olur. Sen listedeyken hiç üzmedin beni
madamhd nerdesin canım. Herşey yolunda inşallah.
Afiyet olsun dunde yazdim gormedin galiba canım yaptigin bu sporun linkini atabilirmisin ? Kac dakika sürüyor bu spor ? Menun harikaBugünkü menüm
Sabah 09:30
2 haşlanmış yumurta, 10 adet siyah zeytin, peynir, 4-5 adet ceviz
Akşam 17:30
Karışık kebap, salata, soda
Sporumun yarısını yaptım (slim in 6 start it up). Yarısını da birazdan yapacağım. Yeşil çay içeceğim.
Kusura bakma canım görmedim. 35 dakikalık bir spor. Tüm vücudu çalıştırıyor. Ben kollarım için yapıyorum. Kolları çok çalıştırıyor. Kollarımın sarkmasını istemiyorum.Afiyet olsun dunde yazdim gormedin galiba canım yaptigin bu sporun linkini atabilirmisin ? Kac dakika sürüyor bu spor ? Menun harika
Linki geldi mi canımAfiyet olsun dunde yazdim gormedin galiba canım yaptigin bu sporun linkini atabilirmisin ? Kac dakika sürüyor bu spor ? Menun harika
Videosunu indirmiştim bu sporun. Televizyonda açıp yapıyorum. 3 aşamadan oluşuyor. İlk aşaması start it up. 2 hafta yapılıyor. Sonra ikinci aşamaya geçiliyor (ramp it up). İkinci aşama da iki hafta yapılıyor. Sonra son aşamaya geçiliyor (burn it up). Son aşama da iki hafta yapılıyorAfiyet olsun dunde yazdim gormedin galiba canım yaptigin bu sporun linkini atabilirmisin ? Kac dakika sürüyor bu spor ? Menun harika
Geldi canim tesekkurlerLinki geldi mi canım
Leslieye cook benziyorKusura bakma canım görmedim. 35 dakikalık bir spor. Tüm vücudu çalıştırıyor. Ben kollarım için yapıyorum. Kolları çok çalıştırıyor. Kollarımın sarkmasını istemiyorum.
Guzel menu.canim vermen gereken kaç kilo vardi.Bugünkü menüm
Sabah 09:30
2 haşlanmış yumurta, 10 adet siyah zeytin, peynir, 4-5 adet ceviz
Akşam 17:30
Karışık kebap, salata, soda
Sporumun yarısını yaptım (slim in 6 start it up). Yarısını da birazdan yapacağım. Yeşil çay içeceğim.
Super ben varim13. takımın güzel fit hatunları , haftaya 2li yarışlar yapalım mı kendi aramızda ? iki kişi arasında kim çok kilo verecek bakalım
cuma herkes kilo bildirimi yaptıktan sonra katılmak isteyenler arasında eşleştirme yapalım
nedersiniz ? tabii katılım şartı hergün düzenli menü verilecek rakibinin menüsüne yorum yapılacak tatlı tatlı atışmalar yaparız
67 ile başladım. 58 olmak istiyorum. 9 kilo vermem gerekiyor. Bugün 65.7 çıktımGuzel menu.canim vermen gereken kaç kilo vardi.
Evet canım leslieye benziyor. Leslie den biraz daha ağır. Ben dambılla yapıyorum. Özellikle kollarımı çok iyi çalıştırıyor. 3 gündür kemiklerim ağrıyorGeldi canim tesekkurler)
Cook iyi gidiyorsun canim masallah67 ile başladım. 58 olmak istiyorum. 9 kilo vermem gerekiyor. Bugün 65.7 çıktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?