Sendeki bendeki şansa kalırsak zaten en sona kalan daireye kalırız bizEvet canım yaa suan çok erken dedim zaten eşime evet mantıklı konuşuyor ama ters gidersede çok yipraniriz hele kendimizi toparlayalim biraz dedim
Ben çok sıcak bakıyorum kesinlikle yarış yapalım rekabet olursa daha iyi motive oluruz13. takımın güzel fit hatunları , haftaya 2li yarışlar yapalım mı kendi aramızda ? iki kişi arasında kim çok kilo verecek bakalım
cuma herkes kilo bildirimi yaptıktan sonra katılmak isteyenler arasında eşleştirme yapalım
nedersiniz ? tabii katılım şartı hergün düzenli menü verilecek rakibinin menüsüne yorum yapılacak tatlı tatlı atışmalar yaparız
denemeHer mesajın sonundaki quate nin altına yazacaksın canım. Dur onu da çekeyim
daha fazla hareket laızm sanırımşuan benimde öyle canım hatta sabah bu karatay bende niye işe yaramıyor diye söyleniyordumüstelik sporda yapıyorum
oldu mu acaba
Aslında ben yemeyecektim çocuklara yapmıştım ev usulü olunca dayanamayıp yedim maalesefhambuger olmamış canım
Ben hiç banlanmadım niye banlanıyor ki:)hahahahbende üyeliğim boyunca bir kez banlandım 1 gündü cezası )
karşılıklı tartışma vs yüzünden şikayet edilince banlanıyorsunBen hiç banlanmadım niye banlanıyor ki:)
Bencede yaaa ben de irmik tatlısı yapmıştım yedim birazBen bugun kacamak yaptimofff yaaaa niye tatli seyler zararli kiiii
Bende once guzel 1 saat spor yaptim sonra 4 kare %80 kakolu bitter cikolata yedim ...2 kare kesmediBencede yaaa ben de irmik tatlısı yapmıştım yedim biraz
Aksama esim disardan alacak adana yiyecem yaninda boool salataAkşama ne yemek yapacaksınız
Çok güzel olur. Yorum yapmasak olmaz mı. Ben pek usta sayılmam13. takımın güzel fit hatunları , haftaya 2li yarışlar yapalım mı kendi aramızda ? iki kişi arasında kim çok kilo verecek bakalım
cuma herkes kilo bildirimi yaptıktan sonra katılmak isteyenler arasında eşleştirme yapalım
nedersiniz ? tabii katılım şartı hergün düzenli menü verilecek rakibinin menüsüne yorum yapılacak tatlı tatlı atışmalar yaparız
Canim , hicbirmiz usta degiliz maksat rakibenle ilgilenmekÇok güzel olur. Yorum yapmasak olmaz mı. Ben pek usta sayılmam
Ben de eşime mantı, bana mercimek çorbası oğluma da makarna düşünüyorum.Aksama esim disardan alacak adana yiyecem yaninda boool salata) sizde ne var ?
Sizede afiyet olsunBen de eşime mantı, bana mercimek çorbası oğluma da makarna düşünüyorum.
Afiyet olsun canım
KesinlikleSendeki bendeki şansa kalırsak zaten en sona kalan daireye kalırız biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?