Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

14. Takımdaydım kaptan keptin di :) 2 çocuktan vakit bulursan yazarım

Gece aşırı bulantıda. Biraz yemek yedin ya hiç yapmadığım bir şey üşüttüm galiba 3 4 gün beni mazur görün yediklerim konusunda

Gecmis olsun canim bol c vitamini al ihlamir ic iyi gelecektir... bu hastalikta çorba tuket hamur isinden uzak dur yeter ))

Bulantı fazla olunca peynir ekmege sarıldım 4 dilim rahat olmuştur sabah kalkınca pişman oldum
Olsun canim benimde mide m bulaninca ekmeğe sariliyorum... dun dunde kaldi bugun yeni gun bugun guzelce baslariz yine miden bulanirsa 1 dilim yersin..bu bi kac gunu atlatir guzelce diyete baslarsin canim )

Nasil bi diyet uyguluyirsun canim ? Diyetisyen menusu mu ? Karatay mi ? Burada bazi arkadaslar karatay yapiyor..
Hiç biri geçen herseyde ye az ye ekmek tatlıyı kokla diyeti uyguladım sabah 3 parmak ekmegı geçmemeye çalıştım tatlıları 1 cay kaşığı nefesimi oldurmek için yedim sonrasında ekmek ve tatlı yemezdim pilav ya hiç yemezdim yada 1 yemek kaşığı sulu yemek 1 tabak dolusu salata olursa 3 yemek kaşığı falan yoğurt da 3 yemek kaşığını geçmeyecek Şekilde süt ara öğünde varsa 1 bardak öyle düştüm 84 ten 60 a. Ha birde FatSecret uygulamasından gün içinde aldığım kaloriyi sureklı hesaplıyordum bir daha indireyim en iyisi

13. TAKIM KATILIM FORMU

Kullanıcı Adı :deniz us

İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:Memur
Yaşınız :35
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı :1
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :1 50
Kilonuz:66
Hedef kilonuz :50
Kilo alma hikayeniz :Hamilelikte alınan bir türlü verilemeyen kilolar
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? :Saglık için eskisi gibi görünmek için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? :hayır
Neden 13. Takım? :sizin davetiniz üzerine

ben kamuda çalıştığım için izinliyim bu hafta sıkı takip edebilecem izin bitimi öğle araları yada gün içinde müsait olursam muhakkak bakacam şartları okudum.

Hosgeldin aramiza )
Her aksam mutlaka menulerimizi yaziyoruz canim..
Senin uyguladigin bi diyet var mi ?

Aynen öyle canım. Temizlik yapıyorum bugün dün eşim evdeydi dağınık her yer sanki evde bomba patlamış.
erkekler evde olunca öyle oluyor canım ) benim eşimde çok dağınık bi tane bardak kaldırmaz yerde bişey görse üzerinden atlar gider eğileyimde şunu kaldırayım demez... ama kayınvalideme sor benim oğlum çook çalışkan der siz eşime çalışkan diyorsanız demek ki sizleri düşünemiyorum demiştim

evet kızlar spor yapıyoruz yapacağız değil miilk aşamada çook değil saatlerce spor yapın demiyorum ama 1 mil lesli bile yapsanız iyi olur sadece 15 dakikacık ))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…