Ahhh o tartilar var yaaaaa.. bi kaçamağı bile kacirmiyor suratimiza suratimiza vuruyorBana da spor lazım. Tartı kötü şeyler gösterdi bu sabah bana
Hosgeldin canim aramiza.. keyifle kilo vermek dileğiyle. . 1. Sayfamizdaki formu doldurursan seni daha iyi tanırız. . Kaptanimizda gelince aciklama yapacaktirada 81 teşekkürler 13. takımdayım adım adım takip edecem.
14. Takımdaydım kaptan keptin di :) 2 çocuktan vakit bulursan yazarımTekrar hosgeldin aramiza canim , daha once hangi takimdaydin canim ?takim kurallarini biliyorsun o zaman)
Gunluk menulerimizi yaziyoruz neler yedik ictik detayli bi sekilde saatleriyle birlikte yaziyoruz...
Ne kadar spor yaptik yaziyoruz)
Tabii gun icinde vakit buldukca sohbete katiliyoruz...
Son bir aydır Osmanlı tokadı şeklinde vuruyor bana daAhhh o tartilar var yaaaaa.. bi kaçamağı bile kacirmiyor suratimiza suratimiza vuruyor
Gecmis olsun canim bol c vitamini al ihlamir ic iyi gelecektir... bu hastalikta çorba tuket hamur isinden uzak dur yeter14. Takımdaydım kaptan keptin di :) 2 çocuktan vakit bulursan yazarım
Gece aşırı bulantıda. Biraz yemek yedin ya hiç yapmadığım bir şeyüşüttüm galiba 3 4 gün beni mazur görün yediklerim konusunda
Nasil bi diyet uyguluyirsun canim ? Diyetisyen menusu mu ? Karatay mi ? Burada bazi arkadaslar karatay yapiyor..Son bir aydır Osmanlı tokadı şeklinde vuruyor bana da
Bulantı fazla olunca peynir ekmege sarıldımGecmis olsun canim bol c vitamini al ihlamir ic iyi gelecektir... bu hastalikta çorba tuket hamur isinden uzak dur yeter))
Olsun canim benimde mide m bulaninca ekmeğe sariliyorum... dun dunde kaldi bugun yeni gun bugun guzelce baslariz yine miden bulanirsa 1 dilim yersin..bu bi kac gunu atlatir guzelce diyete baslarsin canimBulantı fazla olunca peynir ekmege sarıldım4 dilim rahat olmuştur sabah kalkınca pişman oldum
Hiç biri geçen herseyde ye az ye ekmek tatlıyı kokla diyeti uyguladım sabah 3 parmak ekmegı geçmemeye çalıştım tatlıları 1 cay kaşığı nefesimi oldurmek için yedim sonrasında ekmek ve tatlı yemezdim pilav ya hiç yemezdim yada 1 yemek kaşığı sulu yemek 1 tabak dolusu salata olursa 3 yemek kaşığı falan yoğurt da 3 yemek kaşığını geçmeyecek Şekilde süt ara öğünde varsa 1 bardak öyle düştüm 84 ten 60 a. Ha birde FatSecret uygulamasından gün içinde aldığım kaloriyi sureklı hesaplıyordum bir daha indireyim en iyisiNasil bi diyet uyguluyirsun canim ? Diyetisyen menusu mu ? Karatay mi ? Burada bazi arkadaslar karatay yapiyor..
Hosgeldin aramiza13. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :deniz us
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:Memur
Yaşınız :35
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı :1
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :1 50
Kilonuz:66
Hedef kilonuz :50
Kilo alma hikayeniz :Hamilelikte alınan bir türlü verilemeyen kilolar
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? :Saglık için eskisi gibi görünmek için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? :hayır
Neden 13. Takım? :sizin davetiniz üzerine
ben kamuda çalıştığım için izinliyim bu hafta sıkı takip edebilecem izin bitimi öğle araları yada gün içinde müsait olursam muhakkak bakacam şartları okudum.
Burada cook soğuk bide yagmurlu kapali kasvetli bi havaKahvaltı faslı bitti kahvemi yapıyorum simdi. Hava Buzz gibi
Aynen öyle canım. Temizlik yapıyorum bugün dün eşim evdeydi dağınık her yer sanki evde bomba patlamış.Burada cook soğuk bide yagmurlu kapali kasvetli bi hava
erkekler evde olunca öyle oluyor canımAynen öyle canım. Temizlik yapıyorum bugün dün eşim evdeydi dağınık her yer sanki evde bomba patlamış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?