Benim metamda oyle az az veriyorum ister ac birakayim kendimi ister normal diyet olsunBünye meselesi bence. Geçen forumda karşılaştım. 3 ayda 78 den 64 e düşmüş. 14 kilo vermiş. Mucize gibi geldi. Ben o kadar veremem. 5 Kasım’da 70.5 le başladım. Şimdi 65.2 kiloyum. Bir buçuk ayda yaklaşık 5 kilo verebildim
Evet canimMenü paylaşırken Kaptan ı etiketlememiz mi gerekiyor
10 günde 59 dan 54 e düşen biri vardı. Çok da kaçamak yapmış. Hiç spor yapmamış. Kaçamak yapmasaydım daha fazla verirdim diyor. Yaşı 20. Yaşın da etkisi var benceBenim metamda oyle az az veriyorum ister ac birakayim kendimi ister normal diyet olsun)
Ben hiç yapmıyordum dikkat edeyim. Etiketlemeyi de bilmiyorumEvet canim)
Evet yaşın cook etkisi var... bide ben cok kisir döngü deyim kansizlik durum var... herseyden mahrum birakamiyorum kendimi ..10 günde 59 dan 54 e düşen biri vardı. Çok da kaçamak yapmış. Hiç spor yapmamış. Kaçamak yapmasaydım daha fazla verirdim diyor. Yaşı 20. Yaşın da etkisi var bence
Evet yaşın cook etkisi var... bide ben cok kisir döngü deyim kansizlik durum var... herseyden mahrum birakamiyorum kendimi ..10 günde 59 dan 54 e düşen biri vardı. Çok da kaçamak yapmış. Hiç spor yapmamış. Kaçamak yapmasaydım daha fazla verirdim diyor. Yaşı 20. Yaşın da etkisi var bence
Haftanin kac gunu spor yapıyorsun canim ben haftanin 4 gunu yapiyorum diger gunler kaslarimi dinlendiriyorum:)Bu akşam sporumu yapamayacağımçok yorgun hissediyorum. Yarın mutlaka yapacağım.
Sabah tarti ayni gosterdi 75.2 giden sadece 5 grmBugunku Menum
Sabah sat 7 30
2 haslanmis yumurta
6 zeytin
50 ml peynir
1 dilim buday ekmegi
Cay sekersiz
Ara ogun
Sutlac 100 ml
Òlen sat 12
Şehriye corbasi 100 ml
2 adet orta boy
Biber dolmasi kiymali
Ara portakal 1 orta boy
Aksam sat 7.30
Kara lahana
1 dilim ekmek
Su 2 litre
Ve makarna vardi yemedim
Olen menude
Bugunku adim sayarin rakami
4 241
Giden 500 ise cumaya kadar 700 - 800 olurSabah tarti ayni gosterdi 75.2 giden sadece 5 grm
Oncelikle hosgeldin canim aramiza keyifle kilo vermelerIyi aksamlar herkese ben araniza yeni katildim en son 108 kiloydum ama 1 ay kadardir tartilmiyorum tahminen kilo almisisimdir sabah ac karna tartilip kilo bildirimi yaparim
3 gün yaptım canım. Hedefim her gün yapmaktı ama malesef bugün yapamadımHaftanin kac gunu spor yapıyorsun canim ben haftanin 4 gunu yapiyorum diger gunler kaslarimi dinlendiriyorum:)
Olsun arada yapamadigimiz gunler oluyor canim.... ben hafta sonlari hic yapamiyorum esimde evde olunca disari cikip geziyoruz yemek.telasi derken spor yapamiyorum..3 gün yaptım canım. Hedefim her gün yapmaktı ama malesef bugün yapamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?