Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Benim metamda oyle az az veriyorum ister ac birakayim kendimi ister normal diyet olsun )

Benim metamda oyle az az veriyorum ister ac birakayim kendimi ister normal diyet olsun )
10 günde 59 dan 54 e düşen biri vardı. Çok da kaçamak yapmış. Hiç spor yapmamış. Kaçamak yapmasaydım daha fazla verirdim diyor. Yaşı 20. Yaşın da etkisi var bence

10 günde 59 dan 54 e düşen biri vardı. Çok da kaçamak yapmış. Hiç spor yapmamış. Kaçamak yapmasaydım daha fazla verirdim diyor. Yaşı 20. Yaşın da etkisi var bence
Evet yaşın cook etkisi var... bide ben cok kisir döngü deyim kansizlik durum var... herseyden mahrum birakamiyorum kendimi ..
Bide gastrit sorunum var limonlu seyler içip metami hizlandiramiyorum keza yesil cayda icince midem yanmaya basliyor...yani boyle ekstra metayi calistiracak seylerde yapamiyorum (

Evet yaşın cook etkisi var... bide ben cok kisir döngü deyim kansizlik durum var... herseyden mahrum birakamiyorum kendimi ..
Bide gastrit sorunum var limonlu seyler içip metami hizlandiramiyorum keza yesil cayda icince midem yanmaya basliyor...yani boyle ekstra metayi calistiracak seylerde yapamiyorum (

Bugünkü menüm
Sabah 09:00
2 haşlanmış yumurta, peynir, 9 adet zeytin, 2-3 adet ceviz, 1 kase nar

Akşam 19:00
Bir tabak etli zeytinyağlı yeşil fasulye, 1 kase yoğurt, soda
Sporumu da birazdan yapacağım. Yeşil çay da spordan sonra içilecek.
LAydLiNe

Bugunku Menum
Sabah sat 7 30

2 haslanmis yumurta
6 zeytin
50 ml peynir
1 dilim buday ekmegi
Cay sekersiz

Ara ogun
Sutlac 100 ml

Òlen sat 12
Şehriye corbasi 100 ml
2 adet orta boy
Biber dolmasi kiymali

Ara portakal 1 orta boy

Aksam sat 7.30

Kara lahana
1 dilim ekmek
Su 2 litre

Ve makarna vardi yemedim
Olen menude

Bugunku adim sayarin rakami

4 241

Sabah tarti ayni gosterdi 75.2 giden sadece 5 grm

Iyi aksamlar herkese ben araniza yeni katildim en son 108 kiloydum ama 1 ay kadardir tartilmiyorum tahminen kilo almisisimdir sabah ac karna tartilip kilo bildirimi yaparim

Iyi aksamlar herkese ben araniza yeni katildim en son 108 kiloydum ama 1 ay kadardir tartilmiyorum tahminen kilo almisisimdir sabah ac karna tartilip kilo bildirimi yaparim
Oncelikle hosgeldin canim aramiza keyifle kilo vermeler ilk saydaki formu doldurursan herkes seni daha iyi tanir )

3 gün yaptım canım. Hedefim her gün yapmaktı ama malesef bugün yapamadım
Olsun arada yapamadigimiz gunler oluyor canim.... ben hafta sonlari hic yapamiyorum esimde evde olunca disari cikip geziyoruz yemek.telasi derken spor yapamiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…