canım evi toparladım 30 dakika eliptik yaptım duş aldım , ev halkı kek istedi kek yaptım... birazdan akşam yemeği hazırlığı başlıyacak güya evdeyiz ben çalışırken daha çok dinleniyordum yaaaaaNerdesiniz kızlaaaarr
ayyyy inşallah bir gün bende öyle incelirimKızlar dün pazarda bir tanıdığı gördüm eşim tarafından 2 ay önce görmüştüm en son benden kilolu ydu. Kadın iiincecikkkk olmuşböyle kaldım. Havalı bir tip sormadım hiç. Ama soookk oldum ne yalan söyleyim
ayyyy inşallah bir gün bende öyle incelirimgeçen avm de bir mağazaya girdim kıyafet bakıyorum bu esnada iki bayan konuşuyorlardı biri aaaaa ne kadar çok zayıflamışsın dedi... ayyy hemen kulak kesildim ne diyecek diye kadın yemedim net bu kadar dedi çook ağladım ilk zamanlar çook zordu dedi ama yemedim inat ettim dedi çok aç gezdim dedi ama çok şükür şuan artık iiiiyiyim dedi
İnan buda 38 beden olmuştur. Benden kilolu ydu hatta 2 ay önce kaynim in düğününde o yokken annesi benle kiyasladi keşke oda zayiflasa bak sen ne güzel zayiflamissin dedi. İncecik olmuştu. Kız nasıl yapiyolar 2 ayda yaaayyyy inşallah bir gün bende öyle incelirimgeçen avm de bir mağazaya girdim kıyafet bakıyorum bu esnada iki bayan konuşuyorlardı biri aaaaa ne kadar çok zayıflamışsın dedi... ayyy hemen kulak kesildim ne diyecek diye kadın yemedim net bu kadar dedi çook ağladım ilk zamanlar çook zordu dedi ama yemedim inat ettim dedi çok aç gezdim dedi ama çok şükür şuan artık iiiiyiyim dedi
Onu bende anlamiyorum 2 ayda ben versem anca 3 kilo zor veriyorum ...millet iki ayda 8 kilo verenler varİnan buda 38 beden olmuştur. Benden kilolu ydu hatta 2 ay önce kaynim in düğününde o yokken annesi benle kiyasladi keşke oda zayiflasa bak sen ne güzel zayiflamissin dedi. İncecik olmuştu. Kız nasıl yapiyolar 2 ayda yaa
Beni tatli krizleri yoklamaya basladi bileÇok şükür bugün iyi geçti kızlar acıktım gibi oldu kalktım kahve yaptım. 20 gundur ekmek makarna pilav yemekten beynim hipnoz oldu1 hafta yoklar beni tatlı krizleri
Kız 10 kilo vermiştir fazlası vardır eksiği yoktur yani. Aylık 5 kilo hedefi koydum ben bakalım inşaallah basaririmOnu bende anlamiyorum 2 ayda ben versem anca 3 kilo zor veriyorum ...millet iki ayda 8 kilo verenler var
Kalk kahve yap iç. Özel günlerde daha da artıyor tatlı kriziBeni tatli krizleri yoklamaya basladi bile(
Muzu dilimleyip saklama kabında kakao katıp sallayınca çok güzel atıltırmalık oluyor. Belki tatlı krizine iyi gelirBeni tatli krizleri yoklamaya basladi bile(
Bunu duymustum canim hic denememistim deniyeyim sağol canimMuzu dilimleyip saklama kabında kakao katıp sallayınca çok güzel atıltırmalık oluyor. Belki tatlı krizine iyi gelir
Ayyy basaralim kız bu sefer benimde canima tak ettiiiKız 10 kilo vermiştir fazlası vardır eksiği yoktur yani. Aylık 5 kilo hedefi koydum ben bakalım inşaallah basaririm
Tamam aylik hedef 5 kiloAyyy basaralim kız bu sefer benimde canima tak ettiii))
Canim 37 yasindayim hic bir ayda 5 kilo verdigimi bilmem 3 versem gobek atarimTamam aylik hedef 5 kiloşu kısır donguden çıkalım artik
O zaman lar da bu kadar kontrollü muydun canım bakma dün kacirdin normalde çok iyi gidiyor dün.Canim 37 yasindayim hic bir ayda 5 kilo verdigimi bilmem 3 versem gobek atarim)
Cook iyi gittigim donemlerde bile canim bir ayda 3 kiloyu zor veriyordum canimO zaman lar da bu kadar kontrollü muydun canım bakma dün kacirdin normalde çok iyi gidiyor dün.
Bünye meselesi bence. Geçen forumda karşılaştım. 3 ayda 78 den 64 e düşmüş. 14 kilo vermiş. Mucize gibi geldi. Ben o kadar veremem. 5 Kasım’da 70.5 le başladım. Şimdi 65.2 kiloyum. Bir buçuk ayda yaklaşık 5 kilo verebildimCook iyi gittigim donemlerde bile canim bir ayda 3 kiloyu zor veriyordum canim
Menü paylaşırken Kaptan ı etiketlememiz mi gerekiyorBugun menu
Sabah 10.00
Karatay kahvaltisi
Aksam 16.20
5 adet kanat
3 yk bulgur pilavi
Booll salata
2 hurma
2 lt su icildi .30 dakika eliptik yapildiLAydLiNe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?