Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ayyyy inşallah bir gün bende öyle incelirim geçen avm de bir mağazaya girdim kıyafet bakıyorum bu esnada iki bayan konuşuyorlardı biri aaaaa ne kadar çok zayıflamışsın dedi... ayyy hemen kulak kesildim ne diyecek diye kadın yemedim net bu kadar dedi çook ağladım ilk zamanlar çook zordu dedi ama yemedim inat ettim dedi çok aç gezdim dedi ama çok şükür şuan artık iiiiyiyim dedi

Öff gerçekten diyet yapmak çok sıkıcı o kadar uğraş kilo ver sonra biraz yemenin ucu kaçtımı fazlasıyla geri al ya hayat böyle geçer mi

İnan buda 38 beden olmuştur. Benden kilolu ydu hatta 2 ay önce kaynim in düğününde o yokken annesi benle kiyasladi keşke oda zayiflasa bak sen ne güzel zayiflamissin dedi. İncecik olmuştu. Kız nasıl yapiyolar 2 ayda yaa

Çok şükür bugün iyi geçti kızlar acıktım gibi oldu kalktım kahve yaptım. 20 gundur ekmek makarna pilav yemekten beynim hipnoz oldu1 hafta yoklar beni tatlı krizleri

Onu bende anlamiyorum 2 ayda ben versem anca 3 kilo zor veriyorum ...millet iki ayda 8 kilo verenler var

Onu bende anlamiyorum 2 ayda ben versem anca 3 kilo zor veriyorum ...millet iki ayda 8 kilo verenler var
Kız 10 kilo vermiştir fazlası vardır eksiği yoktur yani. Aylık 5 kilo hedefi koydum ben bakalım inşaallah basaririm

Kızlar menum
Sabah 9.50
2 has yumurta salatalik domates çay peynir

Saat 13.30
Balık salata turp

Saat 18.00
2 has yumurta salatalik peynir domates 4 kasik yoğurt
Su 2 lt Spor yok

Bugun menu
Sabah 10.00
Karatay kahvaltisi

Aksam 16.20
5 adet kanat
3 yk bulgur pilavi
Booll salata
2 hurma

2 lt su icildi .30 dakika eliptik yapildi LAydLiNe

Cook iyi gittigim donemlerde bile canim bir ayda 3 kiloyu zor veriyordum canim
Bünye meselesi bence. Geçen forumda karşılaştım. 3 ayda 78 den 64 e düşmüş. 14 kilo vermiş. Mucize gibi geldi. Ben o kadar veremem. 5 Kasım’da 70.5 le başladım. Şimdi 65.2 kiloyum. Bir buçuk ayda yaklaşık 5 kilo verebildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…