Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canım kilolarımız yakınmış. İnşallah kısa zamanda veririz

Benim esimde öyle içtiği bardağı kaldırmaz. Soyleye Soyleye dilimde tüy bitti

Kızlar dün pazarda bir tanıdığı gördüm eşim tarafından 2 ay önce görmüştüm en son benden kilolu ydu. Kadın iiincecikkkk olmuş böyle kaldım. Havalı bir tip sormadım hiç. Ama soookk oldum ne yalan söyleyim

Bunlar insanı motive eder canım. Dirayetli ol 2 ay sonrada sen ona bi görün...

Canım aramıza hoşgeldin. Bende seninle aynıyım hemen hemen boy olarak kilo da yakın ama inş. 50 de Toplanırız hepimiz

Hoşgeldin canım.

Hoşgeldinnnn

Hoşgeldin canım

Hoşgeldin takıma

Burada cook soğuk bide yagmurlu kapali kasvetli bi hava

Burda da heryer bembeyaz lapa lapa kar var iyi ki raporluyum yoksa nasıl gidecektim işe bilmiyorum

Gonul83 canım sende bu aralar az geliyorsun iyisin inşallah ? bak bu hafta listeye gireceksin iyi hazırlan
İyiym Kızlar Almanya da bayram maalesef heryer kapalı içme suyumuz bitti zor bela bi yer bulduk su aldık eşim evde o yüzden pek giremiyorum çocuklarda evde fıraat vermiyorlar bide büyük oğlan üşüttü öksürüyor felan mızmız
Evet çok dikkat ediyorum dün leslie yaptım 3 mil birwz terledim bacaklarım falan titredi ağrıdı alışkın olmadığım için tartıda Cuma’dan bu yana hiç eksilme olmadı ama artı da olmadı

Şimdi kim benle yarışıyor var mı bir cengaver keşke ödül falan olsa eşimle bir kere 800 Euro ya iddiaya girmiştik kim daha fazla verecek diye tabi o zaman ben yemeğe çok düşkündüm birde emİriyordum sonra tatil girdi araya yalan oldu. Bir daha teklif edeceğim bu beni bir kat daha motive eder

Ya arkadaşlar yağda yumurta yapınca nasıl ekmeksiz yiyeyim çok Zor oluyor yani ekmeği kendim yapsam en kaliteli en iyi unu alsam içine keten tohumu ay çekirdeği gibi tahıllar atsam bir iki dilim yiyemezmiyim

Ben Leslie yapmaya geçiyorum çocuklar izin verirse bakalım yavru kedi gibi bacaklarıma dolanıyorlar biri geliyor tumonumu indiriyor biri diyor kucağına al

Ya arkadaşlar yağda yumurta yapınca nasıl ekmeksiz yiyeyim çok Zor oluyor yani ekmeği kendim yapsam en kaliteli en iyi unu alsam içine keten tohumu ay çekirdeği gibi tahıllar atsam bir iki dilim yiyemezmiyim
ceviz ve fındıkla ye ben yumurtamı fındıkla yiyorum çok güzel geliyor tadı...

cuma günü herkes kilo bildirimi yapsın canım , cuma öğleden sonra eşleştirme yapacam bakalım rakiben kim olacak )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…