Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Olsun arada yapamadigimiz gunler oluyor canim.... ben hafta sonlari hic yapamiyorum esimde evde olunca disari cikip geziyoruz yemek.telasi derken spor yapamiyorum..
Haklısın canım. Beni çocuk çok yoruyor. İştem koşa koşa eve geliyorum. 2 3 çeşit yemek hazırlıyorum çocukla uğraşıyorum evi topluyorum derken yetişmiyor

Olsun canım geç olsun ama olsun artık. Ben çok sıkıldım artık. Yani şu 60 li kilolari görelim artik
Bencede ben bi ara 66.800 gormustum ayyy nasil guzel olmustummm ama cok ac birakmistim kendimi carpintilarim oluyordu

Haklısın canım. Beni çocuk çok yoruyor. İştem koşa koşa eve geliyorum. 2 3 çeşit yemek hazırlıyorum çocukla uğraşıyorum evi topluyorum derken yetişmiyor
Calisan anne olmak cok zor anliyorum .. ben evdeyim ona ragmen bazen yetistiremiyorum ...

Oncelikle hosgeldin canim aramiza keyifle kilo vermeler ilk saydaki formu doldurursan herkes seni daha iyi tanir )
Hosbuldum umarim hepimiz hedefledigimiz kiloya geliriz

Herhangibir tanidiga denk gelirim diye ismimi soylemeyeyim bana tosbaaa diyebilirsiniz

30 yasindayim boyum 161 108 kiloyum diye biliyorum sabaha tartilinca net bi bilgi veririm

Kili alma hikayeme gelince sıkildikca uzuldukce kendimi yemege verdim en ufak bir streste kendimi yemekle avutttum calismiyordum birde ustune ha bire sibav stresi ailevi sorunlar vs aldikca aldim.

Vermek istememde tabiki gorsellikte buyuk etken cunku disardan cok kotu gorunuyorum kiyafet bulmakta zorlaniyorum ve bulsamda kiyafetler hic yakismiyor ama en onemli nedenim saglik artik bu durumun sagligimi git gide etkiledigini goruyorum ayaklqrim agiriyor nefes alip vermekte zaman zaman gucluk cekiyirum

Yani asil amacim ve onceligim sagligim

O yuzden hedef kilom suan fit bir vucuttan once hayatimi ve bedenimi rahatlatacak kilolara gelebilmek
Hedefim her hafta 1 kilo vermek ve 1 yil icinde 52 kilo vermeyi hhedefliyorum

Daha once hep hizli kilo verme hatasina dustum bazende verdim cok kisa zamanda 20 kilo verdigim gunlerde oldu ama artik hem vucudum sarkmasin diye hemde saglik acisindan yavas ve saglikli kilo vermeyi amwcliyorum

Haftada 1 ayda 4 yilda 52 kili vermeyi dusunuyorum

Tekrar hosgeldin ) takimin amaci birbirimzi motive etmek... bunu icin hergun duzenli takima gelmek gerekiyor.. her aksam menu veroyoruz gun icersinde neler yedik neler ictik vs ... yaptigimiz sporlari yaziyoruz... birbirimizin menulerini yorumluyiruz... bazende hayati paylasiyoruz bi sikintimiz olunca anlatip dertesiyoruz....
calisiyormusun ? Evlimisin ? Cocuk var mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…