Olsun canım geç olsun ama olsun artık. Ben çok sıkıldım artık. Yani şu 60 li kilolari görelim artikCook iyi gittigim donemlerde bile canim bir ayda 3 kiloyu zor veriyordum canim
Masallah cok iyi canimmm huhuuuu4 günde 1.70 kg verdim. İyi mi sizce kızlar.
Haklısın canım. Beni çocuk çok yoruyor. İştem koşa koşa eve geliyorum. 2 3 çeşit yemek hazırlıyorum çocukla uğraşıyorum evi topluyorum derken yetişmiyorOlsun arada yapamadigimiz gunler oluyor canim.... ben hafta sonlari hic yapamiyorum esimde evde olunca disari cikip geziyoruz yemek.telasi derken spor yapamiyorum..
Bencede ben bi ara 66.800 gormustum ayyy nasil guzel olmustummm ama cok ac birakmistim kendimi carpintilarim oluyorduOlsun canım geç olsun ama olsun artık. Ben çok sıkıldım artık. Yani şu 60 li kilolari görelim artik
Çok teşekkür ederim canım.Masallah cok iyi canimmm huhuuuu
Calisan anne olmak cok zor anliyorum .. ben evdeyim ona ragmen bazen yetistiremiyorum ...Haklısın canım. Beni çocuk çok yoruyor. İştem koşa koşa eve geliyorum. 2 3 çeşit yemek hazırlıyorum çocukla uğraşıyorum evi topluyorum derken yetişmiyor
Gayet iyi canim4 günde 1.70 kg verdim. İyi mi sizce kızlar.
Yok yaa sagligimizdan olacak kadar değil tabi. Elimizden geleni yapalım biz de ne gitse kârBencede ben bi ara 66.800 gormustum ayyy nasil guzel olmustummm ama cok ac birakmistim kendimi carpintilarim oluyordu
Insallah canim iki hafta sonraya listeye girersen sen.listede firtinalar estirir daha cok motive olursun eminimBen de 50 leri görmek istiyorum
Ben deeeBen de 50 leri görmek istiyorum
Insallah nisanda kizimin dogum gunu var o zamana kadar 64.00 gorsem cok mutlu olacamYok yaa sagligimizdan olacak kadar değil tabi. Elimizden geleni yapalım biz de ne gitse kâr
İnşallah yaa olacak asilalim biz. Önemli olan süreklilik azimle devamBen de 50 leri görmek istiyorum
İnşallah canım. Başlarda kilo çok gidiyor ama sonra duraklama dönemine giriyor. İnşallah iki hafta sonra duraklama dönemine girmemInsallah canim iki hafta sonraya listeye girersen sen.listede firtinalar estirir daha cok motive olursun eminim
Olursun benceInsallah nisanda kizimin dogum gunu var o zamana kadar 64.00 gorsem cok mutlu olacam
Benim oğlumun da Mart’ın sonunda. O zamana kadar 58 olabilirsem süper olurInsallah nisanda kizimin dogum gunu var o zamana kadar 64.00 gorsem cok mutlu olacam
Kaç kilosun canımBen deee
Hosbuldum umarim hepimiz hedefledigimiz kiloya gelirizOncelikle hosgeldin canim aramiza keyifle kilo vermelerilk saydaki formu doldurursan herkes seni daha iyi tanir )
Insallah canim dogum gunlerinde fit anne olalimBenim oğlumun da Mart’ın sonunda. O zamana kadar 58 olabilirsem süper olur
Tekrar hosgeldinHosbuldum umarim hepimiz hedefledigimiz kiloya geliriz
Herhangibir tanidiga denk gelirim diye ismimi soylemeyeyim bana tosbaaa diyebilirsiniz
30 yasindayim boyum 161 108 kiloyum diye biliyorum sabaha tartilinca net bi bilgi veririm
Kili alma hikayeme gelince sıkildikca uzuldukce kendimi yemege verdim en ufak bir streste kendimi yemekle avutttum calismiyordum birde ustune ha bire sibav stresi ailevi sorunlar vs aldikca aldim.
Vermek istememde tabiki gorsellikte buyuk etken cunku disardan cok kotu gorunuyorum kiyafet bulmakta zorlaniyorum ve bulsamda kiyafetler hic yakismiyor ama en onemli nedenim saglik artik bu durumun sagligimi git gide etkiledigini goruyorum ayaklqrim agiriyor nefes alip vermekte zaman zaman gucluk cekiyirum
Yani asil amacim ve onceligim sagligim
O yuzden hedef kilom suan fit bir vucuttan once hayatimi ve bedenimi rahatlatacak kilolara gelebilmek
Hedefim her hafta 1 kilo vermek ve 1 yil icinde 52 kilo vermeyi hhedefliyorum
Daha once hep hizli kilo verme hatasina dustum bazende verdim cok kisa zamanda 20 kilo verdigim gunlerde oldu ama artik hem vucudum sarkmasin diye hemde saglik acisindan yavas ve saglikli kilo vermeyi amwcliyorum
Haftada 1 ayda 4 yilda 52 kili vermeyi dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?