Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

@melis08 ne zaman uyandırsınlar bizi kış uykusundan...
ben toprağın altından 5 m derindeyim sanırım
bir şekilde kendime gelmem lazım
böyle olmayacak çünkü...
ben tekrar 60 üzerine çıktım.
canım çarşamba tekrar diyete başlıyacağını söylediğin için bu haftada kilo bildirimi yapmadığın için seni ve melis80 yarışa dahi edemedim ama haftaya sizlerde yarışlardasınız ona göre ))

kilo bildirimi yapmadım hala
60.5
artık beni yanardağ krateri içine mi atarsınız
50 katlık gökdelenin tepesinden mi
ya da köpek balıklarının ortasına...
ay bezdim kendimden
şimdi gördüm kilo bildirimi yapmışsın eee seni kaptan düelloya davet etniş zaten eeee hadi bakalım kim kazanacak )

ada81 Canım yaaaa bu demir haplarının iştahla bir alakası var mı sence?
olmaz mııııı kaptanım şuursuzca yediriyor bir dönem özellikle ilk 15 gün doymak nedir bilmiyordum bide bu ilaçlar bende wc çok çalıştırıyordu günde 3-4 kere gidince sürekli bağırsak boşalıyor ve acıkıyorsun bende durumlar böyleydi... geçen ay b12 iğnesi vuruldum oda iştah çok artırıyor daha yeni yeni normale dönüyorum....

bu ilaçlar kiminde ödemde yapabiliyor kaptanım bol su iç... artık demir ilaçları konusunda master yaptım

tamam canım haberleşiriz ) gelemezsen hallederim ben ..

Kızlar benim ufak oğlan televizyona vurdu ve ekran içten kırıldı sanırım çok ta pahalıydı sanırım 10.000 tl ye denk geliyor şimdi yaptırmaya kalksak ki yapıyorlar mo acaba belki yenisi almak daha hayırlıdır eşim görse ne olacak bilmiyorum daha bir sene oldu alalı tam ortada bir hat oluştu

Geç oldu ama bende kilo bildirimi yapıyım

Geçen hafta 96.800
Bugün 97.300
Hiç dikkat edemedim bu hafta
gelelim sanaaaaa benim tanıdığım cankızımmmm sohbete katılır buralardan kopmazdı nerelerdesin sen ? bak buradan kopunca motive olamıyoruz ... burası bizleri motive ediyor bak ikili yarışlarda düzenledik ...bu kış şu kilolardan kurtulalım bahara incecik olalım....
ben eski cankıızımııı istiyorum hoş sohbet rakiplerine sataşan

çoook geçmiş olsun canım ... canı sağ olsun nazar çıktı diye söyle eşineee ben eşim kızmasın diye aayyyy aşkım nazar çıktı derimmm

Sen Erzurum’da mı yaşıyorsun ben her yaz geliyorum eşim Erzurumlu
erzurum oyyyy çok soğuk bir yer.. bizde 6 yıl ığdırda kaldık yazın memlekete giderken erzurumda durup bi cağ kebabı yerdik ozaman bile üşürdüm

evet sevgili rakibem 15 Bahar gelecek bu hafta seninle rakibiz ben savaş boyalarımı sürdüm bile haberin olsun

beni sakın ihmal etme hergün sataşacaksın bana emiiii gerçi şimdiden belli kazananda neyse artık bi yarışalımmm kupayı ada kaldıracak

Ayy canımsın benim
birkaç sorun vardı inan hiç vaktim yoktu gelemedim
Bugünde gelemem herhalde ins yarın dönerim araniza

Seve seve yarişirim cnm satasirimda kizma sonra tatlitatli atişacaz

Seve seve yarişirim cnm satasirimda kizma sonra tatlitatli atişacaz
Ben şimdiden hazirim haftaya baya hareketli olak ortam

Gonul83 geçmiş olsun... çok kötü kırılmış.. tamir imkanı vardır belki... yenisini almak kadar pahalı değildir bence... tabi sadece cam kırıldıysa...aksi takdirde... cana geleceğine mala gelsin deyip 1 bardak su içeceksiniz, yapacak bir şey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…