Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bildiğin üzre kaptan beni boş bırakmadı sağolsun..
bugünden başlayayım dikkat etmeye, ne yapiiim
arada yoldan çıkmalar olacak illaki

bildiğin üzre kaptan beni boş bırakmadı sağolsun..
bugünden başlayayım dikkat etmeye, ne yapiiim
arada yoldan çıkmalar olacak illaki
Misafirlerin gelinceye kadar cok dikkat et.. onlar gelincede saglikli seyleri tercih et onlara eslik et... carsamba gunude artik sahalara donersin )

kabul ettiğiniz için teşekkür ederim.tam olark çarşamba günü aktif olucam.yılbaşı tatiline çıkıcam.o arada telden girmem zor oluyor.çarşamba aranızdayım inş.mutlu yıllar
Tamam canim carsamba gunu bekliyoruz ) sizede mutlu yillar .

kabul ettiğiniz için teşekkür ederim.tam olark çarşamba günü aktif olucam.yılbaşı tatiline çıkıcam.o arada telden girmem zor oluyor.çarşamba aranızdayım inş.mutlu yıllar
1. Saydaki formu doldurman gerekiyor canim ... kaptanimiz gelince gerekli bilgiyi verecektir sana...

3 haftada kas oranım artmış olabilir mi acaba az mı yiyorum ama hiç açlık çekmiyorum yediklerim bana yetiyor

Haftalık bile değişir yağ kas oranı canım. Ben sizin yediklerizle ölürüm açlıktan

Ay çok geçmiş olsun ya inşallah halledilecek gibidir de çöp olmaz

Ya sat dörtenberi 2 3 kat in cik oh yeni oturdum 1 cay iyi geldi

Canım seni bu hafta listeye almayı düşünüyorum. Takıma devam etme konusun da karar lımısın? Çünkü biliyorsun ki liste bizim için çok önemli. Ne dersin? Menülerini de daha iyi düzenlemen lazım.

15 Bahar gelecek canım senden haber bekliyorum. Listeye girdiğinde istikrarlı olacağına ve güzel menüler vereceğine inandır beni. Bu hafta ana listeye almak istiyorum seni.

Haftalık bile değişir yağ kas oranı canım. Ben sizin yediklerizle ölürüm açlıktan

Ay çok geçmiş olsun ya inşallah halledilecek gibidir de çöp olmaz
Artık öyle izleyeceğiz ta ki bozulana kadar benim fikrim bakalım babamız daha gelmedi telefonda dedim çanınız sağolsun dedi

Ya bende çok yiyordum hemde şuursuz bir şekilde saatmiş sağlıklıymış abur cubur şudur Budur hiç dikkat etmedim ama ne hikmetse az yemeğe alıştı bünyem su içmeye dalıştım eskisi gibi sık sık gitmiyorum tuvalete

***13.Takım 602. ETAP***

LAydLiNe (64.7/65.3/-0.6/%-0.93)
ada81(70.9/70.7/0.2/%0.28)
zambak86(74.6///%) Kilosu sabit

Mayis24 (76.7/75/1.7/%2.22) Yeni Üye Başlama Tarihi: 09.12.2018 Başlama Kilosu:78 Hedef:60

13. Takım ortalaması: % 0.392

*** 13.TAKIM 600. ETAP Free Liste ***

umudum2(57.3/57.5/-0.2/%-0.35) 575. Etapta 55.1 kilo ile mezun olan üye
Latiska (59/60.5/-1.5/%-2.54 ) 596. etapta 58.5 kilo ile izne ayrılmak istiyor.
melis08 (76.2/77/-0.8/%-1.05) 596. etapta 75.8 kilo ile izne izne ayrılan üye
cankizzzz (97.7/97.3/0.4/%0.41) 577. Etapta 85.6 kilo ile bildirimsiz izne ayrılan üye
hebelee (63.5/63.1/0.4/%0.63) Yeni Üye Başlama Tarihi: 09.12.2018 Başlama Kilosu: 65 Hedef Kilo: 53
merve4416(66.1/64.3/1.8/%2.72) Yeni Üye Başlama Tarihi: 23.12.2018 Başlama Kilosu: 66.1 Hedef :58
madamhd (94.5/94.6/-0.1/5-0.11) Yeni Üye Başlama Tarihi: 14.12.2018 Başlama Kilosu: 96.1 Hedef:85
gezgintosbaaa(110.9///%) Yeni Üye Başlama Tarihi: 28.12.2018 Başlama Kilosu:110.9 Hedef:65

13. Takım ortalaması: %

15 Bahar gelecek Canım seni beklemeden listeye aldım. Ada sana kefil oldu. Bundan sonra çok daha düzenli ve özenli menüler bekliyorum senden.

M minomelek canım en baştan da söylediğim gibi şuan ideal kilondasın bence daha fazla kilo vermene gerek yok. Spor yaparak bir beden daha incelebilirsin ama boyuna göre ideal kilonda olduğun için seni free listeye bile almadım. İstersen bu konuyu detaylıca konuşalım seninle.

Bezelyeprenses Tatlım aramıza hoş geldin öncelikle. Takımımızın ilk mesajında kurallarımız ve bilgi formumuz var. Kuralları okuduktan sonra uyabileceğini düşünüyorsan eğer formu doldurup burada paylaş lütfen.

M merve4416 Canım haftaya güzel bir kilo verir ve bu hafta menülerini düzenli şekilde paylaşırsan eğer seni de ana listede görmek istiyorum. Aynı şey @madamhd canım senin için de geçerli.

gezgintosbaaa Canım sende ilk kilo bildirimini bugün yaptığın için takıma başlangıç tarihi olarak bugünü aldım. Seninle ilk hedefimiz ikili rakamlara inmek olsun öncelikle. Sonrası eminim çorap söküğü gibi gelecek. Bu süreçte lütfen benim yaptığım yorumları dikkatli dinle.

Birprensess kaçak seni free listeden bile çıkardım, çünkü bildirim yapmadın ve bu beni üzdü. Nerelerdesin?

@Phoenix_32 kaptanım nerelerdesin? Ne alemdesin? Bildirim yapmamışsın. Yoksa bıraktın mı bizi?

Kızlar listemizi paylaştım. Kilo veren herkesi kocaman tebrik ediyorum. Benim gibi veremeyenleri bir de üzerine kilo alanları esefle kınıyorum. Şu dakikadan itibaren yarışmamız da başlamış oluyor, bireysel olanı. Herkes ona göre davransın ve ağzına attığı her lokmada rakibini düşünsün. zambak86 ve latiska siz de

Şimdi biraz ufaklıkla ilgilensem iyi olacak çok zamanımı aldı bu listeler. ada81 Free listeden de bildirim yapmayan herkesi istisnasız çıkarttım canım

Akşam menüleri kontrol için geleceğim ona göre herkes menü bildirsin artık. Önümüzde yeni bir yıl var. Kocaman bir yılı şişko kızlar olarak bitirdik. İnşallah yeni yılda çıpçıtır kızlar olacağız hep birlikte. Bugünü başlangıç olarak kabul ediyorum ve bundan sonra istisnasız kurallara uymayan herkesi takımdan çıkartmayı düşünüyorum. Artık motive olmamızın zamanı geldi çünkü. Yumuşak davrandıkça olmuyor bu iş. Biraz katılaşalım.

Kısaca menüleri bekliyorum

Demir ilaçları bende kabız yapıyor

Benim naif kaptanim o kadar cook sure tanidin ki inan baskasi olsaydi senin gosterdigin imtiyazi tanimazdi... sen israrla sans verdin... biliyorum niyetin birini kazanmak ve ona kilo verdirmek... ama bu is uyelerin peslerine duserek olmuyor onlarin takima sımsıkı sarilmalari gerekiyor burada niyet kilo vermek motive olmak...biz elimizden geleni yapiyoruz onlarinda takim kurallarina uymasi gerekiyor.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…