canım çarşamba tekrar diyete başlıyacağını söylediğin için bu haftada kilo bildirimi yapmadığın için seni ve @melis80 yarışa dahi edemedim ama haftaya sizlerde yarışlardasınız ona göre))
Misafirlerin gelinceye kadar cok dikkat et.. onlar gelincede saglikli seyleri tercih et onlara eslik et... carsamba gunude artik sahalara donersinbildiğin üzre kaptan beni boş bırakmadı sağolsun..
bugünden başlayayım dikkat etmeye, ne yapiiim
arada yoldan çıkmalar olacak illaki
kabul ettiğiniz için teşekkür ederim.tam olark çarşamba günü aktif olucam.yılbaşı tatiline çıkıcam.o arada telden girmem zor oluyor.çarşamba aranızdayım inş.mutlu yıllarKizmam canim yeterki hirslanalim))
Tamam canim carsamba gunu bekliyoruzkabul ettiğiniz için teşekkür ederim.tam olark çarşamba günü aktif olucam.yılbaşı tatiline çıkıcam.o arada telden girmem zor oluyor.çarşamba aranızdayım inş.mutlu yıllar
1. Saydaki formu doldurman gerekiyor canim ... kaptanimiz gelince gerekli bilgiyi verecektir sana...kabul ettiğiniz için teşekkür ederim.tam olark çarşamba günü aktif olucam.yılbaşı tatiline çıkıcam.o arada telden girmem zor oluyor.çarşamba aranızdayım inş.mutlu yıllar
Canim iki li yarişmada beraberiz.
3 haftada kas oranım artmış olabilir mi acaba az mı yiyorum ama hiç açlık çekmiyorum yediklerim bana yetiyor
Eki Görüntüle 2219850 Kızlar benim ufak oğlan televizyona vurdu ve ekran içten kırıldı sanırım çok ta pahalıydı sanırım 10.000 tl ye denk geliyor şimdi yaptırmaya kalksak ki yapıyorlar mo acaba belki yenisi almak daha hayırlıdır eşim görse ne olacak bilmiyorum daha bir sene oldu alalı tam ortada bir hat oluştu
Ya sonra gelsin kilolarAmannn kiz bidahami gelecen dunyaya bu hafta herseyden bol bol ye emiii
Ya sat dörtenberi 2 3 kat in cik oh yeni oturdum 1 cay iyi geldiYa sonra gelsin kilolar
Ya sat dörtenberi 2 3 kat in cik oh yeni oturdum 1 cay iyi geldi
Ben kefil olayim ona ben inaniyorum kaptanim ... rakibem benimmm bu hafta onu zorlayacam15 Bahar gelecek canım senden haber bekliyorum. Listeye girdiğinde istikrarlı olacağına ve güzel menüler vereceğine inandır beni. Bu hafta ana listeye almak istiyorum seni.
Ben kefil olayim ona ben inaniyorum kaptanim ... rakibem benimmm bu hafta onu zorlayacam))
Artık öyle izleyeceğiz ta ki bozulana kadar benim fikrim bakalım babamız daha gelmedi telefonda dedim çanınız sağolsun dediHaftalık bile değişir yağ kas oranı canım. Ben sizin yediklerizle ölürüm açlıktan
Ay çok geçmiş olsun ya inşallah halledilecek gibidir de çöp olmaz
Anladim canim gelir insallahHedef kilosunu yazmamış başlarken. Onu da yazmamız lazım. Cevap verirse iyi olacak canım
Demir ilaçları bende kabız yapıyorolmaz mııııı kaptanım şuursuzca yediriyor bir dönem özellikle ilk 15 gün doymak nedir bilmiyordum bide bu ilaçlar bende wc çok çalıştırıyordu günde 3-4 kere gidince sürekli bağırsak boşalıyor ve acıkıyorsun bende durumlar böyleydi... geçen ay b12 iğnesi vuruldum oda iştah çok artırıyor daha yeni yeni normale dönüyorum....
bu ilaçlar kiminde ödemde yapabiliyor kaptanım bol su iç... artık demir ilaçları konusunda master yaptım
Benim naif kaptanim o kadar cook sure tanidin ki inan baskasi olsaydi senin gosterdigin imtiyazi tanimazdi... sen israrla sans verdin... biliyorum niyetin birini kazanmak ve ona kilo verdirmekKızlar listemizi paylaştım. Kilo veren herkesi kocaman tebrik ediyorum. Benim gibi veremeyenleri bir de üzerine kilo alanları esefle kınıyorum. Şu dakikadan itibaren yarışmamız da başlamış oluyor, bireysel olanı. Herkes ona göre davransın ve ağzına attığı her lokmada rakibini düşünsün.zambak86 ve latiska siz de
Şimdi biraz ufaklıkla ilgilensem iyi olacak çok zamanımı aldı bu listeler.ada81 Free listeden de bildirim yapmayan herkesi istisnasız çıkarttım canım
Akşam menüleri kontrol için geleceğim ona göre herkes menü bildirsin artık. Önümüzde yeni bir yıl var. Kocaman bir yılı şişko kızlar olarak bitirdik. İnşallah yeni yılda çıpçıtır kızlar olacağız hep birlikte. Bugünü başlangıç olarak kabul ediyorum ve bundan sonra istisnasız kurallara uymayan herkesi takımdan çıkartmayı düşünüyorum. Artık motive olmamızın zamanı geldi çünkü. Yumuşak davrandıkça olmuyor bu iş. Biraz katılaşalım.
Kısaca menüleri bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?