Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bu hiç olmamış kaptan

dişleri olan bir köpekbalığı daha korkutucu olurdu.
aslında daha iyi bir ceza buldum!! piranha
hiç acımam kendime

Yok ama dişleri yok yaaa ciğnemeye çalışması bile bence büyük işkence

Sen benden de fenaymışsın iyi ki sen kaptan felan değilsin

evet Karatay yapmaya çalışıyorum tam uyamasamda öğün arasında birşey yemeyi önermiyor ama 5 saat kadar ona dikkat etmeye çalışıyorum genelde 09 en geç 10 da kahvaltım bitmiş oluyor 11 de yediğim çok nadirdir sen ona denk geldin kiloma ve boyuma göre 2lt su içmem lazım onu bazı günler hariç hep içiyorum sporu arttıracağım farkındayım az yapıyorum sen kilomu aldın verdin mi

İyisin canım iyisin kötüsün demedim sadece listeye girerken kilo vermiş olman gerekiyor. Sen geçen haftaya göre kilo almış görünüyorsun o yüzden almadım.
yok hiç sorun değil amaç kilo vermek

Harikasınız kızlar

Canım vücudundaki kas oranı arttıysa fazla gibi çıkmış olabilirsin ya da bazen vücud kendini korumaya alıyor az yediğinde özellikle. Öyle bişeyler olmuş olabilir
3 haftada kas oranım artmış olabilir mi acaba az mı yiyorum ama hiç açlık çekmiyorum yediklerim bana yetiyor

Ben bu hafta çok berbat beslendim karşılığında da kilo aldım maalesef ama inşallah bu güzel bir motivasyon olacak bana

latiska artık sen de benim rakibimsin

Bittin sen
işte buuu

ama çarşamba itibari ile başlıyoruz. çünkü misafirim geliyor 4 günlüğüne. bunlardan biri ilk kez gelecek, gelinimiz.. şimdi onu serpme kahvaltıya, yemeğe götürmesem olmaz di mi... işin ucunda künefeler, peynirli helvalar var... porsiyonları küçük tutacağım, söz... çarşamba tartılıp kapışmaya hazırlanalım mı...

Yok ama dişleri yok yaaa ciğnemeye çalışması bile bence büyük işkence

Sen benden de fenaymışsın iyi ki sen kaptan felan değilsin

yok beee.. masaj yapar gibi ne o öyle... ben dişlerden korkarımmmmm... sen bana pirana gönder... seni de dişsizlere atıveririz... sonra da kritik yaparız beraber

Güzel rakibem hoşgeldin. Hazırım yarışa

Canım ikimiz de Karatay yapıyoruz. Güzel eşleştirme olmuş

Kızlar bu arada takımın büyük çoğunluğu yeni olduğu için hiç birinize kendimi tanıtamadım. Şimdi az bir vaktim var hastaneye gitmeden. Hazır bunu fırsat bilip kısaca tanıtayım sizlere kendimi.

İsmin Ebru. 37 yaşımdayım. Evliyim. İki tane kız çocuğum var. Büyük olan ocak ayında 13 yaşına girecek, küçük kızım ise henüz 5,5 yaşında. Yaklaşık 1,5 yıldır Kırıkkale' de yaşıyorum. Aslen Kırşehir' liyim. Daha önce de Konya' da yaşıyordum. Hastane de çalışıyorum, memurum. Aynı zamanda İşaret Dili Eğitmenliği ve yüzme hakemliği yapıyorum. Cuma zayıflama yarışmalarına ilk olarak 2011 yılının sonunda katıldım. Kendimi bildim bileli hiç bir zaman kilolu olmadım. Boyum 170, evlenmeden önce hep 50 li kilolardaydım. Evlendikten sonra yavaş yavaş aldım. Arkasından hamilelik olunca ister istemez kilolarım kaldı. Çok önemsemiyordum o zamanlar ki Adana' dan Konya' ya tayin olduktan sonra sanırım psikolojik olarak etkilenip kısa bir sürede 11 kiloya yakın aldım. Hatta hastalıktan korkup bir sürü tahlil yaptırdım. Şükür hiç bir şey çıkmadı. Sonra ayağım kırıldı. Bir ay alçıda kaldıktan sonra tartıya bir çıktım ki 85,5 kiloyum. Önce ufak bir şok yaşadım çünkü hamileliğimde bile en fazla 82 kilo olmuştum. İnternette yaptığım araştırmalar sayesinde Kadınlar Kulübünü buldum. Önce başarı hikayelerini okudum. Ağzım bir karış açık şekilde öncesi, sonrası fotoğraflara baktım üç gün boyunca. Sonra dedim ki onlar yapıyorsa ben neden yapamayayım, ne eksiğim var benim onlardan. Bu düşünceyle katılmak istiyorum topiğine yazdım ve 13. takımdan çağrı aldım. Kulakları çınlasın bütün arkadaşlarımın. Ve 13. sayesinde 6 ay da yaklaşık 25 kiloya yakın verip 61,8 kiloyla mezun oldum. Mezun olduktan hemen sonra zayıflığımın tadını çıkartamadan ikinci kızıma hamile olduğumu öğrendim. Diyetin hemen arkasından hamile kalınca ister istemez kilo biraz fazla alınıyor. 83 kiloyla doğum yaptım. Arkadan da tekrar yarışmaya geldim. Bu kez de mezun olursam inşallah sanırım 4. mezuniyetim olacak çünkü artık sayamıyorum. Ama bir daha asla ve asla eski kiloma dönmedim. Birazcık ucunu kaçırınca tekrar dönüyorum listeye. Hemen toparlanıyor. Ama bu kez son mezuniyetim olacak çünkü artık korumayı da öğreneceğim.

https://www.kadinlarkulubu.com/foru...iflama-yarismasi.1058619/page-2#post-56381663

https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ene-sokma-cabasi.1042214/page-4#post-55808130

Bu iki linkten benim hakkımda detaylı bilgi alabilirsiniz. Üşenmeyin bakın pişman olmayacaksınız. Fotoğraflarım da var

Veee merak ettiğiniz her şeyi sorabilirsiniz.

Ben bilmem ben yarından itibaren başlıyorum. Hatta bugünün menüsünü de yazarım. Bir güzel utanırım hepinizden. Ama yarın akşama menüm bomba gibi geliyor. Sen de ayarla artık kendini ona göre. Mazeret yok

İyi kötü bütün menülerini bekliyorum

Canım Karatay akşam meyve yemeyi pek tavsiye etmiyor

Karatay olarak değil canım normalde gün içinde belli bir saatten sonra yenilen meyvelerdeki fruktoz denilen meyve şekeri direkt depolanıyor. O nedenle ben de tavsiye etmiyorum o saat 15:00 ten sonra yenilen meyveyi.

Kızlar ben kaçıyorum şimdi hastaneye. İnşallah doktor çıkmadan yetişirim. Gelince görüşmek üzere. Bu arada ola ki bir sıkıntı çıkar listeyi paylaşmazsam @ada81 canım sen biliyorsun. Ada da olmazsa kızlar 4. takım kardeş takımımız. Oradan yardım isteyebilirsiniz. Çoğunluğunuz da telefon numaram var oradan hatırlatabilirsiniz. Öpüyorum kocaman hepinizi

Tanıştığımıza memnun oldum canım. Maşallah çok güzel kilo vermişsin. Öncesi sonrası resimlerine de baktım. Gerçekten arada büyük fark var. Çok güzel olmuşsun canım tebrik ederim

Eyvah eyvah :) :) :)
Aslında çok ihtiyacım var ama bir yandan ev topluyorum taşınma telaşı çocukların yazılı haftaları bir yandan onları çalıştırıyorum bir yandan bebişle ilgi oyun vs derken kendime hiç vakit ayıramıyorum

+ olmayacakmıydı canım o :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…