Bu arada listemizi şimdi hazırlayamayacağım. Hastaneye tekrar gideceğim sonuçları göstermek için. 16:30 dan sonra inşallah bir aksilik çıkmazsa. Ben de kilo bildirimimi yapayım. Maalesef bu hafta saçma sapan beslendim. Hiç dikkat etmedim yediklerime ve öğün saatlerime. Üzerimde kötü bir enerji var. Bunun sonucunu da kötü bir şekilde aldım. Geçen hafta da ödemlerden dolayı sabittim zaten.
Geçen hafta: 64.7
Bu hafta: 65.3
-600
dişleri olan bir köpekbalığı daha korkutucu olurdu.
aslında daha iyi bir ceza buldum!! piranha
hiç acımam kendime
Bu hiç olmamış kaptan
evet Karatay yapmaya çalışıyorum tam uyamasamda öğün arasında birşey yemeyi önermiyor ama 5 saat kadar ona dikkat etmeye çalışıyorum genelde 09 en geç 10 da kahvaltım bitmiş oluyor 11 de yediğim çok nadirdir sen ona denk geldin kiloma ve boyuma göre 2lt su içmem lazım onu bazı günler hariç hep içiyorum sporu arttıracağım farkındayım az yapıyorum sen kilomu aldın verdin miKaratay yapıyorsun biliyorum canım ama benim bu menüde dikkatimi çeken en kötü şey maalesef ki kahvaltının saati. Yediklerin çok güzel hem de sağlıklı. Ama bence kahvaltını biraz erkene çevir ve karataya uymasa bile iki öğünün tam ortasında bir ara öğün yap. Meyveyi de o ara öğünde tüket. Suyu da mutlaka ölçülü iç ki az mı içiyorsun çok mu içiyorsun bilelim. Spor yapmaya çalış çünkü verilecek az bir kilon var. Eğzersiz olmadan sadece diyetle gitmiyor son kalan kilolar. Her gün yapamasan bile haftada en az 3 gün mutlaka en az 35 dakika spor lazım.
yok hiç sorun değil amaç kilo vermekİyisin canım iyisin kötüsün demedim sadece listeye girerken kilo vermiş olman gerekiyor. Sen geçen haftaya göre kilo almış görünüyorsun o yüzden almadım.
3 haftada kas oranım artmış olabilir mi acaba az mı yiyorum ama hiç açlık çekmiyorum yediklerim bana yetiyorHarikasınız kızlar
Canım vücudundaki kas oranı arttıysa fazla gibi çıkmış olabilirsin ya da bazen vücud kendini korumaya alıyor az yediğinde özellikle. Öyle bişeyler olmuş olabilir
evet Karatay yapmaya çalışıyorum tam uyamasamda öğün arasında birşey yemeyi önermiyor ama 5 saat kadar ona dikkat etmeye çalışıyorum genelde 09 en geç 10 da kahvaltım bitmiş oluyor 11 de yediğim çok nadirdir sen ona denk geldin kiloma ve boyuma göre 2lt su içmem lazım onu bazı günler hariç hep içiyorum sporu arttıracağım farkındayım az yapıyorum sen kilomu aldın verdin mi
yok hiç sorun değil amaç kilo vermek
3 haftada kas oranım artmış olabilir mi acaba az mı yiyorum ama hiç açlık çekmiyorum yediklerim bana yetiyor
işte buuulatiska artık sen de benim rakibimsin
Bittin sen
Yok ama dişleri yok yaaa ciğnemeye çalışması bile bence büyük işkence
Sen benden de fenaymışsın iyi ki sen kaptan felan değilsin
Güzel rakibem hoşgeldin. Hazırım yarışa. Yamam dediğin gibi yapacağım sporu arttırıp yeşil çayı bir kupa daha artıracağım
Haftaya gerçekten kilo vereceğim Allah’ın izniyle tabi M merve4416 kork benden
ya çok iyi oldu ben yarış rekabet hırs tatlı tatlı atışmalar çok severim bu bizi hedefe ve doğrudan başarıya götürecektir hay aklınla bin yala rakibimi de sevdim kız Merve hazırmısın
ya aslında burda yazan çoğu kişiye göre iyiyim bence tamam haftaya artık Ne yapalım sanada kolay gelsin bebeğine çok geçmiş olsun tez zamanda iyileşsin inşallah
Canım ikimiz de Karatay yapıyoruz. Güzel eşleştirme olmuşevet Karatay yapmaya çalışıyorum tam uyamasamda öğün arasında birşey yemeyi önermiyor ama 5 saat kadar ona dikkat etmeye çalışıyorum genelde 09 en geç 10 da kahvaltım bitmiş oluyor 11 de yediğim çok nadirdir sen ona denk geldin kiloma ve boyuma göre 2lt su içmem lazım onu bazı günler hariç hep içiyorum sporu arttıracağım farkındayım az yapıyorum sen kilomu aldın verdin mi
yok hiç sorun değil amaç kilo vermek
3 haftada kas oranım artmış olabilir mi acaba az mı yiyorum ama hiç açlık çekmiyorum yediklerim bana yetiyor
Canım Karatay akşam meyve yemeyi pek tavsiye etmiyorDünkü menüm
11::00
3 haşlanmış yumurta
Zeytin peynir 1 avuç ceviz
Yeşil çay
18:00
1 lahmacun biraz salata
Yarım muz
Ayran
Spor yok su bilmiyorum
işte buuu
ama çarşamba itibari ile başlıyoruz. çünkü misafirim geliyor 4 günlüğüne. bunlardan biri ilk kez gelecek, gelinimiz.. şimdi onu serpme kahvaltıya, yemeğe götürmesem olmaz di mi... işin ucunda künefeler, peynirli helvalar var... porsiyonları küçük tutacağım, söz... çarşamba tartılıp kapışmaya hazırlanalım mı...
Canım Karatay akşam meyve yemeyi pek tavsiye etmiyor
Canım ikimiz de Karatay yapıyoruz. Güzel eşleştirme olmuş
Tanıştığımıza memnun oldum canım. Maşallah çok güzel kilo vermişsin. Öncesi sonrası resimlerine de baktım. Gerçekten arada büyük fark var. Çok güzel olmuşsun canım tebrik ederimKızlar bu arada takımın büyük çoğunluğu yeni olduğu için hiç birinize kendimi tanıtamadım. Şimdi az bir vaktim var hastaneye gitmeden. Hazır bunu fırsat bilip kısaca tanıtayım sizlere kendimi.
İsmin Ebru. 37 yaşımdayım. Evliyim. İki tane kız çocuğum var. Büyük olan ocak ayında 13 yaşına girecek, küçük kızım ise henüz 5,5 yaşında. Yaklaşık 1,5 yıldır Kırıkkale' de yaşıyorum. Aslen Kırşehir' liyim. Daha önce de Konya' da yaşıyordum. Hastane de çalışıyorum, memurum. Aynı zamanda İşaret Dili Eğitmenliği ve yüzme hakemliği yapıyorum. Cuma zayıflama yarışmalarına ilk olarak 2011 yılının sonunda katıldım. Kendimi bildim bileli hiç bir zaman kilolu olmadım. Boyum 170, evlenmeden önce hep 50 li kilolardaydım. Evlendikten sonra yavaş yavaş aldım. Arkasından hamilelik olunca ister istemez kilolarım kaldı. Çok önemsemiyordum o zamanlar ki Adana' dan Konya' ya tayin olduktan sonra sanırım psikolojik olarak etkilenip kısa bir sürede 11 kiloya yakın aldım. Hatta hastalıktan korkup bir sürü tahlil yaptırdım. Şükür hiç bir şey çıkmadı. Sonra ayağım kırıldı. Bir ay alçıda kaldıktan sonra tartıya bir çıktım ki 85,5 kiloyum. Önce ufak bir şok yaşadım çünkü hamileliğimde bile en fazla 82 kilo olmuştum. İnternette yaptığım araştırmalar sayesinde Kadınlar Kulübünü buldum. Önce başarı hikayelerini okudum. Ağzım bir karış açık şekilde öncesi, sonrası fotoğraflara baktım üç gün boyunca. Sonra dedim ki onlar yapıyorsa ben neden yapamayayım, ne eksiğim var benim onlardan. Bu düşünceyle katılmak istiyorum topiğine yazdım ve 13. takımdan çağrı aldım. Kulakları çınlasın bütün arkadaşlarımın. Ve 13. sayesinde 6 ay da yaklaşık 25 kiloya yakın verip 61,8 kiloyla mezun oldum. Mezun olduktan hemen sonra zayıflığımın tadını çıkartamadan ikinci kızıma hamile olduğumu öğrendim. Diyetin hemen arkasından hamile kalınca ister istemez kilo biraz fazla alınıyor. 83 kiloyla doğum yaptım. Arkadan da tekrar yarışmaya geldim. Bu kez de mezun olursam inşallah sanırım 4. mezuniyetim olacak çünkü artık sayamıyorum. Ama bir daha asla ve asla eski kiloma dönmedim. Birazcık ucunu kaçırınca tekrar dönüyorum listeye. Hemen toparlanıyor. Ama bu kez son mezuniyetim olacak çünkü artık korumayı da öğreneceğim.
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...iflama-yarismasi.1058619/page-2#post-56381663
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ene-sokma-cabasi.1042214/page-4#post-55808130
Bu iki linkten benim hakkımda detaylı bilgi alabilirsiniz. Üşenmeyin bakın pişman olmayacaksınız. Fotoğraflarım da var
Veee merak ettiğiniz her şeyi sorabilirsiniz.
Eyvah eyvah :) :) :)zambak86 işin bitti canım her akşam menülerini tek tek kontrol edeceğim. Ve artık şu takıma uğramama olayını çözelim çünkü biliyorsun ki bu bizim için büyük sıkıntı. Eğer bu hafta da düzeltemezsek menüleri maalesef haftaya seni izne ayırmak zorunda kalacağım. Lütfen her akşam bir kez bile olsun gel ve menünü yaz. Hem rakibimsin artık ona göre
+ olmayacakmıydı canım o :)Bu arada listemizi şimdi hazırlayamayacağım. Hastaneye tekrar gideceğim sonuçları göstermek için. 16:30 dan sonra inşallah bir aksilik çıkmazsa. Ben de kilo bildirimimi yapayım. Maalesef bu hafta saçma sapan beslendim. Hiç dikkat etmedim yediklerime ve öğün saatlerime. Üzerimde kötü bir enerji var. Bunun sonucunu da kötü bir şekilde aldım. Geçen hafta da ödemlerden dolayı sabittim zaten.
Geçen hafta: 64.7
Bu hafta: 65.3
-600
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?