Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

30.12.2018
11.00 :
10 Antep fıstığı
1 hurma
1 kayısı
1 kupa sütlü tarçınlı kahve

14.00 :
2 yumurtalı menemen
2 çatal peynir
3 dilim çavdar ekmeği

17.00 :
1 hurma
1 elma

19.00 :
2 dilim palamut balığı
1 porsiyon salata
1 dilim beyaz ekmek

21.00 :
3-4 tane püskevüt çayıma bandım

Günaydın canlar

vayyy 2 rakibin mi var senin yakışırrrr
Geçmiş olsun canım mide rahatsızlıkları çok kötü oluyor

Canımm çok teşekkürler Aynen su içmeye korkuyorum o kadar kötü bir şey Allah kimseye yaşatmasın. Tek avantajı oldu bir şey yiyemedim

Biz kutluyoruz ama ailecek kendimize zaman ayırıyoruz. Güzel bir sofra kurup televizyon izliyoruz. Ama öyle abartılı bir kutlama değil. Sonuçta yeni bir yıla başlıyoruz. Güzel başlayalım güzel olsun
İpin ucunu kaçırma bari sonuçta normal günlerden farklı bir sofra olacak eh bide alkol varsa yandı gülüm keten helva

Evet emziriyorum. O yüzden emzirme döneminde hep kilo alıyorum bu sefer almamak için bu gün diyete başladım bakalım :)))
Canim senin icin diyet erken degilmi daha yeni dogum yaptin... aburcubur yeme ama herseyden yemen lazim sutun kalitesi düşer Allah korusun...

Bu ayy regli gecikecek gibi simdiye agrilarimin artmasi lazimdi ama artmadi ...

slm kaptanim herkes iyidir umarim aklimda var burasi hep . kilo almadim ama veremedim de yeni bir sehir calisma hayatina uyum saglama gibi pek cok problemlerle ugrastigim icin tekrar geri donmeyi goze alamadim ama takimi coook ozledim kaptanim

Bugünkü menüm
Sabah 10:45
2 haşlanmış yumurta, 10 adet zeytin, peynir, 2-3 adet ceviz, bir kase nar

Akşam 17:00
Bir tabak haşlanmış karnıbahar, üzerinde sarımsaklı yoğurt, 1 bardak soda

Yeşil çayımı içeceğim. 2,5-3 litre su içildi
LAydLiNe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…