Emziriyorsan ondandırAcıktım ben yaaa kahvaltıyı 11 de yaptım halbuki
Evet emziriyorum. O yüzden emzirme döneminde hep kilo alıyorumEmziriyorsan ondandır
Günaydın canlar
vayyy 2 rakibin mi var senin yakışırrrr
Geçmiş olsun canım mide rahatsızlıkları çok kötü oluyor
Hoş geldin. Geçmiş gitmiş olsun inşallah tekrarlamaz.
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun canım
Yok canım bizde kutlamıyoruz, sıradan bir gün
İpin ucunu kaçırma bari sonuçta normal günlerden farklı bir sofra olacak eh bide alkol varsa yandı gülüm keten helvaBiz kutluyoruz ama ailecek kendimize zaman ayırıyoruz. Güzel bir sofra kurup televizyon izliyoruz. Ama öyle abartılı bir kutlama değil. Sonuçta yeni bir yıla başlıyoruz. Güzel başlayalım güzel olsun
İpin ucunu kaçırma bari sonuçta normal günlerden farklı bir sofra olacak eh bide alkol varsa yandı gülüm keten helva
Canim senin icin diyet erken degilmi daha yeni dogum yaptin... aburcubur yeme ama herseyden yemen lazim sutun kalitesi düşer Allah korusun...Evet emziriyorum. O yüzden emzirme döneminde hep kilo alıyorumbu sefer almamak için bu gün diyete başladım bakalım :)))
Havalar güzel mi canım orada. Burada kar var. Eve hapsolduk
Aynen canım diyet derken beyaz ekmek ve tatlıyı kesicem inşallah.Canim senin icin diyet erken degilmi daha yeni dogum yaptin... aburcubur yeme ama herseyden yemen lazim sutun kalitesi düşer Allah korusun...
Aynen canım diyet derken beyaz ekmek ve tatlıyı kesicem inşallah.
YoksaaaBu ayy regli gecikecek gibisimdiye agrilarimin artmasi lazimdi ama artmadi ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?