Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Aksam kötü olmus canim bol karbon olmus

Tekrardan merhabalar
Adım Seda öğretmenim 3 çocuğum var 34 yaşındayım Artvin de yaşıyorum boy 165 kilo 71 63 e kadar düşmüştüm tekrar aldım 10 kilo vermek istiyorum hayatım boyunca hep kiloluydum hamilelik dönemlerinde durum daha da kötüleşti inşallah son 10 kiloyu birlikte veririz

Tekrar hoşgeldin canim , bende 37 yadindayim 1 cocugum var..))
Takimin en buyuk avantaji motivasyon sağlaması... bunun icin hergun duzenli takima gelmek gerekiyor... duzenli menu ve ne kadar spor yaptigimizi paylasiyoruz... birbirimizin menulerine yorum yapiyoruz mutlaka.... nerde hata yapiyoruz birbirimize yardimci.oluyoruz...
Bazende hayati paylasiyoruz ))

Asıl derdim 70 li kilolara değil yanlış beslenmemle çünkü böyle giderse 80 de 90 da olabilşrim
Zaten oyle oluyor canim ben bu takimlar sayesinde 76 kusurlerle basladim 66.800 görmüştüm bi zamanlae sonra bi biraktim hoop geri geldi kilolar... (

10 yıl önce kk ya girmeden duramazdım buradaki yalnızlığımı kk ile paylaşmıştım çocuklarımı buradaki arkadaşlarla büyüttüm ama bi ara sorun oldu giremedim bayağı bi ayrı kaldım cuma yarışmalarına da katılmıştı birlikte başaracağımıza inanıyorum

Bende ilk kk ile esimin gorev nedeni olarak dogudaydik o zaman tanismistim gercekten iyi gelmisti banada

Bugün karışık bi gündü ama ajanda mı hazırladım yarından itibaren paylaşırım ilk hafta hatalarım olursa affola

Bugün karışık bi gündü ama ajanda mı hazırladım yarından itibaren paylaşırım ilk hafta hatalarım olursa affola
Hepimizin hataları bazen istemesekde kacamaklarimiz oluyor canim iste oyle durumlarda birbirimizi motive ediyoruz .. belki tam pes edecekken takim arkadaslari bizi kendimize getiriyor ...
Keyifle muhabbettle bu kilolara elveda diyecegiz.. bahara fit anneler olacağız ...)

Hadi inşallah 2019 bizim yılımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…