Kunefe yedin mi ?Eşim alışveriş diye beni künefeciye götürdüGelen ikramlardan yedim. 10 adet Antep fıstığı, bir kaşık nar, ufak dilim muz, kivi, portakal havuç.
İnşallah yarın artı görmem
Aksam kötü olmus canim bol karbon olmusKızlar iyi aksamlar ben bugün kötü bi menüyle geldim
Kahvaltı 09.00
1 parca ekmek
1 kibrit kutusu kadar süzme peynir
8 zeytin 1 haşlanmış yumurta
Ara 1 mandalina 1 gun kurusu
Öğle 1 kase yoğurt 1 kase çorba 2 dilim ekmek
Ara 1 havuç
Akşam 2 dilim kremalı ekmek kadayıfı 1 kase cips 1 halka tatli
Aç karna arkadaşa gittim birde ustune moralim bozuktu tutamadım kendimi
Hoşgeldin canim aramiza keyifle kilo vermeler... 1. Saydaki kurallarimizi okuyup tanitim formunu doldurursan hepimiz seni daha iyi taniriz...Merhaba ben de 2019 da sizlerle olacağım
Tekrar hoşgeldin canim , bende 37 yadindayim 1 cocugum var..Tekrardan merhabalar
Adım Seda öğretmenim 3 çocuğum var 34 yaşındayım Artvin de yaşıyorum boy 165 kilo 71 63 e kadar düşmüştüm tekrar aldım 10 kilo vermek istiyorum hayatım boyunca hep kiloluydum hamilelik dönemlerinde durum daha da kötüleşti inşallah son 10 kiloyu birlikte veririz
Ada81 kilolarımız yakınmış çok sevindimHoşgeldin canim aramiza keyifle kilo vermeler... 1. Saydaki kurallarimizi okuyup tanitim formunu doldurursan hepimiz seni daha iyi taniriz...
Canim, kaptanimiz gelince aciklama yapacaktir mutlakaİlk kilo bildirimi için cumayı mı bekleyeceğim yoksa 2 haftalık sürem başladı mı
Zaten oyle oluyor canim ben bu takimlar sayesinde 76 kusurlerle basladim 66.800 görmüştüm bi zamanlae sonra bi biraktim hoop geri geldi kilolar...Asıl derdim 70 li kilolara değil yanlış beslenmemle çünkü böyle giderse 80 de 90 da olabilşrim
10 yıl önce kk ya girmeden duramazdım buradaki yalnızlığımı kk ile paylaşmıştım çocuklarımı buradaki arkadaşlarla büyüttüm ama bi ara sorun oldu giremedim bayağı bi ayrı kaldım cuma yarışmalarına da katılmıştı birlikte başaracağımıza inanıyorumTekrar hoşgeldin canim , bende 37 yadindayim 1 cocugum var..))
Takimin en buyuk avantaji motivasyon sağlaması... bunun icin hergun duzenli takima gelmek gerekiyor... duzenli menu ve ne kadar spor yaptigimizi paylasiyoruz... birbirimizin menulerine yorum yapiyoruz mutlaka.... nerde hata yapiyoruz birbirimize yardimci.oluyoruz...
Bazende hayati paylasiyoruz))
Evet , ikili yarislarda yapiyoruz aramızda belki haftaya cuma seninle yarisirizAda81 kilolarımız yakınmış çok sevindim
Bende ilk kk ile esimin gorev nedeni olarak dogudaydik o zaman tanismistim gercekten iyi gelmisti banada10 yıl önce kk ya girmeden duramazdım buradaki yalnızlığımı kk ile paylaşmıştım çocuklarımı buradaki arkadaşlarla büyüttüm ama bi ara sorun oldu giremedim bayağı bi ayrı kaldım cuma yarışmalarına da katılmıştı birlikte başaracağımıza inanıyorum
Hepimizin hataları bazen istemesekde kacamaklarimiz oluyor canimBugün karışık bi gündü ama ajanda mı hazırladım yarından itibaren paylaşırım ilk hafta hatalarım olursa affola
Hadi inşallah 2019 bizim yılımız olsunHepimizin hataları bazen istemesekde kacamaklarimiz oluyor canimiste oyle durumlarda birbirimizi motive ediyoruz .. belki tam pes edecekken takim arkadaslari bizi kendimize getiriyor ...
Keyifle muhabbettle bu kilolara elveda diyecegiz.. bahara fit anneler olacağız ...)
InsallahhhhHadi inşallah 2019 bizim yılımız olsun
Haftada yarım kilo dahi versek nisanda süper değişim olur sonra elbiseni de birlikte seçerizInsallahhhhkizimin nisanda dogum gunu var ayyy bu sefer şık bi elbise giymek istiyorum
Ayyy insallah ne guzel dedinHaftada yarım kilo dahi versek nisanda süper değişim olur sonra elbiseni de birlikte seçeriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?