Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben şimdilik Karatay yapıyor gibiyim ama birebir uygulamıyorum kendimi çok kasmak istemiyorum amacım sağlıklı beslenmek ve biraz kilo vermek kendime göre beslenme düzeni oluşturmaya çalışıyorum Allah’a şükür kilodan dolayı sağlık sorunu yaşamıyorum ama gelecekte daha sağlıklı ve fit görüntü için biraz boğazıma dikkat ediyorum hedefime ulaşınca tabi ki güzel yemeklerden yiyeceğim ölçülü çekilde 53,54 kilo olmak istiyorum eğerki bu kiloya düşüp tekrar 56 gibi bir rakama ulaşırsam tekrar kemerleri sıkacağım

Ben de 53 lere kadar düşmek istiyorum. Hedef kiloma ulaşınca da dikkatli bir şekilde yemeye devam edeceğim. Yoksa fazlasıyla geri gelir

Dünkü kaçamak bana +200 getirdi Bugün bir karar aldım şeker orucuna başladım. Çünkü bu hafta kilo veremedim bir türlü. Kilom gidip geldi. Slim in 6 yı da oğlumdan dolayı yapamıyorum. 15 dakika eliptiğe başlamayı düşünüyorum bugün. Umarım yarın tartıda eksileri görürüm

Günaydın merveciğim bende bir düşündüm yapayım mı diye baktım ki kilo veriyorum vazgeçtim zaten pek şekerli ünlü şeyler yemiyorum Arafda sırada oda çok minik oluyor eskiye nazaran çok çok azaldı tabi buda bende kilo kaybına sebep oldu

Ben sadece kahvaltıda meyve yiyordum. Ama bana ne yesem yarıyor. O yüzden meyveyi bırakmaya karar verdim. Yarın tartıda sonucu göreceğim artık. Kahvaltıda meyve yemedim.

Günaydın takımım bende zayıflamak için her yolu deneyip metabolizması ı allak bullak edenlerdenim yıllar süren tecrübem en iyisi ara öğünlü diyetisyen listesi olduğu bende azcık Karatay azcık diyetisyen gideceğim online çok diyetisyenle çalıştım bildiğimizi dışında birşey söylemediler tek artısı motivasyonu oda burada çok var

Günaydın peki örnek bir liste verebilirmisin

Eski mesajlarına bir göz attım da sanırım estetik olacaksın benim ablam karın germe gögüs küçültme dikleştirme ameliyatı oldu 9000 tl vermişti geçen sene

Eski mesajlarına bir göz attım da sanırım estetik olacaksın benim ablam karın germe gögüs küçültme dikleştirme ameliyatı oldu 9000 tl vermişti geçen sene
İnşallah canım ben devlette olacağım Dr ücret çıkarmamaya çalışacağım ama olursa en fazla3bin olur dedi

Tehlikeli bi durumu oluyormuymus ? Ben kokuyorum

İnşallah canım ben devlette olacağım Dr ücret çıkarmamaya çalışacağım ama olursa en fazla3bin olur dedi
Devletin estetik ücretini karşıladığını bilmiyordum ne yaptıracaksın tam olarak sigortalı olarak başvuruyorsun dimi

Tehlikeli bi durumu oluyormuymus ? Ben kokuyorum
Birwz ağrıları falan oldu tabi özellikle karın ameliyatı ağrılıymış ama şimdi dümdüz karnı ve gergin göğüsleri 100 falandı şimdi 85 olmuştur ve evde tişörtle sütuensiz çok rahat dolaşıyor 40 yaşında genç kı gibi oldu

Aşırı olunca sarkma yapmaya çalışacak birazda Dr elinde bence çünkü burda herkesi ücretsiz burun ameliyatı yaptı göğüste çok duydum ama karın konusu kesin değil yeni atanan Dr sanırım tecrübe edinmeye çalışıyor zorunlu hizmeti bitene kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…