Kızlar iyi aksamlar ben bugün kötü bi menüyle geldim
Kahvaltı 09.00
1 parca ekmek
1 kibrit kutusu kadar süzme peynir
8 zeytin 1 haşlanmış yumurta
Ara 1 mandalina 1 gun kurusu
Öğle 1 kase yoğurt 1 kase çorba 2 dilim ekmek
Ara 1 havuç
Akşam 2 dilim kremalı ekmek kadayıfı 1 kase cips 1 halka tatli
Aç karna arkadaşa gittim birde ustune moralim bozuktu tutamadım kendimi
Iyiki yazdin tamda bozunca pes etme dürtüsü varTehlikeli sularda yüzüyosun canım olmaz böyle.Bende canım sıkkınken daha çok yemeğe sarıyorum. Ama bu şekilde herşey daha kötü oluyor. Eğer biyere gideceksen bişeyler atıştırmanı tavsiye ederim aç olunca bende kendime engel olmakta çok zorlanıyorum. Bi öğünde bozduk diye pes etmek yok. Hemen yeniden başlıyoruz
Neyse bişey olmaz çok tehlikeli şeyler yememişsin öyle düşün birde yarına toparlarsın dengelersin durumuBu menünün üstüne bir şeyler yedim
Ben de ilk Kangal da tanıştım hiç bir sosyallik olmayınca gurbette de olunca kk iyi gelmişti banaBende ilk kk ile esimin gorev nedeni olarak dogudaydik o zaman tanismistim gercekten iyi gelmisti banada
Yok canım yemedim.Kunefe yedin mi ?
İnşallah toparlarım. 64 ün altına inemedimNeyse bişey olmaz çok tehlikeli şeyler yememişsin öyle düşün birde yarına toparlarsın dengelersin durumu
AA ben ne diyorum yahu rakibime:)
Oraya kadar git künefe yemeden geri dön olacak iş değil her babayiğidin harcı değilYok canım yemedim.
Tebrikler valla canimYok canım yemedim.
Akşam zayıf olmuş canım. Sabah güzel olmuş afiyet olsun08:30 yarım ayva
10:00 pastırma
2 sigara böreği peynirli
Yarım bardak süt
Peynir siyah zeytin
2,3 çatal Nutella
Rezene çayı
16:00 salatalık turşusu
Kıymalı bamya
1 muz biraz ceviz ve yarım ayva
2,5 lt su
Künefeyi severim ama çok değilOraya kadar git künefe yemeden geri dön olacak iş değil her babayiğidin harcı değil
Fıstığı da boldu. 58 e düşersem gidip bol fıstıklı katmer yiyeceğim oradaTebrikler valla canim..ben o kunefeciye gidecemde yemiyecektim imkansiz cunku şerbetli sevdigim tek tatli
O maras dondurmasini kunefe uzerinde yiyecen ayyyyy cok aciktim feciiii60 a düşünce de maraş dondurması yiyeceğim. Dondurucuda beni bekliyor
Ben 60 kilo olmayı bekliyorum. 4 kilom kaldı. Bu hafta çok yavaş gidiyorO maras dondurmasini kunefe uzerinde yiyecen ayyyyy cok aciktim feciiiihayaller ve hayatlar yasiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?