Çocuk doğurduktan sonra çoğu kişinin ihtiyacı olan şey bence :)Eski mesajlarına bir göz attım da sanırım estetik olacaksın benim ablam karın germe gögüs küçültme dikleştirme ameliyatı oldu 9000 tl vermişti geçen sene
Oh ne güzelBirwz ağrıları falan oldu tabi özellikle karın ameliyatı ağrılıymış ama şimdi dümdüz karnı ve gergin göğüsleri 100 falandı şimdi 85 olmuştur ve evde tişörtle sütuensiz çok rahat dolaşıyor 40 yaşında genç kı gibi oldu
Ayyy cok guzel tam kiskanilacak bi durumBirwz ağrıları falan oldu tabi özellikle karın ameliyatı ağrılıymış ama şimdi dümdüz karnı ve gergin göğüsleri 100 falandı şimdi 85 olmuştur ve evde tişörtle sütuensiz çok rahat dolaşıyor 40 yaşında genç kı gibi oldu
Bugün pazar saniyorumBuralar da çok soğuk. Tatil hiç eğlenceli değil
Sayın rakibim tam tartı günüm regl günüme denk geliyor mahvoldum ben kesin fazla gosterecekYeni yılın ilk gününden selamlar...
Umarım akşam kimse yemeyi çerezi vs. fazla kaçırmamıştır. Bol eksiki bir yıl olsun inşallah hepimiz için amin
Hadi senin kilon azaldi daha yavas verebilirsin yada kilo verme durabilir bana ne olduuu benimde kilom sabit.Cuma’dan beri giden kilo yokGelen +200 var Ne olacak bu halim
Canım belki regl dönemindesin o yüzden de olabilirHadi senin kilon azaldi daha yavas verebilirsin yada kilo verme durabilir bana ne olduuu benimde kilom sabit.... tamam regli siskinligim var o ayri bugun kilo verememek beni cok sinirlendirdi birakacam karatayi dedimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?