inşallah canım , bugün soğan suyu yapıp içeyim belki regli gelirOlsun canım. Arada olur öyle. Haftaya kadar olursun inşallah da güzel bi eksiyle gelirsin.
Ya sabit şöyle besleneceğim böyle besleneceğim demiyorum artık duruma göre şartlara göre dışardaymışım evdemiyim sabah az mı yedim çok mu yedim misafirlik falan filan regl durumları açlık durumlarıma göre öğün sayımı belirleyeceğimcanım ben dün hemen hemen tüm gün nette gezdim kilo verenlerin hikayelerini okudum vs... sonra diğer takımlarıda gezdim gördümkü millet sabah , ara , öğle , ara, akşam , ara şeklinde beslenenler daha iyi kilo vermiş...
evet benim yıllardır redettiğim bir beslenme şekli ama bu beslenme şekli daha çok kilo verdirmiş....
sadece sabah erken kalkabilsem sanırım bende bu şekile dönecem...zaten diyetisyenle başlamayı kafaya koydum..
aslında daha mantıklıYa sabit şöyle besleneceğim böyle besleneceğim demiyorum artık duruma göre şartlara göre dışardaymışım evdemiyim sabah az mı yedim çok mu yedim misafirlik falan filan regl durumları açlık durumlarıma göre öğün sayımı belirleyeceğim
inşallah canım , bugün soğan suyu yapıp içeyim belki regli gelir
Yani çok kasmaya gerek ben kendi bünyem için diyorum tabi ki başkası Harfiyen uyar daha iyi kilo verir ama ben böyle daha mutluyum hayatımda hareket Te var artık dikkatli yedikten sonra bence sorun yokaslında daha mantıklıbende artık kitlemeyecem metabolizmayı ...
Günaydın kızlar
Bu sabah çok tuhaf bir güne uyandım.Sabah eşim seslendi, kalk hayatım saat 08:00 dedi ki benim mesaim 08:00 de başlıyor. Hemen kalktım lavoboya gittim. Tartıya bir çıktım tartı çalışmıyor. Şaka gibi. Bu arada elektrikler gitmiş. Ev karanlık. Veee buz gibi olmuş. Neyse dedim giyindim evden çıktım. Elektrikler olmadığı için garaj kapıları çalışmıyor. Açmaya çalışıyor komşular. Arabamda garajda kaldı. İşe yarım saatlik gecikmeyle geldim ama sanırım tartının pili bitti tartılamadım. Hala şokundayım bu sabahın. Umarım gün boyu böyle devam etmez.
aslında benimde düzelir gibi oldu bu ay yine geciktiEvet soğan suyu iyi gelir sabah akşam iç bikaç gün bakalım. Bende ne çektim polikistik overdan. Benimde evlendikten sonra düzene girdi
çook iyi canım tebriklerKilo bildirimi
Geçen hafta : 94.6
Güncel : 93.8
Fark : 0,800
Yüzde : 0,845
Günaydın kızlar. Gece 3 de oğlumu hastaneye kaldırdık. Ateşi var. Dış de çıkarıyor mus. Sabah a kadar uyumadim yavrum yanıyor.
Canım normalde dediğin gibi ama biz kilo vermeye çalıştığımız için yemememiz lazım. Ve mümkün olduğunca beyaz undan uzak durmalıyız. O yüzden kilo verme sürecimiz boyunca hayatımızda olmamalı.Ya evde mis gibi yapıldıktan sonra içinde kıyma soğan biraz baharat var ben hamuruna yumurta da koyuyor ve abartmamak kaydıyla bir tabak tepeli dolu değil üstünde tereyağ ve yoğurt bana çok da kötü gelmedi bir dilşm ekmekte olan un kadar un vardır
Karışım konusunda hala aynı fikirdeyim canım. Hastalık için kullanabilirsin ama kilo verme konusunda hiç bir karışıma gerek yok bence. Sağlıklı beslendiğin sürece zaten kilolar gidiyor kendiliğinden. Mantı için hiç özüre gerek yok ben espiri yapmıştımYa karışım derken işte zencefil limon dilimi nane veya salatalık kabak rendele yoğurt içine gibi demek istedim şöyle karaciğeri temizleyen birşey
Ya demek terlemem lazım mesela çocuğu okula götürüyorum tempolu yürüyorum çok az sırtım terliyor öyle şıp şıp sular akmıyor boşa mı yürümüş oluyorum yani
Ya evet haklısın mantı konusunda bir daha özendirici konuşmayacağım herkesten özür dilerim
Ben çalışmıyorum evdeyim ama bugün 4 öğün yemek yedim İnan ki Daha çok acıktım yedikçe yiyesin geldi
Bence senin menülerin çok iyiydi benim kaçamaklarım vardı biraz açıldım ama kontrolümü hiç kaybetmedim hep minik minik tattım nefsimi körelttim bu bile bana yetti haftaya rejime başlamamın bir ayı dolacak hedefim 61 kiloya inmekTebrik ederim rakibem. Bu hafta menülerin çok iyiydi ondan dolayı bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?