Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ya sabit şöyle besleneceğim böyle besleneceğim demiyorum artık duruma göre şartlara göre dışardaymışım evdemiyim sabah az mı yedim çok mu yedim misafirlik falan filan regl durumları açlık durumlarıma göre öğün sayımı belirleyeceğim

aslında daha mantıklı bende artık kitlemeyecem metabolizmayı ...

aslında daha mantıklı bende artık kitlemeyecem metabolizmayı ...
Yani çok kasmaya gerek ben kendi bünyem için diyorum tabi ki başkası Harfiyen uyar daha iyi kilo verir ama ben böyle daha mutluyum hayatımda hareket Te var artık dikkatli yedikten sonra bence sorun yok

Yaa geç öğleye yakın tartılınca fark daha fazla çıkıyor. Ama ben işe geldiğim için mecbur erken tartılıyorum. Ama bu haksızlık

Ve pazar günü de kilom buydu. O günden beri oynamamış. Pazartesi tekrar diyetisyene gidiyim inşallah

Günaydın kızlar

Bu sabah çok tuhaf bir güne uyandım. Sabah eşim seslendi, kalk hayatım saat 08:00 dedi ki benim mesaim 08:00 de başlıyor. Hemen kalktım lavoboya gittim. Tartıya bir çıktım tartı çalışmıyor. Şaka gibi. Bu arada elektrikler gitmiş. Ev karanlık. Veee buz gibi olmuş. Neyse dedim giyindim evden çıktım. Elektrikler olmadığı için garaj kapıları çalışmıyor. Açmaya çalışıyor komşular. Arabamda garajda kaldı. İşe yarım saatlik gecikmeyle geldim ama sanırım tartının pili bitti tartılamadım. Hala şokundayım bu sabahın. Umarım gün boyu böyle devam etmez.

Dünkü menü
09:30 yeşil çay birkaç dilim mandalina
Domates salatalık zeytin yeşil biber
Peynir 2 haşlanmış yumurta

12:30 yarım mango
Birkaç dilim domates ve salatalık
4 zeytin kibrit kutusu keçi peyniri

15:30 beyaz lahana salatası ( çok lezzetliydi)

18:30 10 adet kadar beyaz lahana sarması
Yeşil çay

2,5 lt su ve 40 dk tempolu yürüyüş

Arada oluyor öyle aksilikler. Ben perşembe günleri de tartılıyorum cuma bi aksilik olursa kilo bildirimi yapabiliyim diye

Evet soğan suyu iyi gelir sabah akşam iç bikaç gün bakalım. Bende ne çektim polikistik overdan. Benimde evlendikten sonra düzene girdi
aslında benimde düzelir gibi oldu bu ay yine gecikti daha önce bende soğan suyu çok içerdim bu hastalığı öyle atlatmıştım .

Günaydın kızlar. Gece 3 de oğlumu hastaneye kaldırdık. Ateşi var. Dış de çıkarıyor mus. Sabah a kadar uyumadim yavrum yanıyor.

Canım normalde dediğin gibi ama biz kilo vermeye çalıştığımız için yemememiz lazım. Ve mümkün olduğunca beyaz undan uzak durmalıyız. O yüzden kilo verme sürecimiz boyunca hayatımızda olmamalı.
Karışım konusunda hala aynı fikirdeyim canım. Hastalık için kullanabilirsin ama kilo verme konusunda hiç bir karışıma gerek yok bence. Sağlıklı beslendiğin sürece zaten kilolar gidiyor kendiliğinden. Mantı için hiç özüre gerek yok ben espiri yapmıştım Canımız çeksede irademize hakim olmalıyız bence Terleme konusunda illaki şıpır şıpır terlemene gerek yok. Tempolu yürümen yeterli bence ama az da olsa vücudunda sıcaklık hissetmelisin. Kalbinin hızlı çarpması lazım bence. Eğer çalışmıyor ve evdeysen hareketin kısıtlı olur. O nedenle sabah erken uyanıyorsan üç öğün yok sabah geç uyanıyorum diyorsan iki öğün yeterli bence.

Tebrik ederim rakibem. Bu hafta menülerin çok iyiydi ondan dolayı bence.
Bence senin menülerin çok iyiydi benim kaçamaklarım vardı biraz açıldım ama kontrolümü hiç kaybetmedim hep minik minik tattım nefsimi körelttim bu bile bana yetti haftaya rejime başlamamın bir ayı dolacak hedefim 61 kiloya inmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…