Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Tmm şimdi anladım o nasıl güzel bir yemek kuru patlıcan bayılırım nerelisin sen
Taze fasulyeyi de biliyorum ama kurutulmuşunu sevmiyorum bazen üstüne yumurta da mı kırıyorlardı Yok o başkaydı galiba

Kızlar dün dört öğün yedim saha çok acıktım yedikçe yiyesim geldi bugünde bakalım öyle olacak mı gerçi bugün dışardayım

Kızlar dün dört öğün yedim saha çok acıktım yedikçe yiyesim geldi bugünde bakalım öyle olacak mı gerçi bugün dışardayım
canım ben dün hemen hemen tüm gün nette gezdim kilo verenlerin hikayelerini okudum vs... sonra diğer takımlarıda gezdim gördümkü millet sabah , ara , öğle , ara, akşam , ara şeklinde beslenenler daha iyi kilo vermiş...
evet benim yıllardır redettiğim bir beslenme şekli ama bu beslenme şekli daha çok kilo verdirmiş....
sadece sabah erken kalkabilsem sanırım bende bu şekile dönecem...zaten diyetisyenle başlamayı kafaya koydum..

1 aralik 2018

Baslangic kilom 78

Daha sonraki hafta 77

Dahasonraki hafta 76

Gecen hafta 75.6

Bu haftaki kilom 74.4

LAydLiNe ada81
wawwww rekibemmmm harikasın bükemediğim eli öperimmm tebrik ederim şimdiden benim 5 gündür adet gecikmesi yaşıyorum çook şişim ve sonuç artı gibi gelecek.....

Tebrik ederim arkadaşlar çok güzel kilo vermişsiniz. Ben bu hafta veremedim malesef. Bunun sebebi metabolizmam kendini korumaya almış olabilir. Ayrıca spor yapmamam da bunda etkili olabilir. Bu hafta elimden geleni yapacağım. Pes etmek yok.

Pes etme canim insahllah hepbirlikde kilolardan kurtulacaz o kupayi birlikde alacaz

geçen hafta : 70,700
bu hafta : 71.500
artı : 800
yüzde : -1,31

kızlar çok üzgünüm ama bu sefer elimde olan bişey değil 5 gündür regli gecikmesi yaşıyorum ve halada regli olamadım ....

geçen hafta : 70,700
bu hafta : 71.500
artı : 800
yüzde : -1,31

kızlar çok üzgünüm ama bu sefer elimde olan bişey değil 5 gündür regli gecikmesi yaşıyorum ve halada regli olamadım ....

Olsun canım. Arada olur öyle. Haftaya kadar olursun inşallah da güzel bi eksiyle gelirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…