Tmm şimdi anladım o nasıl güzel bir yemek kuru patlıcan bayılırım nerelisin senCanım kuru patlıcan kuru biber kuru domatesin güveç yapıldığı birşey
Birde taze fasulye kurutulup o şekilde pişiriliyor bilmiyorum duymusmusunuz kabuklu şekliyle ama bu yediğimiz kuru fasulyenin cinsi degil taneleri daha küçük
Başlangıç 110.9
Güncel 108.1
tebrikler canımmmmmmmmmmmmBaşlangıç 110.9
Güncel 108.1
Tebrikler cnmtebrikler canımmmmmmmmmmmm
canım ben dün hemen hemen tüm gün nette gezdim kilo verenlerin hikayelerini okudum vs... sonra diğer takımlarıda gezdim gördümkü millet sabah , ara , öğle , ara, akşam , ara şeklinde beslenenler daha iyi kilo vermiş...Kızlar dün dört öğün yedim saha çok acıktım yedikçe yiyesim geldi bugünde bakalım öyle olacak mı gerçi bugün dışardayım
Bencede. En sonunda beni gaza getirip fit hatun yapacaksınız hee...50 olsan senin için süper olur ama bence.
çok güzel yavaş gitsin ama gitsin çünkü kilon az zaten canım
Yok canım kacamaklardan dolayı gitmiyor malesefçok güzel yavaş gitsin ama gitsin çünkü kilon az zaten canım
bu hafta duraklama olabilir canım hiç canını sıkma haftaya daha güzel gidecek
wawwww rekibemmmm harikasın bükemediğim eli öperimmmtebrik ederim şimdiden benim 5 gündür adet gecikmesi yaşıyorum çook şişim ve sonuç artı gibi gelecek.....
Pes etme canim insahllah hepbirlikde kilolardan kurtulacaz o kupayi birlikde alacazTebrik ederim arkadaşlar çok güzel kilo vermişsiniz. Ben bu hafta veremedim malesef. Bunun sebebi metabolizmam kendini korumaya almış olabilir. Ayrıca spor yapmamam da bunda etkili olabilir. Bu hafta elimden geleni yapacağım. Pes etmek yok.
geçen hafta : 70,700
bu hafta : 71.500
artı : 800
yüzde : -1,31
kızlar çok üzgünüm ama bu sefer elimde olan bişey değil 5 gündür regli gecikmesi yaşıyorum ve halada regli olamadım ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?