geçmiş olsun canım bazen askilikler üst üste geliyor ...Günaydın kızlar
Bu sabah çok tuhaf bir güne uyandım.Sabah eşim seslendi, kalk hayatım saat 08:00 dedi ki benim mesaim 08:00 de başlıyor. Hemen kalktım lavoboya gittim. Tartıya bir çıktım tartı çalışmıyor. Şaka gibi. Bu arada elektrikler gitmiş. Ev karanlık. Veee buz gibi olmuş. Neyse dedim giyindim evden çıktım. Elektrikler olmadığı için garaj kapıları çalışmıyor. Açmaya çalışıyor komşular. Arabamda garajda kaldı. İşe yarım saatlik gecikmeyle geldim ama sanırım tartının pili bitti tartılamadım. Hala şokundayım bu sabahın. Umarım gün boyu böyle devam etmez.
geçmiş olsun canım , yoğurt yedirir iç ısısını alır...Günaydın kızlar. Gece 3 de oğlumu hastaneye kaldırdık. Ateşi var. Dış de çıkarıyor mus. Sabah a kadar uyumadim yavrum yanıyor.
beyaz lahana salatasını nasıl yapıyorsun canım ?Dünkü menü
09:30 yeşil çay birkaç dilim mandalina
Domates salatalık zeytin yeşil biber
Peynir 2 haşlanmış yumurta
12:30 yarım mango
Birkaç dilim domates ve salatalık
4 zeytin kibrit kutusu keçi peyniri
15:30 beyaz lahana salatası ( çok lezzetliydi)
18:30 10 adet kadar beyaz lahana sarması
Yeşil çay
2,5 lt su ve 40 dk tempolu yürüyüş
çalışan anne için çok zor aklın kızında ... çook geçmiş olsun canımGeçmiş olsun canım. Benim kızında akşam da sabah da ateşi çıktı. Bide bırakıp işe geldim
çalışan anne için çok zor aklın kızında ... çook geçmiş olsun canım
Beya lahana sarması yaparken artıklar oluyor ya lahana parçaları ondan yaptım hafif haşlanmış üzerine sirke zeytinyağı tuz limon ve sumak attım aynı turşu gibi oldu hatta çabuk turşu yalancı turşu gibi bişey deniyorbeyaz lahana salatasını nasıl yapıyorsun canım ?
Geçmiş olsun canım yaa. Ay ben hasta olsam da ona bişey olmasın diyorum.Geçmiş olsun canım. Benim kızında akşam da sabah da ateşi çıktı. Bide bırakıp işe geldim
Canım rakibem son iki gün rakip oldugumuzu öğrenmeme rağmen seni geçmişim bak 300 gr eksi benim..hadi bakalım haftaya kim yenecek.benim hedefim 1 kilo bakalım ne olacak...Günaydinlar
Gecen hafta 52.80
Bu hafta 52 70
Fark 100gr
Yeni yildan.oldu.bizler çok şatafatli bol yemeli içmeli geçiririz sovetlerden kalma adet...
Rabbim mekanını cennet eylesin canım..merhaba kızlar. amcamın vefat haberini aldım. yoldayız bu nedenle. aklımdayken kilo bildirimi yapayım. 60.9 rakiplerim... siz ne alemdesiniz
canım başınız sağolsun Allah rahmet eylesin....merhaba kızlar. amcamın vefat haberini aldım. yoldayız bu nedenle. aklımdayken kilo bildirimi yapayım. 60.9 rakiplerim... siz ne alemdesiniz
harika görünüyor ekmek yada kuru yemiş yiyormuydun yanında ?Kahvaltım kızlar
çok hızlı hazırladım görsel olarak hiç şık değil ama genelde bunları yiyorum
Mekanı cennet olsun canım. Başınız sağolsunmerhaba kızlar. amcamın vefat haberini aldım. yoldayız bu nedenle. aklımdayken kilo bildirimi yapayım. 60.9 rakiplerim... siz ne alemdesiniz
merhaba kızlar. amcamın vefat haberini aldım. yoldayız bu nedenle. aklımdayken kilo bildirimi yapayım. 60.9 rakiplerim... siz ne alemdesiniz
Kuzlarrrr gunaydinçok mutluyum çok
Tartıldım bugün kilom 108.1 yani 2.800 vermişim hiç tahmin etmiyordum çünkü hem dün akşam regl oldum çünkü o dönemde artı gosteriyorum hemde 1 gun cok fena tatlı ve karbonhidrat almıştım cokkk sevindim ya
Sevgili rakibim nerelerdesin
Tebrikler canım hem almamışsın hem de eksiye gelmişsin süper bir sonuç.
Sana da 41 kere maşallah nasıl güzel bir sonuç bu böyle.
Sanırım öyle olacak ama maşallah mezun olup da uzun süre koruyanlardan sayılırsın. 2 kilonun lafı olmaz.Bencede. En sonunda beni gaza getirip fit hatun yapacaksınız hee...
Duraklama yaşıyorsundur pes etmek yok. Haftaya iyi bir sonuç göreceğine inanıyorum ben.
Olsun canım sıkma sen kendini. Haftaya güzel bir sonuç bekliyorum senden. Menülerini fotoğrafla olur mu?geçen hafta : 70,700
bu hafta : 71.500
artı : 800
yüzde : -1,31
kızlar çok üzgünüm ama bu sefer elimde olan bişey değil 5 gündür regli gecikmesi yaşıyorum ve halada regli olamadım ....
Tebrikler canım gayet iyi bir sonuçKilo bildirimi
Geçen hafta : 94.6
Güncel : 93.8
Fark : 0,800
Yüzde : 0,845
Ooooooooooooooooo maşallah maşallah nasıl güzel bir rakam bu böyle. Bu hafta listedesin haberin olsun
Ben de senin gibi oluyorum. Sabah kalktığımda nereden baksan 500 gr ödem oluyor.Yaa geç öğleye yakın tartılınca fark daha fazla çıkıyor. Ama ben işe geldiğim için mecbur erken tartılıyorum. Ama bu haksızlık
Ve pazar günü de kilom buydu. O günden beri oynamamış. Pazartesi tekrar diyetisyene gidiyim inşallah
Çok iyi fikir canım aslında ama şimdiye kadar başıma hiç böyle bir durum gelmedi. İlk defa tartım bana sorun çıkarttı. Ama bundan sonra senin taktiği uygulamak lazım çünkü ne olacağını bilemiyorsun.Arada oluyor öyle aksilikler. Ben perşembe günleri de tartılıyorum cuma bi aksilik olursa kilo bildirimi yapabiliyim diye
Geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin inşallah.Günaydın kızlar. Gece 3 de oğlumu hastaneye kaldırdık. Ateşi var. Dış de çıkarıyor mus. Sabah a kadar uyumadim yavrum yanıyor.
En kötüsü de bu zaten. Sana da geçmiş olsun canım.Geçmiş olsun canım. Benim kızında akşam da sabah da ateşi çıktı. Bide bırakıp işe geldim
Dua et almamışsın yine az da olsa gitmiş.Günaydinlar
Gecen hafta 52.80
Bu hafta 52 70
Fark 100gr
Yeni yildan.oldu.bizler çok şatafatli bol yemeli içmeli geçiririz sovetlerden kalma adet...
İyi yolculuklar canımSağol canım. Şimdi çıktım işten eve geçiyorum. Ama 4te uçağımız var memlekete gidecez kar yağıyo burda inşallah sorunsuz gideriz
Canım zeytinlerin sayısı çok fazla ve gördüğüm kadarıyla yumurta da çok fazla. Hepsini sen mi yiyeceksin? Ve o tavada kaç yumurta var? Böyle fotoğraf atarsan eğer menülerini çok daha güzel yorumlarız. @ada81 canım senden de böyle fotoğraf istesem daha faydalı olur sanki sana. Ne dersin?Kahvaltım kızlar
çok hızlı hazırladım görsel olarak hiç şık değil ama genelde bunları yiyorum
Bence vereceksin ama biraz miktarlarda azalmaya git karatay da olsa yine aşırı tüketilmemeli hiç bir yiyecek.Kızlar karar verdim gelecek cumaya kadar karataya devam edeceğim. Eğer kilo veremezsem diyetisyen menüsünü uygulayacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?