Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kaptan yarişmaya nezaman katiliyoruz...
Canım sana en baştan söylemiştim. Senin verilecek kilon yok. Bence sen şuan ideal kilondasın. Zaten şimdi yarışmadasın ama seni ana listeye bu kiloyla alamam maalesef. Ama illaki ineceğim 47 ye diyorsun.

Yazmayı unutmuşum bi dahaki sefere dikkat ederim canim

Evet su meselesi sıkıntı içinlerimize hep sicak limonlu olarak iciyorum anca o kadar oluyor

Su önemli canım. Ben ne zaman suyu az içsem o hafta çok zorlanıyorum kilo vermekte. Su dolaşım ve boşaltım sistemini çalıştırdığı için vücutta sürekli bir devir daim yaptırıyor ve bu da organların çalışmasını sağlıyor. O nedenle en az 2 litre mutlaka içmeliyiz.

Benim Menum

Sabah 7 30
4 zeytin
Peynir 1 kiprit kutusu
1 bucuk haslanmis yumurta
Cay sekersiz

Ara ogun satn 10
Yulafli 3 kayisili yogurt
Karişimiyla

Olen sat 12
Tarhana corbasi 100 ml
Bulgur pilavi 100 ml
Tavuk 50 ml firinda
2 dilim kepek ekmegi

Ara 2 portal orta boy

Aksam sat 7
Bulgur pilavi
Mevsim salata
Yogurt 50 ml
Ev yapimi
Su 2 lt
Adim sayar bugunku
Hareketligim 6024

LAydLiNe ada81

Afiyet olsun kızlar. Menüler güzel

03 Ocak 2019 Perşembe Menüm

Kahvaltı 08.00
1 haşlanmış yumurta
2 yk lor peyniri
1 tk pekmez
2 dilim kepek ekmeği
1 bardak ıhlamur

Ara 11.00
1 bardak süt
4 gün kurusu

Öğle 13.30
1 kase çorba
4 yk taze fasulye
2 dilim kepek ekmeği

Ara 17.00
1 kase yoğurt
2 galeta

Akşam 19.00
1 kase çorba
2 yk taze fasulye
3 parça haşlanmış yoğurtlu karnıbahar
3 parça haşlanmış tavuk
1 dilim kepek ekmeği

2 lt su
35 dk tempolu yürüyüş

Akşamdan sonraki ara öğünümü yapmaya fırsat bulamadım.

fırında karnabahar diyetlik mi acaba çünkü sosuniçine un koyuyoruz ya ?
Vallaji fırında mı yoksa çiğden salata gibi mi yapardım bilmiyorum fırında yapsam ona beşamel sos yakışır heralde o kadarcık undan birşey olmaz ben Karatay gibi katı kurallı değilim kafama göre takılıyorum artık

Uzun zamandır mantı yemedim. Sabredeceğim artık. Eşime pişiriyorum hep.
Ya evde mis gibi yapıldıktan sonra içinde kıyma soğan biraz baharat var ben hamuruna yumurta da koyuyor ve abartmamak kaydıyla bir tabak tepeli dolu değil üstünde tereyağ ve yoğurt bana çok da kötü gelmedi bir dilşm ekmekte olan un kadar un vardır

Kizlar , kisin sebze yemeği neler yapiyorsunuz merak ettim...???
Kereviz pırasa beyaz ve turuncu havuç tavukla pişiriyorum (Alman yemeği burda öğrendim)
Kapuska kıymalı
Zeytinyağlı pırasa
Kıymalı karnabahar
Beyaz lahana sarması
Havuç kırmızı lahana salata
Brokoli haşlama

Ya karışım derken işte zencefil limon dilimi nane veya salatalık kabak rendele yoğurt içine gibi demek istedim şöyle karaciğeri temizleyen birşey

Ya demek terlemem lazım mesela çocuğu okula götürüyorum tempolu yürüyorum çok az sırtım terliyor öyle şıp şıp sular akmıyor boşa mı yürümüş oluyorum yani

Ya evet haklısın mantı konusunda bir daha özendirici konuşmayacağım herkesten özür dilerim

Ben çalışmıyorum evdeyim ama bugün 4 öğün yemek yedim İnan ki Daha çok acıktım yedikçe yiyesin geldi

Kuru sebze yemeği nedir

Kuru sebze yemeği nedir
Canım kuru patlıcan kuru biber kuru domatesin güveç yapıldığı birşey

Birde taze fasulye kurutulup o şekilde pişiriliyor bilmiyorum duymusmusunuz kabuklu şekliyle ama bu yediğimiz kuru fasulyenin cinsi degil taneleri daha küçük

Kuzlarrrr gunaydin çok mutluyum çok

Tartıldım bugün kilom 108.1 yani 2.800 vermişim hiç tahmin etmiyordum çünkü hem dün akşam regl oldum çünkü o dönemde artı gosteriyorum hemde 1 gun cok fena tatlı ve karbonhidrat almıştım cokkk sevindim ya

Sevgili rakibim nerelerdesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…