Canım sana en baştan söylemiştim. Senin verilecek kilon yok. Bence sen şuan ideal kilondasın. Zaten şimdi yarışmadasın ama seni ana listeye bu kiloyla alamam maalesef. Ama illaki ineceğim 47 ye diyorsun.Kaptan yarişmaya nezaman katiliyoruz...
Yazmayı unutmuşum bi dahaki sefere dikkat ederim canim
Evet su meselesi sıkıntı içinlerimize hep sicak limonlu olarak iciyorum anca o kadar oluyor
Benim Menum
Sabah 7 30
4 zeytin
Peynir 1 kiprit kutusu
1 bucuk haslanmis yumurta
Cay sekersiz
Ara ogun satn 10
Yulafli 3 kayisili yogurt
Karişimiyla
Olen sat 12
Tarhana corbasi 100 ml
Bulgur pilavi 100 ml
Tavuk 50 ml firinda
2 dilim kepek ekmegi
Ara 2 portal orta boy
Aksam sat 7
Bulgur pilavi
Mevsim salata
Yogurt 50 ml
Ev yapimi
Su 2 lt
Adim sayar bugunku
Hareketligim 6024
Hazırım. İnşallah 63 ü görürüm. Tartı bana sürpriz yapar inşallahYarin sabah hazirmiyiz tartiya
Yarin kilo bildirimi
Insahllah cnmHazırım. İnşallah 63 ü görürüm. Tartı bana sürpriz yapar inşallah
Bugünkü menüm
Sabah 08:00
2 haşlanmış yumurta, 2 küçük dilim peynir, 9 siyah zeytin, 3-4 adet ceviz
Ara 16:00
200 gr yoğurt
Akşam 18:15
1 tabak kıymalı yumurtalı ıspanak, 1 kase mercimek çorbası, 1 bardak soda
2.5 litre su. Birazdan yeşil çay içeceğim
Kızlar bende menümü yazayim
Kahvaltıdan önce saat 7 de 2 tatlı kaşığı keten tohumu 3 bardak su
Kahvaltı
08.40
2 dilim kepek ekmeği
8siyah zeytin
1 şerit şerit peynir(gülmeyin adı öyle bende yeni gordum)
Bir parça cecil peynir
1 havuç
Öğlen araya cikamadigim için yemek yiyemedim
2 mandalina
Akşam 1 kase kuru sebze yemeği
1 kase mercimek corbasi
1.5 litre kadarda şu
Valla ev çok soğuk eve gelince şu falan içerim gelmiyor
Vallaji fırında mı yoksa çiğden salata gibi mi yapardım bilmiyorum fırında yapsam ona beşamel sos yakışır heralde o kadarcık undan birşey olmaz ben Karatay gibi katı kurallı değilim kafama göre takılıyorum artıkfırında karnabahar diyetlik mi acaba çünkü sosuniçine un koyuyoruz ya ?
Ay tüh böyle ballandıra ballandıra anlatmamak lazım aslında haklısınBenim de canım çekti şimdi ya
Ya evde mis gibi yapıldıktan sonra içinde kıyma soğan biraz baharat var ben hamuruna yumurta da koyuyor ve abartmamak kaydıyla bir tabak tepeli dolu değil üstünde tereyağ ve yoğurt bana çok da kötü gelmedi bir dilşm ekmekte olan un kadar un vardırUzun zamandır mantı yemedim. Sabredeceğim artık. Eşime pişiriyorum hep.
Kereviz pırasa beyaz ve turuncu havuç tavukla pişiriyorum (Alman yemeği burda öğrendim)Kizlar , kisin sebze yemeği neler yapiyorsunuz merak ettim...???
Teşekkür ederim canım. Ateşi yoktu. Şu an bütün rahatsızlıkları geçti çok şükür. Kızarıklıklar serum takıldıktan sonra kayboldu zaten.
O tür karışımlar sağlıklı olmuyor canım zaten boş ver. Ben inanmıyorum öyle kürdü, detokstu ıvırdı zıvırdı. Sağlıklı beslenince bütün yağlar bütün kilolar kendiliğinden bitiyor. Ama biraz hareket etmek lazım. Ayrıca eğer spor yaparken terlemiyorsan doğru yapmıyorsundur o sporu. Kardiyo yaparken bütün dolaşım sistemi çalıştığı için vücuttaki her hücre çalışıyor ve doğal olarak bu da terle belli oluyor. Terlemen lazım. Kas çalışıyorsan da çalıştırdığın kasın ağrıması lazım. Ağrımıyorsa hareketi doğru yapmadığın anlamına gelir. Mesela mekik çekiyorsun ama karnın hiç ağrımıyor gibi. Doğru çekersen mutlaka ağrır. Haaaa sürekli yaparsan 5 te ağrımaz da 15 te ağrır ama mutlaka ağrır. Ter de o şekilde. Dolaşım sistemi iyi çalışınca terlersin.
Yok canım bence biraz daha gözlemle kendini sonrasında da eğer aynı şekilde devam ederse şikayetin doktora git. En son ne zaman tahlillerini yaptırmıştın? Çünkü tiroid de terleme yapar.
Hiç o kitap verilir mi başkasına roman değil kiBen de yakın zamanda Ayça KAYA' nın bir kitabını aldım. Aklıma düşürdün şimdi okuyayım onuda önemli yerleri paylaşırım sizinle.
Canım ben gece 01:30-02:00 gibi yatıyorum sabah da 07:30 ya da 06:30 gibi uyanıyorumO yüzden senin kahvaltı bana çok geç geliyor Yavaş yavaş mesela günde 10 dk haftada 30 dk derken kendini alıştır bence. Sabah kalkınca kahvaltı yapabilsen o bile yeterli olur. 10 çok geç geliyor bana.
Geçen hafta listeye eklemiştim seni. Oradan bakarız. Oradan başladı zaten yarış. Artık başla sende yeni yıla da girdik.
Ben yarım simitten hiçbir şey olmayacağını savunanlardanım. Çünkü ben sabahları yarım simitle verdim o 25 kiloyu.
O zaman canım şimdilik sana 3 ana öğün bir tane ara öğün yeterli olur. Hatırladığım kadarıyla çalışıyorsun. O tek arayı öğle yemeğiyle akşam yemeği arasında yaparsan eğer eve gittiğinde kaçamak yapma durumun azalıyor. Ama üç ana öğün yaptığında kendini iyi hissediyorsan bence sadece ana öğünler yeterli. Yok dersen de ana öğünlerdeki miktarı azaltıp ara öğün yapabilirsin.
Biz diğerlerine göre daha az geliyoruz diye eşleştirmişti. Bir ara sen hiç gelmiyordun çünkü.Ama sen benden daha çabuk kilo verebilirsin çünkü benim verilecek çok az kilom var. Bence bu durumu iyi değerlendir
Ayyyy ne demek şimdi ben azimli değil miyimŞaka bir yana haklısın aslında. Eğer istersen kendine başka bir rakip seçebilirsin ama yine de hala benim rakibimsin
Çok lezzetli bir ara öğün olmuş.
Allah kolaylık versin canım çok zor senin durumunda taşınmak. İnşallah biran önce atlatırsın bu ünleri. Cuma bildirimlerini unutma yeter.
Anammmmmmmm kız burada resmen reklam yapmış ve herkesin canını çektirmiş
Canım bir gün veriyorsan iki gün alıyorsun tekrar verdiklerini. Sağlığını düşün artık. Üzülüyorum ben senin için. Verdiğin bütün kiloların hepsini aldın yine.
Ekmek ne ekmeğiydi canım? Güzel bir menü olmuş menün.
Kuru sebze yemeği nedirKızlar bende menümü yazayim
Kahvaltıdan önce saat 7 de 2 tatlı kaşığı keten tohumu 3 bardak su
Kahvaltı
08.40
2 dilim kepek ekmeği
8siyah zeytin
1 şerit şerit peynir(gülmeyin adı öyle bende yeni gordum)
Bir parça cecil peynir
1 havuç
Öğlen araya cikamadigim için yemek yiyemedim
2 mandalina
Akşam 1 kase kuru sebze yemeği
1 kase mercimek corbasi
1.5 litre kadarda şu
Valla ev çok soğuk eve gelince şu falan içerim gelmiyor
Canım kuru patlıcan kuru biber kuru domatesin güveç yapıldığı birşeyKuru sebze yemeği nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?